reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam się szaro ...buro...i ponuro...
meteo002.gif

Jaka pogoda taki nastrój:-(
U mnie brak@ i jakichkolwiek objawów z nią związanych, pewnie cykl mi się wydłuży:no:, a lata lecą ahhh:no:

reklama
Melduję się i ja...
Dzisiaj pierwszy dzień cyklu. Załamka już była wczoraj, ale teraz już nastrój ok i czekam niecierpliwie na staranka... :-)
Wiesiołek zakupiony, będę testować go w tym miesiącu - może coś da?... jestem pełna nadziei! :tak:

witajcie w ten paskudny dzień!!!!

chiara a teściku nie robisz???? po suwaczku widzę że już warto ;-);-);-) czekam niecierpliwie na wieści i trzymam mocno kciuki, żeby były jak najlepsze :-D

sylwia przykro mi z powodu @ i życze, żeby ten cykl był owocny - powitaj nowy roczek z II ;-)

U mnie napięcie przed @... już mnie wszystko denerwuje także @ nadchodzi... mam apetyt wilczy i brzusio jak piłka - typowe dla mnie objawy @. Pożeram kanapki i zaraz zrobię sobie kawusię :-D

Czesc dziewczyny!

Przepraszam ze nie odpisze kazdej z osobna ale nie moge wszystkiego rgularnie nadrabiac:zawstydzona/y:...
U mnie @ brak:eek:.To juz 29dc test byl negatywny w sobote-czekam.Brzuch boli mnie na maxa ak na okres ale i inaczej dol mi dziwnie wybrzuszylo no i ciagle sluz ,a i kluje mnie w brzuchu-staram sie nie nakrecac:)sorry:) bo wiem zepo tych tabsach to wszystko teraz jest mozliwe

Milego dni wszystkim zycze i powodzenia;-)

witam i ja. dołączam do Waszego zacnego grona:-) Ja po pierwszej nieudanej próbie. A taką miałam nadzieję, że będą cudowne święta! Życzę powodzenia testującym:tak:

witaj kerna u mnie mija 4 cykl... strasznie bym chciała żeby był udany, ale wiem że im bardziej się pragnie tym jest trudniej....

a jak było u ciebie za 1szym razem? ja starałam się pół roku - nie długo ale podobnie jak teraz był to dla mnie dość trudny czas ze względu na to, że jestem typem ni potrafiącym czekać :zawstydzona/y:

Witam się w południe :-):-):-)
U mnie też zaraz minie 4 cykl starań, czekać też nie lubię i nie umiem :sorry:
Pozdrawiam

skowronku właśnie to chyba nas tu sprowadza na to forum ;-);-) same byśmy oszalały - przynajmniej ja. A czy ty robiłaś sobie już jakieś badania? ja na razie nie byłam na wizycie kontrolnej jeszcze, dopisuję sobie to do postanowień noworocznych ;-);-)

reklama
Hej Kobietki! Powiem Wam tak: odpuśćcie!
Ja też przeżywałam przez 3 miesiące, że się nie udaje aż w końcu dałam spokój, no i jak to w życiu bywa zaszłam w ciąże w najmniej oczekiwanym momencie, totalne zaskoczenie ! Życzę powodzenia i cierpliwości!

Do góry