reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Szok z tą malwinko-gwiazdeczką!! A ja jej głupia wczoraj pisałam o mierzeniu tempki, bo chciałam być miła ;-) Ale Wy jesteście tropiciele, dziewczyny ;-) A ja sama nie wiem, czy wczoraj była owu czy dzisiaj, czy dopiero będzie... Dziś lekki wzrost, ale jeszcze nie skok - zobaczymy jutro :-) A mi się w głowie dzisiaj kręci, nigdy tak nie miałam, pewnie to ta jesienna aura i męcząca korekta, która mi idzie jak krew z nosa :-/

Dziewczyny dostalam odpowiedz od administratora;-) ze Gwiazdeczka18, Malwinka, OoOAniolekOoO, Papuzka, MartusiaM zostaly zbanowane bo to byla jedna osoba:sorry:

Dziekujemy za pomoc:tak:

Dziękujemy bardzo!! Noukie ty to miałaś jednak nosa!!!

Tak samo jak Pati- przez telefon. I dzisiaj mówie do niego ze zrobiłam drugi test a ten sie pyta i co sie pokazało? A ja mówie: napis SYN :-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale się ubawiłam!!!! dobre dobre

ma tupet! oby juz wiecej sie nie pokazala:tak:

Dokładnie...co za małpa....ale niestety jedni to co uważają za problem i poważną sprawę inni traktują jako żarty....przykre ale prawdziwe...niestety! szkoda!

cholera tak sobie podczytuję o konflikcie serologicznym i zdaje się że jestem w grupie zagrożenia... tym bardziej że chyba po porodzie nie dali mi tego zastrzyku z immoglobuliną anty-D.... ale może to dlatego, że Mała ma, a właściwie nie ma Rh... już nic nie wiem...
biedroneczko ale Twój ukochany ma wymagania :D

Dziewczyny...wiecie co...o co chodzi z tymi pasami ciążowymi??? To znaczy po co się je nosi? sorry może to głupie pytanie,ale tak mi się nasunęło? To dla ozdoby,wygody? żeby nie kupować ciążowych bluzek....???

cholera tak sobie podczytuję o konflikcie serologicznym i zdaje się że jestem w grupie zagrożenia... tym bardziej że chyba po porodzie nie dali mi tego zastrzyku z immoglobuliną anty-D.... ale może to dlatego, że Mała ma, a właściwie nie ma Rh... już nic nie wiem...
biedroneczko ale Twój ukochany ma wymagania :D
Oj ma ma te wymagania hehehe
A co do konfliku to moja mama tez tak miala ale jak pierwsze dziecko ma Rh- po matce to nic nie podaja

reklama
Dziewczyny dostalam odpowiedz od administratora;-) ze Gwiazdeczka18, Malwinka, OoOAniolekOoO, Papuzka, MartusiaM zostaly zbanowane bo to byla jedna osoba:sorry:

Dziekujemy za pomoc:tak:

No to ładna jada..ja to wogóle czegoś takiego nie kumam... zaraz usuwam z listy...:wściekła/y:

Ja chyba w niedziele;-)

Kurde, to ja chyba też...
Ja to taka stuknięta jestem, ze sobie marzyłam, że pójdę w pt na to usg i że doktor mi powie, ze coś sięt am zadziało... a test zrobię wtedy na pewniaku... ale to marne szanse...:-D

Do góry