3mać kciuki za mojego męża bo dziś ma rozmowę w sprawie pracy
pozdrówki!
Powodzenia, pewnie, że trzymamy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pozdrówki!
przepraszam ale jakos odchodzi mi ochota na pisanie...jest mi w tym momencie bardzo smutno i jak czytam o waszych negatywnych testach i @ to jeszcze bardziej...mam wrazenie ze nigdy sie nie uda.wiem ze smece ale moze to przejsciowy kryzys...
Wiem co czujesz, bo ja tez po przeczytaniu tych ostatnich wiesci o @ posmutnialam, jeszcze jak w poniedzialek kilka godzin po tescie sama dostalam @, to rece mi opadly. Na poczatku roku po odstawieniu tabsow, myslalam ze to tylko chwila i bede chodzic z brzuchem, a tu nic, zaraz minie caly ten rok i co..... Czasami nachodza mnie mysli czy wogole jest szansa na to ze sie uda, jak wieczorem przychodze do domu to nic mi sie nie chce, malo we mnie ostatnio nadziejiprzepraszam ale jakos odchodzi mi ochota na pisanie...jest mi w tym momencie bardzo smutno i jak czytam o waszych negatywnych testach i @ to jeszcze bardziej...mam wrazenie ze nigdy sie nie uda.wiem ze smece ale moze to przejsciowy kryzys...
jagodka i biedroneczka-mam nadzieje ze to przejsciowy kryzys...na razie mam dola i kazda od czasu do czasu go ma niestety.szczegolnie ze moja najblizsza kolezanka jest w ciay i na codzien slysze i zarodku,o usg,teraz bede patrzyla jak rosnie jej brzuch a na swoja ewentualna ciaze nie mam wplywu i nie wiem ile mi przyjdzie jescze czekac.to jest dla mnie naprawde trudne i konfrontujace!nie potrafie byc tak entuzjastyczna jakbym chciala bo mnie cos w sercu sciska.Oby niedlugo przeszlo ale na razie,jak cos to wiecie o co chodzi.
POWODZONKA!!! :-)wpadam wszystkim życzyć miłego pozytywnego dnia
pozdrówki!
Miłego dnia Tobie również!!! :-)Dobra dziewczeta, ja uciekam do pracy, choc mi sie nie chce
Milego dnia i do jutra, bo wieczorem pewnie juz raczej nie zajrze