reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam serdecznie!
Ojj jak dawno mnie tutaj nie było ojjj jak dawno :tak::tak: zacofana jestem na maksa :tak::tak: ale dotarłam do jednej cudownej wiadomości :-D:-D
Eijf - bardzo bardzo bardzo serdecznie gratuluję. Ogromnie się cieszę, że Wam się udało. Zatem mogę oficjalnie powitać cię w Lipcóweczkach :-D:-D:-D Z tego co zdążyłam przeczytać to czujesz się dobrze - to super :tak::tak: oby tak dalej. Życzę Ci z całego serca zdrówka i prawidłowej ciąży!! Zapraszam do Lipcóweczek :) Jeszcze raz GRATULUJĘ! Bardzo się cieszę :rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D

A jak tam reszta dziewczyn?
dziekuje ci bardzo.ciesze sie ogromnie i jednoczesnie ogromnie sie boje czy donosze to moje wyczekiwane dzieciatko...czuje sie dobrze i nie moge narzekac ale to moja pierwsza ciaza i nie wiem co normalne a co nie.Jedyne co mam to bolesne piersi,lekkie zawroty glowy i wieczorami jak np.teraz delikatne ale odczuwalne klucia po bokach brzucha.tez tak masz lub mialas?jeszcze nie bylam u lekarza.we wtorek ide do ogolnego i pewnie mnie dalej pokieruje ale usg to za pare tyg nie wczesniej pewnie.
przyznam ze zajrzalam dzis do lipcowek ale oprocz tego ze sama zaliczam sie do lipcowek,nic mnie z tymi dzieczynami nie laczy...wole zostac w kontakcie z "moimi" dziewczynami i czekac az im sie uda.Strasznie sie do nich przyzwyczailam i nie zamierzam ich opuszczac.jesli chcesz mozesz dolaczyc do naszej grupy (frupa zamknieta.moge wyslac ci zaproszenie).
a co u ciebie?jak sie czujesz?ja do dzis czasem uwierzyc nie moge ze sie udalo:)

reklama
Widzę, że prze ten weekend mało naklikałyście. Zakupy się udały. Mam nowe buty Lasockiego, bluzkę, sweter, 2 przewygodne staniki i bronzoletkę na rękę... Ponad 700 zł poszło sobie :-) Ale nie żałuję, bo w końcu sobie odłożyłam żeby zaszaleć :-)
U mnie teraz smutno :-( zresztą widać na dole... :-( Temp mierzę choć nic mi ona nie mówi...

Asix123 - witaj na forum

Zielona - dalej trzymam kciuki :tak:
czasem fajnie tak zaszalec.mam nadzieje ze mnie sie uda na wakacjach:)wydatki pewnie powieksza mi sie jako ze nie bede kupowala tylko dla siebie:)

czasem fajnie tak zaszalec.mam nadzieje ze mnie sie uda na wakacjach:)wydatki pewnie powieksza mi sie jako ze nie bede kupowala tylko dla siebie:)

Super!:tak: Ja nie mogę się doczekać zafasolkowania i z chęcią pójdę na zakupy dla bobaska :-) Ogólnie nie lubię zakupów. Wole iść raz na pół roku i zrobić duże zakupy. Zawsze kręcę się po sklepach i nie wiem co kupić, a najgorzej jest jak mi kasy zabraknie, a znajde coś idealnego.

Pozdrawim wszystkich z rana. Dziś masa roboty u mnie i w pracy i w domu. Jutro pogrzeb, więc nie wiem kiedy się pojawię :-( Rodzina się już zjeżdźa od rana...

Także życzę wszystkim przez ten czas owocnych staranek, zafasolkowania, nowych dwóch kresek na teście i odpoczynku dla @-jących :-)

Witam z rana!

Troszkę mnie te moje temperatury dziwią z monitorowania wynika, ze pęcherzyk miał pęknąć miedzy sobotą i nadzielą, a dziś znów spadek temperatury, jestem głupia.

Ale mam to w nosie, co ma być to będzie, dziś jadę do gin. i zobaczę. Dość tych nerwów bo zwariuję. Może się uda, a jak nie to kiedyś!

