reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Emilchen ja w To dalej nie wierzę!!!.A Ty kochana jak? kiedy testujesz.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~fluidki!

reklama
na wstepie witam wszystkie i normalnie szok nie było mnie 2 dni i miałam 15 stron do nadrobienia.
A teraz gratuluje dziewczyny , ciesze sie razm z wami :-).
Przysyłajcie jak nawiecej fluidków bo : oj bardzo potrzebne nam sa.:angry:
Ja mam jeszcze pare dni do testowania. Jeden już robiłam ale negatyw jak byk. Wiem że jeszcze było za wcześnie ale tak jest jak ktoś jest niecierpliwy.
Z zawasolkowanych , czy brałyscie może wiesiołka , bo chcę kupić, ale chcę sie upewnić czy warto?
A u mnie no cóż temp.od tyg. niezmienna 37,4 prawie cały cykl taką mam w wahaniach od 37 do 37,4. Brzuch boli na @ ale dziś 37,4 nie spadło ani o kreseczke wiec może jutro przylezie @.W zeszłym tyg przez 2 dni miałam taki leciuteńki brunatny śluz ,ale nie cały dzień. Ale juz nic nie ma.
Tak więc czekam sobie na @.

Hej Agus dzięki za gratulacje.Co do wiesiołka to owszem brałam go 1 cykl no i pomógł;-);-);-)miałam z Gala.Ale nie brałam go tak regularnie jak tam napisane.A co do mojego zafasolkowania to stało sie to wtedy kiedy myslałam,ze jestem w ciąży.Normalnie,nie wierzę ,że sie udało.!

mazie bardzo się cieszę że ci sie udało. SUPER. Przesyłaj ciągle nam fluidki.
Ale z drugiej strony to jestem zła bo ci zazdroszcze :wściekła/y:.ja juz 4 cykl i nadal nic. Miałaś jakieś objawy.
Marlenka ty szczęściaro, dawać mi tu fluidki.
Opiszcie czy miałyście bóle jak na @ przed @ ?

Co do objawów hmm.Miałam bardzo dużo białego śluzu.Najpierw był gęsty a później rzadszy ale ciągle jest.Co do piersi to bolały mnie 1 dzień:D:D tydzień przed spodziewaną.A brzuch przed @ bolał mnie tak jak na @ ale jednak troche inaczej dało sie zauważyć róźnicę.Nie wiem jak to wytlumaczyć tak mnie ćmiło już gdzieś 3 dni przed spodziewaną potem w dniach spodziewanej mnie ćmiło.I teraz juz jestem 6 dni po spodziewanej, to wieczorami mnie tak troszkę ćmi.Ale nie boli mnie to aż tak ,że trzeba brać tabletki.Do tego szyjka twarda i wysoko.No i apetyt mam napady takie,że szok:).Aha wcześniej czasem mnie jajnik zakuł.Innych objawów brak.

Ja jestem w szoku ,ze tak szybko sie udało.Bo był to mój pierwszy cykl taki starankowy z wiesiołkiem i w ogole.W zeszłym źle obliczyłam sobie płodne.Tym większy to był dla mnie szok gdyż, 2.5 roku sie kochaliśmy bez zabezpieczenia do końca,jedynie w pobliżu dni płodnych mieliśmy celibat.Ja już myslalam,ze bezplodni jesteśmy bo tyle sie o tych wpadkach słyszało.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Aguś specjalnie dla Ciebie!!

Ewcia dziękuje,A Ty kiedy testujesz?

Witajcie moje drogie
OGROMNE GRATULACJE :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) DLA ZAFASOLKOWANYCH
i dziewczyny głowy do góry teraz nasza kolej

reklama
Do góry