reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

bo często u mnie po przytulańcach przychodzi (taki sposób na wywołanie@:-))

U mnie jest identycznie!!!
Więc narazie celibat. :sorry: :laugh2:
A ciągnie mnie do G.,że hej! Jeszcze mnie tu pogłaskuje. :sorry: :wściekła/y: :-p

Pajka,bo każde objawy trwają jakiś czas,a nie ciągle. ;-) Przeszły skurcze,przyszły mdłości. :tak: :-)

Hahahahaha,G. podczytał o celibacie i do mnie:

"Acha! chcesz celibat,to masz! Dwa miesiące!"

I się śmieje. :sorry: :laugh2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hahahahaha,G. podczytał o celibacie i do mnie:

"Acha! chcesz celibat,to masz! Dwa miesiące!"

I się śmieje. :sorry: :laugh2:
No walsnie czasami ma sie plamienia wiec nie ma co odrazu paniki siac

dziewczyny a jest to prawda ze jak sa mdlosci to dobrze swiadczy?
To zajebiscie dobrze swiadczy zamien sie z kilkoma tutaj napewno ci zazdroszcza zygania marudzenia itp do gory glowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To zajebiscie dobrze swiadczy zamien sie z kilkoma tutaj napewno ci zazdroszcza zygania marudzenia itp do gory glowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dokładnie,nooo! :-)

Pajka,łepek do góry!

Dobra,ja spinkam,czy jak to się mówi. :-p

Może później zajrzę,a jak nie,to miłego wieczorku. :-)

wiecznie skurczy nie będzie;-) na pewno jest ok. W razie W idz se pogadaj z gin jak najszybciej, ale to dla swojej spokojności;-);-);-) nie przejmuj się. Mega mdłości to jest dobry znak..fasolinka robi swoje....ja przez 4 miechy jadłam banany i piłam gorzką herbate.....mało się nie przekręciłam:zawstydzona/y:

dziewczyny ja sie podłamałam
przy badniu macicy miałam sluz zabarwiony krwią nie było tego duzo, ale było :(( to chyba niezbyt dobry objaw? :(( wyc mi sie chce :(
mam zle przeczucie :( a luteine biore 3xdziennie :(
Bez paniki!!! Trzeba byc optymista! Bedzie dobrze! Idz sie polozyc do lozeczka i odpoczywaj! Trzemam kciuki!

reklama
Witajcie drogie staraczki.

Czytam te posty i czytam, aż poczułam kłucie jajnika (przynajmniej tak mi się wydaje, że to to)...
Kazano mi serduszkować z mężem co drugi dzień (staraliśmy się tego przestrzegać) i wczoraj doszłam do wniosku, że mam dość... Dopada mnie jakaś deprecha czy co :-(
Do tego wycieczka z moją klasą do teatru rozłożyła mnie na łopatki, normalnie nie wiem dziś jak się nazywam :-(

Ps. ja niedawno skończyłam 26 lat (a wyglądam na 19) więc chyba nie odstaje od Was za bardzo ;-)

Do góry