reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

no podobno t mogą być właśnie dni płodne, jeśli tej owulki w cyku nie było...mój M powiedział, że on zrobi wszystko, żebysmy mogli mieć drugie dziecko...:-)
zgadza się, jeśli to jest krwawienie sródcykliczne to często właśnie w jego czasie jest owulacja :tak:
kochana Wy będziecie mieli drugie dzieciątko, wierzę w Was, to tylko kwestia czasu! (myślę, że niedługiego :tak:)

reklama
dziewczynki dziekuje za slowa otuchy:tak:
tak dobrze ze jest to forum:happy:
tutaj wiem ze nikt mnie nie wysmieje i ze wszystkie przezywamy to samo.

mam nadzieje i tego nam wszystkim zycze ze w koncu kazda zobaczy
upragnione dwie kreseczki:tak::tak:
ja rowniez ciesze sie ze wywnetrzam sie do bolu na tym forum.Moj chlopak choc rowniez chce by sie udalo (sam mnie na to namowil) nie ma juz sily o wszystkim sluchac a tu moge sobie gadac i gadac a raczej pisac i pisac bo kto zrozumie cie bardziej niz inna ktora przezywa dokladnie to co ty!
Tak jak napisala emilchen,wyplacz sie posmuc bo tego sie nie uniknie a potem bierz do roboty.
ja robie to samo;poprzezywam,poplacze,poprzeklinam a potem lece po wiesiolka,zakladam wykresy i z nadziejami przystepuje do kolejnego cyklu w ktorym tylko od czasu do czasu lapie dola.

czesc dziewczynki:-) jestem spowrotem :-) nie przeczytalam jeszcze zadnych posotw prawie bo wlasnie dopadlam kompa i jedna reka spozywam zakupionego w drodze kebaba a druga operuje:-D takze do konca nie wiem co u ktorej sie dzieje, ale postaram sie jutro nadrobic;-) u mnie wszystko oki, robilam wczoraj testa wyszedl negatywny, ale nie wiem czy nie za wczesnie mial czulosc 25mlU/ml :eek: a ja to pojecia nie mam co to oznacza i kiedy mozna taki test najwczesniej zrobic, moze zrobie jutro ten angielski bo w nich sie juz mniej wiecej orientuje, ale w sumie nie wiem czy jest sens bo nie wydaje mi sie aby sie udalo, niby jajniki bola i podbrzusze caly czas ale jakos watpie ze to na ciaze, no ale nawet jesli sie nie uda to nie zalamie sie bo pofolgowalam sobie troche caly tydzien i jakas szybka dietka by sie przydala:tak: a wiadomo ze w ciazy to nie bardzo, takze nie zalamuje sie, bylam u gina powiedzial ze wszystko ok jak najbardziej prawidlowo wiec skoro sie staramy to probowac jak najbardziej:-D
A jak tam Wy dziewczynki?? mamy juz jakies fasolki pewne??

