reklama
na wstepie witam wszystkie i normalnie szok nie było mnie 2 dni i miałam 15 stron do nadrobienia.
A teraz gratuluje dziewczyny , ciesze sie razm z wami :-).
Przysyłajcie jak nawiecej fluidków bo : oj bardzo potrzebne nam sa.
Ja mam jeszcze pare dni do testowania. Jeden już robiłam ale negatyw jak byk. Wiem że jeszcze było za wcześnie ale tak jest jak ktoś jest niecierpliwy.
Z zawasolkowanych , czy brałyscie może wiesiołka , bo chcę kupić, ale chcę sie upewnić czy warto?
A u mnie no cóż temp.od tyg. niezmienna 37,4 prawie cały cykl taką mam w wahaniach od 37 do 37,4. Brzuch boli na @ ale dziś 37,4 nie spadło ani o kreseczke wiec może jutro przylezie @.W zeszłym tyg przez 2 dni miałam taki leciuteńki brunatny śluz ,ale nie cały dzień. Ale juz nic nie ma.
Tak więc czekam sobie na @.
A teraz gratuluje dziewczyny , ciesze sie razm z wami :-).
Przysyłajcie jak nawiecej fluidków bo : oj bardzo potrzebne nam sa.
Ja mam jeszcze pare dni do testowania. Jeden już robiłam ale negatyw jak byk. Wiem że jeszcze było za wcześnie ale tak jest jak ktoś jest niecierpliwy.
Z zawasolkowanych , czy brałyscie może wiesiołka , bo chcę kupić, ale chcę sie upewnić czy warto?
A u mnie no cóż temp.od tyg. niezmienna 37,4 prawie cały cykl taką mam w wahaniach od 37 do 37,4. Brzuch boli na @ ale dziś 37,4 nie spadło ani o kreseczke wiec może jutro przylezie @.W zeszłym tyg przez 2 dni miałam taki leciuteńki brunatny śluz ,ale nie cały dzień. Ale juz nic nie ma.
Tak więc czekam sobie na @.
Hej Agus dzięki za gratulacje.Co do wiesiołka to owszem brałam go 1 cykl no i pomógł;-);-);-)miałam z Gala.Ale nie brałam go tak regularnie jak tam napisane.A co do mojego zafasolkowania to stało sie to wtedy kiedy myslałam,ze jestem w ciąży.Normalnie,nie wierzę ,że sie udało.!
mazie bardzo się cieszę że ci sie udało. SUPER. Przesyłaj ciągle nam fluidki.
Ale z drugiej strony to jestem zła bo ci zazdroszcze .ja juz 4 cykl i nadal nic. Miałaś jakieś objawy.
Marlenka ty szczęściaro, dawać mi tu fluidki.
Opiszcie czy miałyście bóle jak na @ przed @ ?
Ale z drugiej strony to jestem zła bo ci zazdroszcze .ja juz 4 cykl i nadal nic. Miałaś jakieś objawy.
Marlenka ty szczęściaro, dawać mi tu fluidki.
Opiszcie czy miałyście bóle jak na @ przed @ ?
Co do objawów hmm.Miałam bardzo dużo białego śluzu.Najpierw był gęsty a później rzadszy ale ciągle jest.Co do piersi to bolały mnie 1 dzień tydzień przed spodziewaną.A brzuch przed @ bolał mnie tak jak na @ ale jednak troche inaczej dało sie zauważyć róźnicę.Nie wiem jak to wytlumaczyć tak mnie ćmiło już gdzieś 3 dni przed spodziewaną potem w dniach spodziewanej mnie ćmiło.I teraz juz jestem 6 dni po spodziewanej, to wieczorami mnie tak troszkę ćmi.Ale nie boli mnie to aż tak ,że trzeba brać tabletki.Do tego szyjka twarda i wysoko.No i apetyt mam napady takie,że szok.Aha wcześniej czasem mnie jajnik zakuł.Innych objawów brak.
Ja jestem w szoku ,ze tak szybko sie udało.Bo był to mój pierwszy cykl taki starankowy z wiesiołkiem i w ogole.W zeszłym źle obliczyłam sobie płodne.Tym większy to był dla mnie szok gdyż, 2.5 roku sie kochaliśmy bez zabezpieczenia do końca,jedynie w pobliżu dni płodnych mieliśmy celibat.Ja już myslalam,ze bezplodni jesteśmy bo tyle sie o tych wpadkach słyszało.
Ja jestem w szoku ,ze tak szybko sie udało.Bo był to mój pierwszy cykl taki starankowy z wiesiołkiem i w ogole.W zeszłym źle obliczyłam sobie płodne.Tym większy to był dla mnie szok gdyż, 2.5 roku sie kochaliśmy bez zabezpieczenia do końca,jedynie w pobliżu dni płodnych mieliśmy celibat.Ja już myslalam,ze bezplodni jesteśmy bo tyle sie o tych wpadkach słyszało.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Aguś specjalnie dla Ciebie!!
Ewcia dziękuje,A Ty kiedy testujesz?
Aguś specjalnie dla Ciebie!!
Ewcia dziękuje,A Ty kiedy testujesz?
reklama
aslowik78
Fanka BB :)