reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Kochane,
ja dostałam @ :-:)-(
Kolejny cykl czas zacząć. W tym miesiącu z mężem bardzo nas zawiodło, że kolejna próba nie udana - nie liczę dokładne, ile się staramy, ale pół roku świadomych starań już minęło :-(
Trzymam za Was kciuki, przez kilka dni mnie nie będzie niestety na forum.

Tak mi przykro....trzymam kciuki za kolejny cykl!głowa do góry,musi być dobrze!

Witam z rana
No i pękłam:-( nie mogłam wytrzymac i zrobilam test, no i d...a jedna wielka tłusta krecha:-:)eek:, trudno psychicznie nastawiam się do 6 cyklu staranek.

Ty się za dużo nie nastawiaj tylko poczekaj do terminu...i wtedy zatestuj!! głowa do góry i nie trać nadziei...

A ja dziewczynki jestem w szoku, test wyszedł mi negatywnie 12dpo. a dziś jest niby 15dpo. a tempka nadal w górze, ale nadal czekam, może jutro zatestuję.

Staram się podchodzić do tego z dystansem, nie chcę znów przeżyć szoku, że to pudło!!!

Jednak, przyznaję sie bez bicia, że nadzieja coraz większa, tylko ten test studzi emocje!!!

Spokojnie...tylko spokojnie kochana...jaki test robiłaś? Może warto pójść na bete zamiast czekać na test...?:cool:

Wczoraj napisałam jej nazwę, jest gdzieś w postach, teraz nie napiszę, bo nie pamiętam jakaś taka dziwna

zaczyna sie na RYBO:-)

Przepraszam!

RYBONUMIL chyba....ja stosowałam Broncho-Vaxom

reklama
Witajcie kobiety z rana,ładna u nas pogoda w Poznaniu :) zachęca do wstania...

u mnie 18 dc...cisza....troche pobolewa mnie podbrzusze czasami....ciekawe czy EMMA miała rację z tymi lekami....

A a propos Emmy.chciałam zapytać czy ty EMMA tyle wiesz bo czytasz,czy z racji zawodu??? Bo to co radzisz jest naprawdę niesamowite...niedługo staniesz się ekspertem od tych kobiecych spraw.....fajowo....zazdroszcze ci takiej wiedzy....na ten temat :))))

No właśnie chciałam tą polecić moja Wika brała jak miała 2,5 roku rewelka teraz dostała kolejny raz i jak narazie nie chorje :-)

Na to właśnie liczę, ale musi być zdrowa żeby jej to podać!

Jagodoka- jeśli chodzi o test to robiłam ten najczulszy bobo test strumieniowy, więc jeszcze poczekam, po co mam kasę tracić, teraz nam sie nie przelewa Julci choróbska nadszarpnęły budżet domowy, a do tego po co mam sie denerwować - co ma być to bedzie - nie poznaję siebie jestem w szoku - zawsze taka niecierpliwa a tu...........:-)

Na to właśnie liczę, ale musi być zdrowa żeby jej to podać!

Jagodoka- jeśli chodzi o test to robiłam ten najczulszy bobo test strumieniowy, więc jeszcze poczekam, po co mam kasę tracić, teraz nam sie nie przelewa Julci choróbska nadszarpnęły budżet domowy, a do tego po co mam sie denerwować - co ma być to bedzie - nie poznaję siebie jestem w szoku - zawsze taka niecierpliwa a tu...........:-)

Wcale się nie dziwie,ja byłam we wtorek u lekarza,za wizyte 100 za leki 100.. więc dwie stówki pękły w godzinę :-( a tu jesień za pasem..ciepłe ciuchy trzeba kupić..skąd na to brać???

A faktycznie to robiłaś strumieniowy najczulszy..to poczekaj,może owu była później...ja testom nie ufam...w pierwszej ciąży zrobiłam ponad 5 i dopiero w 40 dc mi wyszedł pozytywny i to z lekką drugą krechą...trzymam kciuki za ciebie:tak:

Witam z rana
No i pękłam:-( nie mogłam wytrzymac i zrobilam test, no i d...a jedna wielka tłusta krecha:-:)eek:, trudno psychicznie nastawiam się do 6 cyklu staranek.

Prosze sie negatywnie nastawiac jak @ sie pojawi a nie juz:sorry: dopoki jej nie ma to pilka w grze:-)

A ja dziewczynki jestem w szoku, test wyszedł mi negatywnie 12dpo. a dziś jest niby 15dpo. a tempka nadal w górze, ale nadal czekam, może jutro zatestuję. !!

I bardzo dobrze trzymam kciuki:rofl2:
noukie- nie martw sie dzieciaku, zrób najwyżej sama idź do laboratorium i zrób betę na własny koszt!!!

Och! Ci lekarze, nie rozumieją naszego strachu i chęci zrobienia wszystkiego by ewentualnemy maleństwu nie zaszkodzić!!!!

Dmucham na zimno moj maluszek ma problemy o nieznanej przyczynie:sorry: wiem tylko ze cos nie tak moglo byc w ciazy:sorry: wiec te ich olewanie wkurza mnie okropnie:no:

No właśnie chciałam tą polecić moja Wika brała jak miała 2,5 roku rewelka teraz dostała kolejny raz i jak narazie nie chorje :-)

I ja chyba sie skusze na ta szczepionke popytam naszej pediatry:-)

U mnie dzis 26 dc i boli mnie podbrzusze:sorry:

Narazie poczekam;-) do niedzieli albo nawet poniedzialku bo tak powinna byc@, takze dzieki kobitki za mile slowa:tak:, na mnie juz pora zmykam na pociag i do pracy, alez mi sie nie chce:no:

witajcie, u mnie nic nowego w temacie staran
ale chcialam napisac ze pogoda dzis do kitu, wzielam obie panny rano zeby odprowadzic starsza do przedszkola i cala przemoklam, temperature juz pomijam :wściekła/y:
jesien idzie ... a tak bylo fajnie ze sloncem ...

witam was:)

u mnie dziś 27d.c. nic mnie raczej jeszcze nie boli tylko cycki ale przy dotyku jedynie.
czekam na @ :confused2:

Pozdrawiam was wszystkie
i miłego dnia życzę
Dziś światowy dzień wegetarianizmu ;) smacznego jedzenia :-p nawet ja dziś rezygnuję z mieska a co tam..

reklama
No i już nie testuję 4.10 @ przylazła w ostatnim cyklu 5 dni spóźniona dziś jak w zegarku 28 dc:-(

BOSKO ZACZELI GRZAĆ YOUPI :))))))))))))))))))))))))))))))

Ostatnia edycja:
Do góry