czesc dziewczynki:-) jestem spowrotem :-) nie przeczytalam jeszcze zadnych posotw prawie bo wlasnie dopadlam kompa i jedna reka spozywam zakupionego w drodze kebaba a druga operuje:-D takze do konca nie wiem co u ktorej sie dzieje, ale postaram sie jutro nadrobic;-) u mnie wszystko oki, robilam wczoraj testa wyszedl negatywny, ale nie wiem czy nie za wczesnie mial czulosc 25mlU/ml :eek: a ja to pojecia nie mam co to oznacza i kiedy mozna taki test najwczesniej zrobic, moze zrobie jutro ten angielski bo w nich sie juz mniej wiecej orientuje, ale w sumie nie wiem czy jest sens bo nie wydaje mi sie aby sie udalo, niby jajniki bola i podbrzusze caly czas ale jakos watpie ze to na ciaze, no ale nawet jesli sie nie uda to nie zalamie sie bo pofolgowalam sobie troche caly tydzien i jakas szybka dietka by sie przydala:tak: a wiadomo ze w ciazy to nie bardzo, takze nie zalamuje sie, bylam u gina powiedzial ze wszystko ok jak najbardziej prawidlowo wiec skoro sie staramy to probowac jak najbardziej:-D
A jak tam Wy dziewczynki?? mamy juz jakies fasolki pewne??
hej,witaj po wakacjach.
troeche wczesnie ten test ale widze "moja krew" bo ja tez chyba od 9dpo testuje.Na razie nici ale dzis robilam kolejny rowniez o czulosci 25mIU (10mIU bylby moze lepszy),ktory powinno robic sie od dnia spodziewanje @.najpierw nic mi nie wyszlo a potem poszlam zerknac jeszcze raz (zawsze tak robie i dotad nic sie nie zmienailo) no i zobaczylam cos mini mini...nie wiem co to oznacza ale wiem ze nie powinno odczytywac sie testu po czasie (choc nigdy mi nic nawet po godzinach nie wyskakiwalo).dlatego zrobie kolejny i mysle o clear blue ktory nie pokazauje paskow a tekst.Od wczoraj strasznie boli i kluje mnie podbrzusze.Wczoraj juz przestraszyla sie ze nadeszla @ o wilee za wczesnie bo mialam krew ze sluzem ale potem sucho a dzis temperatura skoczyla o3 kreski.no nic,pozostaje czekac ale o dziwo spokojna jestem
p.s.nie mamy tu jeszcze za wiele fasolek bo wiekszosc wymiekla i nie testowala;)

witaj z powrotem kiciaq :-)
będziesz miała dość dużo do nadrobienia hihi, dziewczyny czasem jak zaczną pisać to nie znają umiaru ;-)
z fasolinek to pewniaków jeszcze nie mamy, ale prawie-pewniakiem (bo testu nie było) jest mazia, u niej to wszystkie obstawiamy fasolkę, bo jest kilka dni po terminie i ma różne objawy ciążowe :tak: jeśli się nie mylę, to jutro mazia testuje.
Reszta na dniach, niektóre już zaczęły testować, ale wyszła jedna kreseczka, która nic nie przesądza, bo jeszcze nie mają terminu @ (np. eijf), gdzieś tam mamy nawet listę, kto kiedy testuje.

Witajcie
Jakoś udało mi się przebrnać przez te wszystkie strony ;)
Jestem padnieta po weselu ,więc się kłade ,ale choć wiem co się u was działo szkoda tylko ,ze nie mamy potwierdzonych fasolek :(
PS zaczynają mnie bolec cycuchy ;)zobaczymy za kilka dni na co .................?

reklama
hej,witaj po wakacjach.
troeche wczesnie ten test ale widze "moja krew" bo ja tez chyba od 9dpo testuje.Na razie nici ale dzis robilam kolejny rowniez o czulosci 25mIU (10mIU bylby moze lepszy),ktory powinno robic sie od dnia spodziewanje @.najpierw nic mi nie wyszlo a potem poszlam zerknac jeszcze raz (zawsze tak robie i dotad nic sie nie zmienailo) no i zobaczylam cos mini mini...nie wiem co to oznacza ale wiem ze nie powinno odczytywac sie testu po czasie (choc nigdy mi nic nawet po godzinach nie wyskakiwalo).dlatego zrobie kolejny i mysle o clear blue ktory nie pokazauje paskow a tekst.Od wczoraj strasznie boli i kluje mnie podbrzusze.Wczoraj juz przestraszyla sie ze nadeszla @ o wilee za wczesnie bo mialam krew ze sluzem ale potem sucho a dzis temperatura skoczyla o3 kreski.no nic,pozostaje czekac ale o dziwo spokojna jestem
p.s.nie mamy tu jeszcze za wiele fasolek bo wiekszosc wymiekla i nie testowala;)

No ja tez jutro mam zamiar sobie kupic albo ten clear blue albo ten ktory zawsze kupowalam first response i zobaczymy, wogole pierwszy raz robilam "polski" test i to byl ten plytkowy chyba, z takim zakraplaczem i trzeba bylo kilka kropelek nakropic na okienko testowe:-D dziwnie tak jeszcze takiego testu nie robilam, chyba wole te sikane bardziej:-D jednak

Do góry