reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Biedroneczka,chciałam przekazać,że kurczaczek z brokułami i sosem Knora z 4 serów był przepyszny!!!!
Ciesze sie że pomysł obiadku i u ciebie sie udal:tak:

Ja cały weekend bylam zajęta. Wpadla do nas moja siostra, weiczorem w soboete poszliśmy na piwo po obiadku i niestety cos mi chyba zaszkodziło wypilam ze trzy lyki piwa zrobilo mi sie slabo i przeze mnie wrocilismy wczesniej, po drodze niestety nie obylo sie bez zwymiotowania, masakra tak mnie brzuch caly wieczor bolal, dopiero mieta pomogła. A wczoraj juz bylo lepiej i po obiadlu upieklam serniczek z brzoskwiniami.
A poza tym nic nowego nic mi sie nie chce:-(, mala dolinka, 3 dc i chyba stwierdzilam ze daje sobie na luz bo im bardziej mysle im bardziej sie staram tym mniej sie udaje
to niczym A.A.Milne pisze"im bardziej puchatek zagladał do środka, tym bardziej nie bylo tam prosiaczka"

dopiero co sciagnelam do domu...pociag mi uciekl itd.wkorzona jestem i poza tym dzien coraz krotszy.mam wrazenie ze juz w ogole nic z tego dnia nie mam!
Zabieram sie do lektury i mam nadzieje ze zdolam wszystko przeczytac a potem jeszcze raz sie odezwe.

Ejf, bedroneczka - witajcie - siedze i czekam na jakies expertki jesli chodzi o tempki i owulacje no i badania.... :) Chcialabym przed pojsciem do gina zrobic beta-hcg - ale 4dni po "po" :) to chyba stanowczo za wczesnie (?)
4 dni to za wczesnie niestety, poczekaj do 8 dni po najwczesniej, choc i to nie daje 100% pewnosci, a kiedy mialaś owu? wiesz mniej wiecej?

Ostatnia edycja:
Tośka nie miałaś jeszcze skoku, badania zrób sobie w dniu 7 wyższej tempki, znaczy progesteron i prolaktynę, wcześniej bez sensu. na betę to będzie za wcześnie, 10-ty dzien wyzszej tempki to najwczesniej.

a ja jestem tak strasznie wściekła i rozżalona, zaliczyłam nieudane podejście do owu, pierwszy raz chyba od 2 czy 3 lat, skąd się to cholera wzięło to nie wiem... miałam 5 dni pięknego śluzu płodnego, bóle jajnika i inne trzeciorzędne objawy owu i dupa, tempka nie poszła do góry. Mmmm mam tak jak Ty, taka jestem zła...

reklama
Do góry