reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
agniesiar-po prostu wkorza mnie tak jak nas inne wkorzaly ktore szczere nie byly i wprowadzaly nas w blad.z ciekawosci zajrzalam choc przyznam ze nie mam czasu na te pierdoly.No i taka reakcja jest po prostu zenujaca.a jesli chodzi o watek to cos tam chyba z holandia bylo ."holandia?"czy chodzi o jej watek?"cos z pierdolami w tytule" ale tam wlasnie nic o ciazy nie pisze poza tym ze brzuch jej rosnie,i ze ma mdlosci aha i ze przemeczac sie nie moze i takie tam.uparcie nie reaguje zazwyczaj na pytania o ciaze.bo niektore dziewczyny od nas ja o to pytaly...po co ci ludzie tak robia?a najlepsze jest to ze nikt jej tu skrzywdzic nie chcial.probowalysmy tlumaczyc o beta hcg,o wizytach ,testach ale sie obrazila...

Ostatnia edycja:

tak to jest możliwe że kobiety są takie chamskie i takie okrutne....przecież my tutaj nie piszemy dla zabawy....bo nie mamy co robić,tylko jesteśmy tu po wsparcie dob re słowo,a nawet pomoc,bo wiele z nas ma dużą wiedzę.....:wściekła/y: oj oj.....chyba trzeba jakoś testować te nowe forumowiczki typu malwina...

tak to jest możliwe że kobiety są takie chamskie i takie okrutne....przecież my tutaj nie piszemy dla zabawy....bo nie mamy co robić,tylko jesteśmy tu po wsparcie dob re słowo,a nawet pomoc,bo wiele z nas ma dużą wiedzę.....:wściekła/y: oj oj.....chyba trzeba jakoś testować te nowe forumowiczki typu malwina...
wiesz ona naprawde byla przekonana o ciazy.w to jej wierze.w ogole mila nawet byla ale okazalo sie to bardzo sztuczne.po prostu odkad zaczelysmy pytac ja o ciaze to albo nie reagowala albo cos w mowila w stylu ze to jej sprawa(to po cholere na watku piszesz?).Po prostu nie przyjmowala do wiadomosci ze w tej ciazy moze nie byc...
no i jak normalna osoba moze wymiesmiewac inne z powodu braku ciazy?z powodu tego ze pare mc im to zabiera?chamstwo jakich malo!No juz pomijam ze sama jest w takiej sytuacji...

agniesiar-po prostu wkorza mnie tak jak nas inne wkorzaly ktore szczere nie byly i wprowadzaly nas w blad.z ciekawosci zajrzalam choc przyznam ze nie mam czasu na te pierdoly.No i taka reakcja jest po prostu zenujaca.a jesli chodzi o watek to cos tam chyba z holandia bylo ."holandia?"czy chodzi o jej watek?"cos z pierdolami w tytule" ale tam wlasnie nic o ciazy nie pisze poza tym ze brzuch jej rosnie,i ze ma mdlosci aha i ze przemeczac sie nie moze i takie tam.uparcie nie reaguje zazwyczaj na pytania o ciaze.bo niektore dziewczyny od nas ja o to pytaly...po co ci ludzie tak robia?a najlepsze jest to ze nikt jej tu skrzywdzic nie chcial.probowalysmy tlumaczyc o beta hcg,o wizytach ,testach ale sie obrazila...

Wiesz znalazłam ten wątek i miłe traktowanie tam Ciebie, nie omieszkałam wyrazić swojego zdania!!!

reklama
Do góry