reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

czerwone rzeczy ważne
czarne wątek obecny
zielone - maź widło i powidło

dziweczyny ja robiłam test pro test płytkowy!! Nie znam się na tym za bardzo myślicie że on jest dobry a o czułości nic nie znalazłam pisłao tylko, ze skuteczność 99 %
temperatura utrzymuje się 37 st!
nie mam wykresu bo ciagle brakuje mi czasu by go stworzyć!! No i te dwa dni opóźnienia co się nigdy nie zdarzyło!

reklama
marzi55 - pozostawiam ten artykuł bez komentarza. I gdzie tu sprawiedliwość...te co chcą nie mają dzieci....a tym co one wcale się nie należą od razu się udaje ;-((

witam dziewczynki. u mnie jeden wielki znak zapytania. test rano- acona- negatyw. plamienie ustalo, tempka w górę..czekam więc dalej. nie jade na żadną bete- nie chce mi się, zreszta i tak już nastawiam się na @...jakie jest prawdopodobieństwo, że test w 12 dpo wychodzi negatyw??mavie takie ciążowe doświadczenia?Te któe mają dzieci oczywiście...

marzi55 - pozostawiam ten artykuł bez komentarza. I gdzie tu sprawiedliwość...te co chcą nie mają dzieci....a tym co one wcale się nie należą od razu się udaje ;-((

ja jeszcze nie mogę sie otrząsnąć... jak można w ogóle robić problem z tego, że będąc w ciąży nie można wejsć w ulubione spodnie Zary czy że nie można zapalić... jestem zła...:wściekła/y:

Marzi - widać że głupich na tym świecie nie brakuje!!

zielona - nie martw się może jeszcze nie wszystko stracone!! a o ile @ Ci się spóźnia!! i ile dni po owu robiłaś test!!??

agniesiar, Marzi no to ja do was dołączę bo u mnie 20d.c. wiec bardzo podobnie:) ja testuję 2go lub 3go listopada jak coś. :tak: ;-)

Pozdrawiam wszystkie dziewczyny!
miłego dzionka;-)

Kinga, to fajnie... zawsze w grupie raźniej...
;-)

choc ja nawet nie wiem czy będę testować... w zeszłym miechu @ przyszła wcześniej niż sie spodziewałam...:-(

a teraz mam sluz taki mleczny... podobny jak przed @ fck

Marzi bo ci nakopię na tyłek! nie nakręcaj się mi tu okej :) no coś Ty! taki śluz mleczny to też może być oznaką ciąży jak nie wiesz:tak::happy: tak wiec poczekamy zobaczymy..
i @ się nie spodziewamy, pamietaj! :-);-)

reklama
Marzi bo ci nakopię na tyłek! nie nakręcaj się mi tu okej :) no coś Ty! taki śluz mleczny to też może być oznaką ciąży jak nie wiesz:tak::happy: tak wiec poczekamy zobaczymy..
i @ się nie spodziewamy, pamietaj! :-);-)

Kinga, dzięki za otuchę... chciało mi się rozbeczeć!!!!;-)
Ale już mi lepiej...

Do góry