eijf
Fanka BB :)
dziekuje ci bardzo.ciesze sie ogromnie i jednoczesnie ogromnie sie boje czy donosze to moje wyczekiwane dzieciatko...czuje sie dobrze i nie moge narzekac ale to moja pierwsza ciaza i nie wiem co normalne a co nie.Jedyne co mam to bolesne piersi,lekkie zawroty glowy i wieczorami jak np.teraz delikatne ale odczuwalne klucia po bokach brzucha.tez tak masz lub mialas?jeszcze nie bylam u lekarza.we wtorek ide do ogolnego i pewnie mnie dalej pokieruje ale usg to za pare tyg nie wczesniej pewnie.Witam serdecznie!
Ojj jak dawno mnie tutaj nie było ojjj jak dawno zacofana jestem na maksa ale dotarłam do jednej cudownej wiadomości
Eijf - bardzo bardzo bardzo serdecznie gratuluję. Ogromnie się cieszę, że Wam się udało. Zatem mogę oficjalnie powitać cię w Lipcóweczkach Z tego co zdążyłam przeczytać to czujesz się dobrze - to super oby tak dalej. Życzę Ci z całego serca zdrówka i prawidłowej ciąży!! Zapraszam do Lipcóweczek Jeszcze raz GRATULUJĘ! Bardzo się cieszę
A jak tam reszta dziewczyn?
przyznam ze zajrzalam dzis do lipcowek ale oprocz tego ze sama zaliczam sie do lipcowek,nic mnie z tymi dzieczynami nie laczy...wole zostac w kontakcie z "moimi" dziewczynami i czekac az im sie uda.Strasznie sie do nich przyzwyczailam i nie zamierzam ich opuszczac.jesli chcesz mozesz dolaczyc do naszej grupy (frupa zamknieta.moge wyslac ci zaproszenie).
a co u ciebie?jak sie czujesz?ja do dzis czasem uwierzyc nie moge ze sie udalo