reklama
suzi1
Kocham Cię synuś
super że wkoncu ci sie udało! ;-)
lopop myślę że uda nam się predzej czy pozniej, nie ma co sie poddawać. a wy ile juz sie staracie?
Ja włąsnie nie wiem jak liczyc,bo mielismy przerwe, czyli mysle ze moze razem ok 2 latek!A tak naprawde solidnie to moze 1,5 roku albo i mniej!!!!
Teraz licze od kwietnia tego roku,przed ciazą nie liczyłam tego okresu!
Od Wigilii zaczął się 45 cykl- by to szlag że tak długo.super że wkoncu ci sie udało! ;-)
lopop myślę że uda nam się predzej czy pozniej, nie ma co sie poddawać. a wy ile juz sie staracie?
Suzi tak więc się nie poddawaj spójrz na mnie - czasami wydaje mi się że moja cierpliwość jest już na wyczerpaniu.
suzi1
Kocham Cię synuś
Od Wigilii zaczął się 45 cykl- by to szlag że tak długo.
Suzi tak więc się nie poddawaj spójrz na mnie - czasami wydaje mi się że moja cierpliwość jest już na wyczerpaniu.
Kochana az nie wiem co Ci napisac!!!
A jestescie pod skrzydłami jakiegos lekarza???lub jakas klinika????
My od 3 miesiecy chodzimy do specjalisty od niepłodnosci
Oj podziwiam! Ale caly czas takie powazne staranka? Czy po prostu sex bez zabezpieczen?Od Wigilii zaczął się 45 cykl- by to szlag że tak długo.
A mozna spytac gdzie? To Wasze rodzinne miasto?My od 3 miesiecy chodzimy do specjalisty od niepłodnosci
Chodzę do najlepszego w mieście.Widać ,że się zna ale twierdzi że u mnie to sprawa psychiki.
Wiesz mojemu M mówiłam w trakcie starań w niektóre m-ce że zawieszamy tak na kwartał starania, ale głównie chodziło mi o mój rozumek aby o tym nie myśleć. Ale jak widać nie dało sie oszukać głowy. Już n ie wiem co wykombinować aby była fasoleczka.
Wiesz mojemu M mówiłam w trakcie starań w niektóre m-ce że zawieszamy tak na kwartał starania, ale głównie chodziło mi o mój rozumek aby o tym nie myśleć. Ale jak widać nie dało sie oszukać głowy. Już n ie wiem co wykombinować aby była fasoleczka.
reklama
suzi1
Kocham Cię synuś
A mozna spytac gdzie? To Wasze rodzinne miasto?
Jasne ze mozna;-)
My jedzimy do lekarza ktory pracuje w PROVICIE, w Katowicach
Mozesz wejsc na ich strone
Podziel się: