reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

dzien doberek:-)
witam Was wszsytkie moje drogie z rana - no moze z wczesnego poludnia:-) - i zycze milego dnia, wpadam na chwilke bo wiecie jak to w pracy,lepiej nie ujawniac sie z tego typu zainteresowniami i planami:-))
marulka - moze Ty moja drgoa powinnas sie przebadac jednak, trza o siebie dbac:-)
SylwiaSz - dzieki za slowa otuchy, staram sie martwic, tylko sama wiesz jak owulka roznie to wez tu teraz utraw w odpowiedni dzien przed czy po,eh...kurde jednka ta tempka bedzie konieczna od nowego roku;-)trzeba schowac lenia i wio
MALUTKA1023 - halooo czekamy na Twoje wyniki:-)powodzenia
buziaki dla wszystkich staraczek

reklama
marulka - moze Ty moja drgoa powinnas sie przebadac jednak, trza o siebie dbac:-)

wiesz, ja mam dwa różne cykle, które idą na przemian... jeden bolesny, drugi mniej... no ale TAK mnie jeszcze nie bolało muszę przyznać...

jakoś strasznie daleko mi do tego gina ;-);-);-) no ale zaczynają mi się objawy @ (napięcie, ból piersi) więc jeśli się okaże że nie ma fasolki - dopiszę sobie postanowienie noworoczne nr 1:
iść na badania ;-);-):-D

Hej Babeczki. ;-)

Ja od wczoraj z napięciem w cycochach,więc pewnie @ przylezie. :-(
Poza tym tempka wciąż nieco wyższa - 37,4. :sorry:

Malutka,jak tam test?

Pozdrawiam!

witam sie z wami

u mnie 12 d.c. i temp 36,5 jestem nadal przed owu.

Jeżeli w tym cyklu nie uda nam się zaciążyć to ja też w nowym roku ruszam na badania ginekologiczne ale takie już porządne.

Pozdrawiam wszystkich

Hej Babeczki. ;-)

Ja od wczoraj z napięciem w cycochach,więc pewnie @ przylezie. :-(
Poza tym tempka wciąż nieco wyższa - 37,4. :sorry:

Malutka,jak tam test?

Pozdrawiam!

Agutka to mamy to samo i nawet testujemy w tym samym czasie..... mnie napierniczają cycki po bokach i dziś mi się nasiliło.... do tego skoczyła mi tempka do 36,9......:-( najpierw skoczyła wczoraj spadła do 36,4 a dziś już 36,9....... masakra. Nic to - jakby co to sylwester będzie należał do mnie!!! a fajnie byłoby te II zobaczyć przed świętami :-p

reklama
Do góry