reklama
eijf
Fanka BB :)
marlenka ma podwojnie fajnie bo jesli wytrzyma to maz ma jutro urodziny.chyba bym sie postarala jeszcze nic nie mowicmazia mam nadzieję,że jeszcze tu zajrzysz i koniecznie nam powiesz jak przyszły tatuś zareagował na tę cudną nowinę! marlenka tak samo!!!
eijf
moze byc sucho a mozesz miec sluz jak nieplodny czyli zas na dwoje babka wrozyla.tak przynajmniej oamietam z wypowiedzic jakiejs polozneja jak jest ze śluzem pod koniec cyklu? nie powinno bys sucho??
mmm...
a jaki jest ten sluz niepłodny?? do mój jest jak białko rozciagliwy i dużo a za 6 dni powinnam miec @moze byc sucho a mozesz miec sluz jak nieplodny czyli zas na dwoje babka wrozyla.tak przynajmniej oamietam z wypowiedzic jakiejs poloznej
eijf
hmmm,taki jak bialko to jest sluz plodny.przezroczysty i rozciagliwy.taki ze jak wezmiesz miedzy dwa palce to sie rozciagnie.on wystepuej przed owulacja.jestes pewna?...a jaki jest ten sluz niepłodny?? do mój jest jak białko rozciagliwy i dużo a za 6 dni powinnam miec @
wisienka_83
mamuśka:)
Ja mam dużo śluzu. Aż czuję, ze jest mokro. Ale jest taki brunatny i o konsystencji budyniu... No i ( przepraszam za szczegóły) czasami mi sie wydaje, ze coś ze nie leci... Dlatego cały czas biegam do wc sprawdzać czy @ przylazła...
eijf
co do tej szyjki nie jestem pewna.Nic po drodze rzeczywiscie nie napotykam jesli nie patrzac na bokimusze rzeczywiscie wsunac caly palec by cos dotknac,ale to co mam na koncu to nie jest jakies specjalnie twarde...juz nie pamietam jakie mialo byc.ee nie znam sieJak szyjka jest bardzo wysoko to mozesz jej palcem nie wyczuc. Czyli jeśli niczego nie napotkałaś na drodze to moze oznaczać, ze szyjka jest bardzo wysoko. Czyli dobrze według tego co pisze mazia
reklama
eijf
co do sluzu to obserwuje dziennie ze jest,ale nie jakies ogromne ilosci.poza tym wkladajac palec tez specjalnie na niego nie napotykam.amatorka...Ja mam dużo śluzu. Aż czuję, ze jest mokro. Ale jest taki brunatny i o konsystencji budyniu... No i ( przepraszam za szczegóły) czasami mi sie wydaje, ze coś ze nie leci... Dlatego cały czas biegam do wc sprawdzać czy @ przylazła...
Podziel się: