reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
przepraszam ale jakos odchodzi mi ochota na pisanie...:(jest mi w tym momencie bardzo smutno i jak czytam o waszych negatywnych testach i @ to jeszcze bardziej...mam wrazenie ze nigdy sie nie uda.wiem ze smece ale moze to przejsciowy kryzys...

To jest kryzys,ale tylko przejściowy i niedługo i u ciebie zaświeci słonko!!
Musisz wziąść się w garść nawet jeśli wydaje ci się że nie jestes w stanie.

Każda z nas łapie doła w ciągu cyklu...każda z nas ma chwile zwątpienia,przecież jesteśmy tylko istotami ludzkimi,kobietami,słabymi wbrew pozorom. Więc i ty masz prawo załamywać się EIJF.

Ja wierzę mocno,że nirdługo każda z nas zafasolkuje!! Teraz akurat były same prawie niedobre wiadomości....ale może za chwilę będą same dobre...? :tak::tak: z pewnością!

przepraszam ale jakos odchodzi mi ochota na pisanie...:(jest mi w tym momencie bardzo smutno i jak czytam o waszych negatywnych testach i @ to jeszcze bardziej...mam wrazenie ze nigdy sie nie uda.wiem ze smece ale moze to przejsciowy kryzys...
Wiem co czujesz, bo ja tez po przeczytaniu tych ostatnich wiesci o @ posmutnialam, jeszcze jak w poniedzialek kilka godzin po tescie sama dostalam @, to rece mi opadly. Na poczatku roku po odstawieniu tabsow, myslalam ze to tylko chwila i bede chodzic z brzuchem, a tu nic, zaraz minie caly ten rok i co....:wściekła/y:. Czasami nachodza mnie mysli czy wogole jest szansa na to ze sie uda, jak wieczorem przychodze do domu to nic mi sie nie chce, malo we mnie ostatnio nadzieji

jagodka i biedroneczka-mam nadzieje ze to przejsciowy kryzys...na razie mam dola i kazda od czasu do czasu go ma niestety.szczegolnie ze moja najblizsza kolezanka jest w ciay i na codzien slysze i zarodku,o usg,teraz bede patrzyla jak rosnie jej brzuch a na swoja ewentualna ciaze nie mam wplywu i nie wiem ile mi przyjdzie jescze czekac.to jest dla mnie naprawde trudne i konfrontujace!nie potrafie byc tak entuzjastyczna jakbym chciala bo mnie cos w sercu sciska.Oby niedlugo przeszlo ale na razie,jak cos to wiecie o co chodzi.

jagodka i biedroneczka-mam nadzieje ze to przejsciowy kryzys...na razie mam dola i kazda od czasu do czasu go ma niestety.szczegolnie ze moja najblizsza kolezanka jest w ciay i na codzien slysze i zarodku,o usg,teraz bede patrzyla jak rosnie jej brzuch a na swoja ewentualna ciaze nie mam wplywu i nie wiem ile mi przyjdzie jescze czekac.to jest dla mnie naprawde trudne i konfrontujace!nie potrafie byc tak entuzjastyczna jakbym chciala bo mnie cos w sercu sciska.Oby niedlugo przeszlo ale na razie,jak cos to wiecie o co chodzi.

Wiem kochana co czujesz....moje dwie kuzynki są teraz w ciąży. I też mi było bardzo "smutno" kiedy się o tym dowiedziałam! Ale powiedziałam sobie : "i na mnie przyjdzie czas" i wierzę,że tak będzie w twoim przypadku!!!
Teraz postanowiłam nie smutać się z tego powodu tylko pomóc jednej kuzynce (bliższej) jak tylko mogę bo to jej pierwsza ciąża i w dodatku z problemami...
Mimo,że teraz jest ci smutno....to przyjdą lepsze czasy!!!!

reklama
Powiem Wam dziewczyny,że Ja czasem też mam czarne myśli,bo przecież skoro w pierwszą ciążę zaszłam od razu po odstawieniu tabletek anty,to dlaczego teraz ma byc inaczej? A jednak muszę być cierpliwa i wierzyć że się uda. Nadzieja narazie mnie nie opuszcza mimo,że przy pojawiającej się @ mam doła.......jednak trzeba podnieść głowę do góry i iść dalej....

Do góry