reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
super że wkoncu ci sie udało! ;-)

lopop myślę że uda nam się predzej czy pozniej, nie ma co sie poddawać. ;) a wy ile juz sie staracie?

Ja włąsnie nie wiem jak liczyc,bo mielismy przerwe, czyli mysle ze moze razem ok 2 latek!A tak naprawde solidnie to moze 1,5 roku albo i mniej!!!!
Teraz licze od kwietnia tego roku,przed ciazą nie liczyłam tego okresu!

super że wkoncu ci sie udało! ;-)

lopop myślę że uda nam się predzej czy pozniej, nie ma co sie poddawać. ;) a wy ile juz sie staracie?
Od Wigilii zaczął się 45 cykl- by to szlag że tak długo.
Suzi tak więc się nie poddawaj spójrz na mnie - czasami wydaje mi się że moja cierpliwość jest już na wyczerpaniu.

Od Wigilii zaczął się 45 cykl- by to szlag że tak długo.
Suzi tak więc się nie poddawaj spójrz na mnie - czasami wydaje mi się że moja cierpliwość jest już na wyczerpaniu.

Kochana az nie wiem co Ci napisac!!!
A jestescie pod skrzydłami jakiegos lekarza???lub jakas klinika????

My od 3 miesiecy chodzimy do specjalisty od niepłodnosci

lopop zobaczysz i na was przyjdzie pora:tak:
Bede bardzo mocno trzymała kciuki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Chodzę do najlepszego w mieście.Widać ,że się zna ale twierdzi że u mnie to sprawa psychiki.
Wiesz mojemu M mówiłam w trakcie starań w niektóre m-ce że zawieszamy tak na kwartał starania, ale głównie chodziło mi o mój rozumek aby o tym nie myśleć. Ale jak widać nie dało sie oszukać głowy. Już n ie wiem co wykombinować aby była fasoleczka.

reklama
Do góry