reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

biedroneczko - Ostatnią @ miałam 25 września!! ale mam krótkie cykle po 25-16 dni!!!
Tydzień się spóźnia ,a dwa testy wyszły pozytywnie!!!

Agneisiar - wiem że serduszko nie bedzie biło,a le chaiałąm żeby lekarz zobaczył czy wogóle to jest ciąża!!

Dziewczyny trzymam za Was kciuki i wierzę ze wszystkie znajdziemy się w lipcóweczkach 2010!! :-):-):-)"mocno trzymam kciukacy"

reklama
biedroneczko - Ostatnią @ miałam 25 września!! ale mam krótkie cykle po 25-16 dni!!!

Agneisiar - wiem że serduszko nie bedzie biło,a le chaiałąm żeby lekarz zobaczył czy wogóle to jest ciąża!!

Dziewczyny trzymam za Was kciuki i wierzę ze wszystkie znajdziemy się w lipcóweczkach 2010!! :-):-):-)"mocno trzymam kciukacy"

Moim zdaniem warto by było przed wizytą zrobić betę, ponieważ lekarz po wysokości bety jest w stanie określić mniej więcej tydzień ciąży i stwierdzić, czy to co widzi lub nie widzi jest w porządku!!!

Ja bym poczekała tydzien by spokojnie bylo widac, bo usg wykrywa ciaze raczej w 5 tyg wczesniej moze byc np nie widac echa zarodka

Dziś nie da rady punkt pobrań tylko czynny do 8:15 spóźniłam się((
zrobię jutro!

AGniesiar a dzisś jak samopoczucie??? Mam nadzieję, że takie dobre jak wczoraj!! Po przeczytaniu twoich wczorajszych postów bardzo się ucieszyłam ))

Dziś nie da rady punkt pobrań tylko czynny do 8:15 spóźniłam się((
zrobię jutro!

AGniesiar a dzisś jak samopoczucie??? Mam nadzieję, że takie dobre jak wczoraj!! Po przeczytaniu twoich wczorajszych postów bardzo się ucieszyłam ))
A moze w jakims innym punkcie pobran beda dluzej pobierac krew u nas w poznaniu pobieraja roznie od 7.30 nawet do 11 w niektorych przychodniach

już myślałam ,że wczoraj dostanę @ ale się uspokoiło i już mnie tak brzuch nie boli, za to od rana coś mi tam jeździ w środku i latam do łazienki na hmm posiedzenie:-) sorry za szczególy:-)

reklama
Do góry