reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

noukie, jak zwykle niezastapiona...;-):-) ja przez to gardło, ból głowy i fiksawkę zupełnie straciłam wenę twórczą co do listy...:nerd:

Nie matw sie Twoj zastepca czuwa:-)

Agutka juz jestes:)

Dziewczyny a pamietacie moze w ktorym cyklu Mazi sie udalo albo Krewetce?????

Ostatnia edycja:
reklama
Oj tam,hehehe. ;-)

O sobie,hm... Mam na imię Agnieszka, lat 25 prawie. :-p ;-)
Szczęśliwa Mama Zuzi od 09.09.2006r. :-) Przez 2 pierwsze lata życia mojej Córci byłyśmy same,bo komuś się odwidziało "tatusiowanie" już w 3cim miesiącu ciąży... :sorry:
Pod koniec sierpnia 2008r. poznałam Grześkowego ;-),a 1.08.2009r. wzięłam z Nim ślub. :-) :-D W lipcu odstawiłam tabletki i ... nic. :-(

Witaj kochana!!! Szczęśliwych starań!!!!! Widzę,że podobnie jak ja się starasz....tylko ja odstawiłam w czerwcu...POWODZENIA!

Z wiekiem nie przessadzam - mam 29 lat!!
A ze starankami to ostro było przez ostatnie 3 miesiace nie odpuszczxaliśmy zadnej okazji .... ale było warto!!

AISIM oj przesadzasz!!!!!!!!! bardzo!!!! ja w styczniu kończę 30 i co z tego??? Jestes młoda,piekna i ..... ZAFASOLKOWANA!! i to się liczy!

Witaj kochana!!! Szczęśliwych starań!!!!! Widzę,że podobnie jak ja się starasz....tylko ja odstawiłam w czerwcu...POWODZENIA!

AISIM oj przesadzasz!!!!!!!!! bardzo!!!! ja w styczniu kończę 30 i co z tego??? Jestes młoda,piekna i ..... ZAFASOLKOWANA!! i to się liczy!

Ja w przyszłym roku tez 30!! wcale się tym nie martwię!! A fasolka U ciebie też lada chwila sie pojawi!

Dziewczynki,

ja się zmywam do domku... pod kołderkę, ciepłe papcie, gorąca herbata z miodem i cytryną... i lulu... idę się kurować... ale pewnie wieczorkiem do was zajrzę, a jak nie wieczorkiem to na pewno jutro... wziełam wolne... ale od pracy a nie od Was!!!! buziale!!!!;-):-D

Dziewczynki,

ja się zmywam do domku... pod kołderkę, ciepłe papcie, gorąca herbata z miodem i cytryną... i lulu... idę się kurować... ale pewnie wieczorkiem do was zajrzę, a jak nie wieczorkiem to na pewno jutro... wziełam wolne... ale od pracy a nie od Was!!!! buziale!!!!;-):-D

miód i cytryna na gardło nie są zbyt dobre...mogą podraznić bardziej!!

Czesc dziewczyny
Wpadam tylko na chwilke napisac co tam u mnie, wiec u lekarza w koncu w piatek nie bylam bo bylismy z B na zakupach i troche sie zagapilismy, a w drodze do domu byly takie korki, no ze niestety musialam zadzwonic i w ostatnij chwili odwolac bo i tak bym nie zdazyla, ale nic tam w Polsce sobie pojde na badania krwi to sobie sprawdze te hormony wszystkie przy okazji, no o ile wogole pojde bo sie tak zastanawiam zeby po prostu narazie moze troche wyluzowac i predzej cos z tego bedzie niz z lazenia po lekarzach.
Takze tak jak mowie odpuszczam troche tym bardziej, ze bedziemy sie za niedlugo przeprowadzac wiec narazie jakos moje mysli bardziej wedruja w strone tej przeprowadzki i urzadzenia mieszkania, a nie dziecka no ale zobaczymy jak sie dni plodne zaczna ( tzn dni plodne w przylym cyklu, bo ten odpada i tak czy siak ) to pewnie juz tak nie bede mowic ;-)
Narazie tez bede troche rzadziej do Was zagladac bo mysle, ze to forum jednak w pewien sposob tez podkreca moje ciagle myslenie o dziecku, a chce sobie zrobic mala przerwe od tych moich mysli ( nie od Was kochane tylko w sumie od samej siebie, ze tak powiem ;-)) W dalszym ciagu kibicuje wszystkim i bede czasem zagladac do Was ;-) takze owocnych staranke zycze i Wam i sobie hehe;-)
buziaki ;-)

reklama
Czesc dziewczyny
Wpadam tylko na chwilke napisac co tam u mnie, wiec u lekarza w koncu w piatek nie bylam bo bylismy z B na zakupach i troche sie zagapilismy, a w drodze do domu byly takie korki, no ze niestety musialam zadzwonic i w ostatnij chwili odwolac bo i tak bym nie zdazyla, ale nic tam w Polsce sobie pojde na badania krwi to sobie sprawdze te hormony wszystkie przy okazji, no o ile wogole pojde bo sie tak zastanawiam zeby po prostu narazie moze troche wyluzowac i predzej cos z tego bedzie niz z lazenia po lekarzach.
Takze tak jak mowie odpuszczam troche tym bardziej, ze bedziemy sie za niedlugo przeprowadzac wiec narazie jakos moje mysli bardziej wedruja w strone tej przeprowadzki i urzadzenia mieszkania, a nie dziecka no ale zobaczymy jak sie dni plodne zaczna ( tzn dni plodne w przylym cyklu, bo ten odpada i tak czy siak ) to pewnie juz tak nie bede mowic ;-)
Narazie tez bede troche rzadziej do Was zagladac bo mysle, ze to forum jednak w pewien sposob tez podkreca moje ciagle myslenie o dziecku, a chce sobie zrobic mala przerwe od tych moich mysli ( nie od Was kochane tylko w sumie od samej siebie, ze tak powiem ;-)) W dalszym ciagu kibicuje wszystkim i bede czasem zagladac do Was ;-) takze owocnych staranke zycze i Wam i sobie hehe;-)
buziaki ;-)

Kiciaq - no to powodzenia!!!!! I zaglądnij przy okazji!!!

Do góry