reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
No ja myślę,Jagódko! :wściekła/y: :-p :-D Bo jak tylko się dowiem,że zatestowałaś przed spodziewaną @ (która,OCZYWIŚCIE,nie pojawi się u Ciebie przez najbliższy conajmniej rok!),to przełożę przez kolano,a później sobie w lusterku oglądniesz 2 krechy! Ale na dupsku! :-D :-p ;-)

No ja myślę,Jagódko! :wściekła/y: :-p :-D Bo jak tylko się dowiem,że zatestowałaś przed spodziewaną @ (która,OCZYWIŚCIE,nie pojawi się u Ciebie przez najbliższy conajmniej rok!),to przełożę przez kolano,a później sobie w lusterku oglądniesz 2 krechy! Ale na dupsku! :-D :-p ;-)

:-D:-D:-D:-D dobre dobre,ale się uśmiałam!!!! Dobrze mamo...nie chce mieć dwóch kresek na dupsku.....

no a ja umieram od 4 rano... nie wiem czy coś mi zaszkodziło czy jak , dobrze że miałam w domu stoperan;-)

Zdrówka Kochana!!!!;-)

Noukie, a ja dopiero dzisiaj odczytałam Twoją odpowiedź na moje odchudzanie... musze schudnąć 10 kilo... minimium... w miarę rozsądnie oczywiście... przede wszystkim odstawienie póxnego jedzenia, słodyczy no i na aerobik dzisiaj już ruszam...:szok:

Marti trzymaj sie i zdrowiej szybko.
ja tez tak z doskoku, nie cierpie chorowac:wściekła/y: ale taka jestem slaba ze nawet przy kompie dlugo nie posiedze:-(

Kusska, Tobie tez zdówka!!!!

Dziewczynki pomóżcie mi przekonac mnie to tego abym nie robiła testu dopóki nie minie cały cykl....28 dni...?please....

a ja Cię nie przekonuję... bo ja przy Twoich objawach, zrobiłabym już test...:-);-) wiem... zaraz dostanę po nosie od agutki....:confused:

Noukie, a ja dopiero dzisiaj odczytałam Twoją odpowiedź na moje odchudzanie... musze schudnąć 10 kilo... minimium... w miarę rozsądnie oczywiście... przede wszystkim odstawienie póxnego jedzenia, słodyczy no i na aerobik dzisiaj już ruszam...:szok:

Marzi...a co ty z tym odchudzaniem...?Zwariowałaś?????

Ja po pierwszej ciąży mam jeszcze jakieś 8-10 kilo więcej...i jakoś nie mogę się tego pozbyć........ale jak tu rozpocząć odchudzanie skoro chcę znowu być w ciąży?? i znowu przybiorę....ehhh

:-D:-D:-D:-D dobre dobre,ale się uśmiałam!!!! Dobrze mamo...nie chce mieć dwóch kresek na dupsku.....

Nie no,jako mama tego nie praktykuję. :no: Ale jako koleżanka - czemu nie? :-p :-D ;-) :-D

a ja Cię nie przekonuję... bo ja przy Twoich objawach, zrobiłabym już test...:-);-) wiem... zaraz dostanę po nosie od agutki....:confused:

Pstryk w nos. ;-) :-p

Ja po pierwszej ciąży mam jeszcze jakieś 8-10 kilo więcej...i jakoś nie mogę się tego pozbyć........ale jak tu rozpocząć odchudzanie skoro chcę znowu być w ciąży?? i znowu przybiorę....ehhh

Heh,skąd ja to znam - niezamykające się kółko. :-p ;-)

reklama

Jagódka, no muszę kurde schudnąć, bo tragedia jakaś...

Do góry