reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Kochane,
ja dostałam @ :-:)-(
Kolejny cykl czas zacząć. W tym miesiącu z mężem bardzo nas zawiodło, że kolejna próba nie udana - nie liczę dokładne, ile się staramy, ale pół roku świadomych starań już minęło :-(
Trzymam za Was kciuki, przez kilka dni mnie nie będzie niestety na forum.

reklama
Witam z rana
No i pękłam:-( nie mogłam wytrzymac i zrobilam test, no i d...a jedna wielka tłusta krecha:-:)eek:, trudno psychicznie nastawiam się do 6 cyklu staranek.

Kochane,
ja dostałam @ :-:)-(
Kolejny cykl czas zacząć. W tym miesiącu z mężem bardzo nas zawiodło, że kolejna próba nie udana - nie liczę dokładne, ile się staramy, ale pół roku świadomych starań już minęło :-(
Trzymam za Was kciuki, przez kilka dni mnie nie będzie niestety na forum.

Ewciu bardzo mi przykro, ale zawsze trzeba wierzyć, że ten cykl już będzie ostatnim!!!:-)

A ja dziewczynki jestem w szoku, test wyszedł mi negatywnie 12dpo. a dziś jest niby 15dpo. a tempka nadal w górze, ale nadal czekam, może jutro zatestuję.

Staram się podchodzić do tego z dystansem, nie chcę znów przeżyć szoku, że to pudło!!!

Jednak, przyznaję sie bez bicia, że nadzieja coraz większa, tylko ten test studzi emocje!!!

A ja dziewczynki jestem w szoku, test wyszedł mi negatywnie 12dpo. a dziś jest niby 15dpo. a tempka nadal w górze, ale nadal czekam, może jutro zatestuję.

Staram się podchodzić do tego z dystansem, nie chcę znów przeżyć szoku, że to pudło!!!

Jednak, przyznaję sie bez bicia, że nadzieja coraz większa, tylko ten test studzi emocje!!!
No rzeczywiscie ladny ten twoj wykres:tak:, tempka wysoko wiec sa duze szanse

Masz racje, ładny ten wykresik, ale to nie wszystko!

Twój też nie jest zły, wiec będziemy czekać na @ - i zobaczymy jaką odpowiedź przyniesie nam czas!!!

Oby takie na jakie czekamy i o których marzymy!!!:-)
No bedziemy czekac nic innego mi nie pozostaje. Ale moje ostatnie humory raczej wskazuja ze @ przyjdzie. Wczoraj np obrazilam sie na mojego T że siedzi wciaz i cos grzebie przy kompie i nie poswieca mi wogole uwagi:eek:

reklama
aniesiar-piekny wykres.tez chcialabym taki w koncu zaobserwowac!tylko czy test robiony w 12dpo to byl taki domowy czy robilas bete?bo zaznaczylas B- a mnie sie wydaje to to test krwi...moze sie myle i po portsu tak zaznaczylas?

a u mnie wczoraj robienie "nastepcy tronu" (jak to moj stwierdzil) bylo calkiem przyjemne;-).co tam zmeczenie,zreszta powiem wam ze od kiedy lykam tabletki w ogole nie jestem zmeczona wieczorami!i nie wmawiam sobie tego.w kazdym razie bylo fajnie i oby przynioslo w koncu wyczekiwane efekty.

a u mnie niby dwie kreski do gory.Nie wiem czy to juz skok bo bez dwoch kolejnych temperatur nie da sie powiedziec.szkoda ze te skoki nie sa bardziej spektakularne.chyba tylko raz mialam az do 36,7 za pierwszym razem.(taka w sumie mialam wczoraj poznym wieczorem).No ale poobserwowalam wykresy na ff i przewaznie wlasnie tak sie zaczynaja;delikatnym skokiem.W kazdym razie moje 4 oststnie temperatury to:36,1 35,9 i dwa razy 36,2 a dzis 36,4.Musze poczekac jeszcze dwa dni by zobazyc czy owu rzeczywiscie juz byla.Oby!

Do góry