Pozdrawiam wszystkie i trzymam kciuki!!!

Eijf - bardzo chętnie się przyłączę :) bo w sumie ja tylko dwa posty tam napisałam i faktycznie bardziej jestem związana z Wami Staraczkami :)
Co do bólów podbrzusza - ja nadal je mam i to jest normalne. Gorzej jeżeli były by to bóle jak przy zbliżającym się okresie, wtedy szybko do lekarza ale ja jestem pewna, że spokojnie donosisz tą ciążę :tak::tak: Chociaż przyznam się, że też się bałam ale to dlatego, że odklejało się przyszłe łożysko i musiałam brać leki. Na całe szczęście wszystko się przykleiło i Kruszynka jest bezpieczna. Pamiętaj aby się nie potrzebnie przemęczać, lepiej więcej leżeć ogólnie dbać o siebie teraz szczególnie. Ja chciałam porwać się na tapetowanie pokoju ale moja ginekolog postukała się w głowę i kazała na zakupy iść :-):-) w sumie to miała rację bo to niepotrzebny wysiłek.
Niestety cierpię na bezsenność :-:)-( długo zasypiam i wstaję o 5 - 6 masakra totalna. W dzień wymiękam i muszę się przespać no i nadrabiam zaległości nocne a potem koło się zamyka i nie mogę spać w nocy echhh...
Zawroty głowy na początku miałam, bolesność piersi niestety do tej pory najgorzej bolą po nocy :-:)-( no ale takie uroki ciąży :-):-) więc trzeba je polubić.
Trzymam mocno za Was kciuki!!

witam dziewczynki!!
u mnie poranek pod hasłem: młode histeryzuje i nie zamierza przestać...

poza tym spokój i cisza... a jak u was? randki z mężami? staranka?

ojjj jak ja bym się wybrała na zakupy - to mój bzik... :zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale mąż się buntuje kupowaniu co miesiąc ;-);-) i z resztą trudno się dziwić :cool2: a dla małego - wykupiłabym pół świata...

Witam z rana!

Troszkę mnie te moje temperatury dziwią z monitorowania wynika, ze pęcherzyk miał pęknąć miedzy sobotą i nadzielą, a dziś znów spadek temperatury, jestem głupia.

Ale mam to w nosie, co ma być to będzie, dziś jadę do gin. i zobaczę. Dość tych nerwów bo zwariuję. Może się uda, a jak nie to kiedyś!

Pozdrawiam wszystkie i trzymam kciuki!!!

dobre podejście do sprawy ;-) ja też dałam spokój wiriactwom, chociaż im bliże @ tym trudniej... no ale - tak jak wspominałam wcześniej - intuicja podpowiada mi wyraźnie... NIE LICZ NA NIC :-(

dobre podejście do sprawy ;-) ja też dałam spokój wiriactwom, chociaż im bliże @ tym trudniej... no ale - tak jak wspominałam wcześniej - intuicja podpowiada mi wyraźnie... NIE LICZ NA NIC :-(

Może i dobrze, zawsze lepiej dostać przyjemną wiadomość z zaskoczenia, niż nastawiać sie, a potem płacz- rozczarowania itp.

Ja się na nic nie nastawiam staram sie podejść do sprawy - co ma być to będzie - bo inaczej zwariuję!!!!

Nie wiem ile z tego nastawienia zostanie mi za 10dni gdy @ będzie sie zbliżał:-D

reklama
Czesc dziewczyny -no wiec skonczyl mi sie moj pierwszy po odstawieniu tabletek okres i zaczynamy!Wiem ze moze nie byc latwo ale dlatego tym bardziej sie ciesze ze sie zdecydowalismy:tak:

Eijf-wszystko w jak najlepszym pozadku-tak jak napisala nikiforka-i te zawroty glowy i lekkie bole w podbrzuszu(mam na mysli ze cos mosisz czuc w koncu w twoim brzuszku zachodza teraz ogromne zmiany),i bole piersi,i nawet ta panika;-)
Ja z Beniaminem jak bylam w ciazy panikowalam pod kazdym wzgledem wiec to normalny objaw.

Powodzenia i dbaj o siebie

Wszystkim milego dnia zycze

Do góry