reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
brzuch nie boli... piersi wrażliwe na maksa od ponad tygodnia...

ale już widzę pierwsze znaki @
i mam skopany humor :no:
nie martw sie na poczatku ciazy humor tez jest skopany;-) jest
jeszcze szansa trzymam za Ciebie mocno kciuki:tak: bedzie dobrze!!!moze razem w jednym czasie zafasolkowalysmy hihi fajnie by bylo:-D

Dzień dobry. ;-)

a bo mój gin powiedział (był 20 dc), że mu to wygląda na II fazę cyklu (że owulki nie miałam) i mnie tym załamał :-( nie brał nawet pod uwagę długich cyklów tylko powiedział, że trzeba je zmniejszyć do max 35 dni :confused2:

Tu jest fajny kalkulator dni płodnych:
Gazeta Bezpłatna ECHO
i by wychodziło, że jutro powinnam mieć owu :szok: cholercia, może nic straconego :eek: może Bozia się zlituje i da fasolkę :eek::-p

Wg tego kalkulatora,owulację miałam w środę,czyli wtedy,kiedy też serduszkowaliśmy. :-D

Zuzia dzisiaj w przedszkolu dostała prezent od Mikołaja,bo niby tam wczoraj worek zostawił :-p - słodycze,kredki i puzzle - bardzo się ucieszyła! :tak: :-)

Oj Agutka trzymam mocno kciukasy :-):-):-)
buziaki
Powodzenia dla wszystkich staraczek, mam nadzieję, że niedługo tu wszyscy pochwalą się dwiema kreseczkami:)

Milusia,wg 28 - dniowych cyki, @ powinna przyjść już 16.12 ... Jak mi się nie pokaże przez noc,to wtedy tego 16tego,chyba,zatestuję. ;-) Ale to jeszcze tyle dni... :-(
Wiem,że są testy które ciążę mogą wykryć 5 czy 6 dni przed @ ... Czyli 10 dpo. Czyli w piątek. Co robić? :-( :zawstydzona/y:

Agutka, ja zrobiłam 7 testów:) Powiem tak, że najsłabsza kresunia wypadła na bobo teście, a najmocniejsza na teście strumieniowym, test robiłam dzień po spodziewanej@ i na strumieniowym wyszła wyraźna krecha:)
ja radzę poczekaj:) nic się nie stanie:) a pewność będziesz miała niemal 100%

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry