reklama
biedroneczka1980
Fanka BB :)
Bedziemy sie wzajemnie powstrzymywacNo to trzymam za słowo!
Będziemy sie razem wspierać, co by nie testować!!
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
biedroneczka1980
A jak dluga miewasz faze lutealna?ja naweet nie wiem kiedy powinnam mieć @ znowu sie wszystko rozregulowało
biedroneczka1980
To pewnie tez tak pod koniec pazdziernika Ci wypadar óżnie czasem najmniej 14 dni bywa i 17 i więcej
Cześć dziewczyny!!
Kurcze ale wy macie zapłon ciężko nadrobić tyle stron!!
Widzę, że jakieś wisielcze humorki dzisiaj...sama tez nie mam za dobrego.
Temperatura spadła mi o 0.1 z 37,93 na 36,96 jak to prze @ więc wstrętna małpa przyjdzie zapewne w środę! Zaczyna mnie już ćmić brzuch jak co miesiąc więc chyba tym razem znów nic z tego. Powoli zaczynam się tym już zniechęcać!! Tym bardziej że ja straznie niecierpliwa jestem))
a miałam nadzieję, ze tym razem może się uda!!
A co u Was?? Lepiej troszkę !!! Jak tam kobitki walczące w weekend!! Dałyście czadu!! Żeby tak się którejś udało!!
Kurcze ale wy macie zapłon ciężko nadrobić tyle stron!!
Widzę, że jakieś wisielcze humorki dzisiaj...sama tez nie mam za dobrego.
Temperatura spadła mi o 0.1 z 37,93 na 36,96 jak to prze @ więc wstrętna małpa przyjdzie zapewne w środę! Zaczyna mnie już ćmić brzuch jak co miesiąc więc chyba tym razem znów nic z tego. Powoli zaczynam się tym już zniechęcać!! Tym bardziej że ja straznie niecierpliwa jestem))
a miałam nadzieję, ze tym razem może się uda!!
A co u Was?? Lepiej troszkę !!! Jak tam kobitki walczące w weekend!! Dałyście czadu!! Żeby tak się którejś udało!!
agniesiar
Marzymy o II serduszku
Bedziemy sie wzajemnie powstrzymywac![]()
Jeździsz też na monitorowanie, więc pewnie troszkę lepiej znasz swój organizm jak sie czujesz po owu.
Bo mnie w sobotę i na początku niedzieli tak bolał potwornie brzuch - promieniowało od lewej strony, od jajnika z którego miała nastąpić owu.
A brzuch miała wydęty jak w 3 m-cu ciąży - i taki napompowany od środka - miałam wrażenie jakby mi go ktoś rozciągał od środka!
reklama
Podziel się: