reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

A ja zapłaciłam za położna i zamiast rodzić długo to od 9.30 do 14.10 :-)

Wiem, że to jej zasługa bo mi sie kilka razy poród zatrzymywał i nic 0 skurczy itp.

A może zmienimy temat na przyjemniejszy - mój nie był fajny rodziłam zarówno z brzucha jak i z krzyża, położna mówiła, ze rzadko która ma tak przerąbane jak ja.

No i niestety pamiętam to jeszcze, więc nie chce o tym myśleć!!!

pewnie,że nie musimy....:-D

reklama
Jak sie dziś czujesz, czy przeziębienie w końcu puszcza!:eek:

Dzieki kochana:-) jeszcze ostro przeziebiona ale idzie w dobrym kierunku:tak: a u Ciebie? Lekarz powiedzial ze infekcja wirusowa wcale nie wplywa na zarodek wiec jakby cos to niczym nie zaszkodzilysmy:tak:
Ja nie wiem, ale też miała zapytać, bo to chodząca encyklopedia, a możne my mamy tu w tym naszym zacnym gronie lekarza!;-)

Emma pisala kiedys ze lekarzem nie jest ale ma duzo poloznych w rodzinie lub znajomych;-)

Dzieki kochana:-) jeszcze ostro przeziebiona ale idzie w dobrym kierunku:tak: a u Ciebie? Lekarz powiedzial ze infekcja wirusowa wcale nie wplywa na zarodek wiec jakby cos to niczym nie zaszkodzilysmy:tak:

Emma pisala kiedys ze lekarzem nie jest ale ma duzo poloznych w rodzinie lub znajomych;-)

Moje przeziebonko coraz lepiej:-D

Chyba odchodzi, ale ja tam do końca to jestem przekonana, czy to nie ma znaczenia dla zarodka, oczywiście, ze mam nadzieję, że wszystko będzie ok. w razie co:-D:-D

Ale jeszcze nic nie wiem- odnośnie tego czy sie udało, czy nie - boję się testować nie chcę znów sie rozczarować!

Może jutro:eek::sorry:

Zobaczymy!

To by wiele wyjaśniało :-D faktycznie ma wiedzę niesamowitą....

Hej Dziewczyny :-)
U mnie niestety @ dziś przyszła... :-( czyli nici z testowania.... :-( Czar prysł....
ehhhhhhh

przykro mi...ale dzisiaj dzien na @...ehhh

Mam już wyniki
cytologia I :-)
TSH 3,30 Norma 0,25-5
progesteron 4,59 Norma faza,folikularna 0,1-0,54
owu 0,12-6,22
faza lutealna w tej robiłam 1,5-20 więc chyba nie jest imponującywe wtorek idę do gin
prolaktyna 17,62 Norma 1,3-25
Narazie uciekam pewnie będę dopiero jutro rano :happy:

reklama
cześć dziewczyny, jak zwykle tyle stron do czytania, że nie nadrobię, ale zerknę chociaż na kilka ostatnich :)

no dobra, już widzę, że dzisiejszy poranek przyniósł kilka niechcianych @ - głowa do góry dziewczyny!

Co do porodu, to ja tylko powiem - pośladkowy, sn, około 13 godzin - bez znieczulenia, w pozycji półleżącej, a raczej nawet siedzącej

Ostatnia edycja:
Do góry