reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Ja słyszałam, ze beta hcg wychodzi już nawet 7 DPO. W poznaniu takie badanie kosztuje ok. 25zł. Nie wiem jak to jest w innych miastach. A Ty eijf z jakiego miasta w Polsce pochodzisz?
kolo wroclawia.zawsze cos sie znajdzie.nie wiem czemu tamta odradzala ale ja i tak zrobie.spytam tej drugiej jescze jak sie uda z nia umowic.zadzwonie po 15.
zielona jak ci zazdroszcze ze jedziesz juz w pn.ja musze czekac jeszcze tydzien od pn.umre chyba

Idę coś nad obiadkiem myśleć...co można zrobisz szybkiego z makaronu??i nietuczącego, bo ostatnio znowu przytyłam i wściekła jestem....
ja w kolko makarony jem i dzis tez zrobie.Taka salatke z makaronem.na zimno.pycha1dobry pomysl to pozniej sobie zrobie.potrafie zjesc dwa kopiaste talerze.Biore salate lodowa,pomidor,ogorek kiszony,kukurydze z puszki,takie ni to orzeszki do salaty (nie wiem jak to sie w pl nazywa) podsmazone lekko,makaron rurki,dressing do salaty o smaku miod-msztarda i mieszam.pycha.

25 zl za badanie to ok.nie wiem ile mnie to echo i badanie hormonalne kosztowalo?za sama wizyte w ogole 50 zl i nie wiem czy liczy od tego osobno to wszystko inne?jakby nie bylo znow sie wyplace.najgorsze ze kupilam te durne testy wczoraj.i to 2.i to wcale nie czule.teraz to sobie w polsce nakupowac moge.chocby bobo (wiem zielona ze cos ci pokazal ale mnie nigdy ).no albo to badanie krwi.

Zielona , najlatwiej i najszybciej to chyba potrawka z kurczaka ;)) a smaczne jest,
Ja tez uwielbiam makarony, wogole moglabym we Wloszech mieszkac bo uwielbiam wloska kuchnie, wloskie przyprawy itp. ale cuz nie dane mi narazie :rofl2:
Eijf no wykosztujesz sie niestety, ja teraz bylam to za samo badanie i usg 70 dych zaplacilam :eek: masakra normalnie, no ale spokoj na jakis czas przynajmniej niby wszystko jest ok, a jesli chcesz jakies dodatkowe badania robic to na pewno niezle sobie policza, no ale czego sie nie robi... ehhh my baby to mamy przekichane

reklama
dziewczyny ,ja z pytankiem.Cykle przeważnie 27 lub 28 ale bywały 26.rano był spadek temp. z wczorajszej 37,4 do 37,1 w zeszłym cyklu rano dostałam @. Teraz pobolewa brzuch ale bardziej mdli i kołuje sie w głowie(z głodu nie bo jadłam sniedanie). narazie @ nie ma,wkładka czysciutka, nawet śluzu brak. A temp. zmierzyłam (cały czas siedze)i mam 38 taka jak zawsze popołudniu.:eek:
Test zrobiłam (ale był tylko z czułościa 25) ale jest ujemny jak byk nawet cieniusia ciania brak. Wiem ze do dnia @ czyli 30. jeszcze czas ale ten ranny spadek .. yslałam że pojawi się @ :eek:

Do góry