reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

marulka, agutkaZG - no to trzymamy kciuki za wasze testowania, oby byly owocne:-)

dziewczyny czy ktoras z Was uzywala moze termometru Microlife, tak sie zastanawiam jaki sobie kupic i moze ten bedzie oki??
Ja używałam, jest bardzo dobry:) Ale do mierzenia tylko oralnie lub waginalnie, pod pachą odpada - źle mierzy:) ogólnie elektronicznie źle mierzą pod pachą

reklama
witam sie z wami

u mnie 12 d.c. i temp 36,5 jestem nadal przed owu.

Jeżeli w tym cyklu nie uda nam się zaciążyć to ja też w nowym roku ruszam na badania ginekologiczne ale takie już porządne.

Pozdrawiam wszystkich

Kciukaski dalej zaciśnięte :tak:

Agutka ja też tak miałam przed testowankiem:) Zatem trzymam kciukasy z całych sił:)

A Ty gdzie masz wykresik ciążowy pokazywać no tutaj, zebysmy miały z czym porównywać :-D

marulka, agutkaZG - no to trzymamy kciuki za wasze testowania, oby byly owocne:-)

dziewczyny czy ktoras z Was uzywala moze termometru Microlife, tak sie zastanawiam jaki sobie kupic i moze ten bedzie oki??

Najlepsze są rtęciowe tylko trzeba uwazac wiadomo, zeby się nie złamał

a wiec kochane kobitki rano robilam test spojrzalam negatywny poszlam do pracy po 5 min @ wiec mysle nici z dzidzi w tym miesiacu no i temp rano 36,6:wściekła/y: wracam teraz i jeszcze spojrzalam na test i jakby troszke widac druga kreske( 3x robilam test tej firmy i nigdy nawet po calym dniu nic nie widzialam)wiec dalej niewiem co myslec mezowi juz powiedzialam ze okres dostalam a teraz co ????

Witam Was dziewczynki.
Ja już zgłupiałam całkowicie... internetowy kalkulator dni płodnych (wiem, że jego skuteczność jest wątpliwa...) twierdzi, że u mnie zaczną się te dni za 6 dni... a dziś pojawił się u mnie dziwny śluz.. tzn. zupełnie przezroczysty i rozciągliwy. Niestety temperaturki nie mierze i szczerze mówiąc nie jestem pewna co to znaczy... :-(
U mnie w pracy (szkoła) są 4 ciężarne.. chciałabym do nich dołączyć :-(

Agutka ja też tak miałam przed testowankiem:) Zatem trzymam kciukasy z całych sił:)

Daj Boziuniu! :tak:
Nie dziekuję,Kochaniutka!!! :-)

No kochana chyba jak na @ to te cycochy za wcześnie takie napięte:-). Życzę żeby tempka się utrzymała:tak::-).

Ojjj,aż się boję jutrzejszego pomiaru,hihihi. ;-)

Zgaga mnie smyra,bleeeeeee. :confused2: :eek: :confused2:
I cyce bolą! :confused2: :eek: :confused2:

a wiec kochane kobitki rano robilam test spojrzalam negatywny poszlam do pracy po 5 min @ wiec mysle nici z dzidzi w tym miesiacu no i temp rano 36,6:wściekła/y: wracam teraz i jeszcze spojrzalam na test i jakby troszke widac druga kreske( 3x robilam test tej firmy i nigdy nawet po calym dniu nic nie widzialam)wiec dalej niewiem co myslec mezowi juz powiedzialam ze okres dostalam a teraz co ????

pomozecie???

wynik testu jest wazny ok.10-15 minut po zrobieniu testu....pozniej moga sie pojawiac kreseczki, ktore neistety nic nie znacza....mi samej tez sie tak zdarzylo...pozdrowionka...w nastepnym cyklu radze zluzowac(wiem, wiem latwo mowic) i trzymam kciuki:tak:

Malutka ja Ci moge tylko powiedzieć, że moja bliska koleżanka jak zrobiła test to najpierw była jedna kreseczka. a po kilku godzinach pojawiła sie slabiutka druga... i niedługo rodzi córeczkę. Więc nadzieja jest. Ale wiesz, że to różnie może być..Podobno po dłuższym czasie test jest juz nie ważny..a ja nie chciałabym, żebyś przeze mnie się rozczarowała...

A czy ktoś mi powie czy taki śluz o jakim wcześniej napisałam oznacza dni płodne????

reklama
Witam Was dziewczynki.
Ja już zgłupiałam całkowicie... internetowy kalkulator dni płodnych (wiem, że jego skuteczność jest wątpliwa...) twierdzi, że u mnie zaczną się te dni za 6 dni... a dziś pojawił się u mnie dziwny śluz.. tzn. zupełnie przezroczysty i rozciągliwy. Niestety temperaturki nie mierze i szczerze mówiąc nie jestem pewna co to znaczy... :-(
U mnie w pracy (szkoła) są 4 ciężarne.. chciałabym do nich dołączyć :-(
Prawdopodobnie jest to sluz plodny, ktory moze pojawic sie juz na kilka dni przed owulacja.

Do góry