reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Iwcia ja mam dzien wolny i zamiast zajac sie ukladaniem ciuchow na polkach to caly czas siedze przed kompem;-), dobrze ze moj T tego nie widzi bo by powiedzial ze zwariowalam i ze za duzo o tym mysle, przy nim udaje oaze spokoju;-)

Mój mi ostatnio powiedział, że za często zaglądam do netu i se wkręcam a potem buczę ja głupia!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

reklama
Nie spoko pytam bo my slubu tez nie mamy i jakos nam to wcale nie przeszkadza moze kiedys na stare lata:rofl2:

Ja zaraz padne:sorry: mega katar gardlo i jakas taka oslabiona jestem maluszek tez chory:sorry:

Ja wczoraj miałam kryzys z tym przeziebieniem, dzis jest troszkę lepiej bo wczoraj jak wóciłam z pracy to wypiłam mleczko z miodem i czosnkiem, a potem załadowałam sie do wyrka.

Nie powiem, że jestem zdrowa, ale na pewno lepiej sie czuję!!!;-)

Ja wczoraj miałam kryzys z tym przeziebieniem, dzis jest troszkę lepiej bo wczoraj jak wóciłam z pracy to wypiłam mleczko z miodem i czosnkiem, a potem załadowałam sie do wyrka.

Nie powiem, że jestem zdrowa, ale na pewno lepiej sie czuję!!!;-)

Ja mam dzis kryzys:sorry: nie mam goraczki ani kaszlu takze pewnie typowe przeziebienie ale i tak daja popalic:-:)-:)-( ide cos naturalnego sobie zrobic moze te mleko z czosnkiem:sorry::eek:bleeeee

ej chorowitki, trzymajcie się zdrowo!!
My wzięliśmy cywilny jak byłam w ciąży z małą... 'żeby dziecko miało porządek w papierach', więc doskonale rozumiem 'podstęp' skorpioniczki :sorry: ;-)

Mleko z czosnkiem - mniam... tylko potem ten oddech :eek:
ale czego się nie robi dla zdrowia;-)

A tak w ogóle to ja też klikam zamiast pracować, wywalą mnie jak nic:zawstydzona/y:

hihi mój mi to samo mówi... że nakrecam się a później jest płacz... on do tego wszystkiego ze spokojem ( albo tylko udaje ) podchodzi ale jakiś czas temu po małym bzykanku powiedział mi abym się nie kreciła tylko spokojnie leżała z tymi nogami do góry ;)
kto wie co Ci faceci tak na serio czują... czy tylko udają że są tacy twardzi... :cool:
Oj tak im tez pewnie zalezy, tylko udaja zer tacy twardzi i ze spokojnie i stoicko do tego podchodza;-)
ej chorowitki, trzymajcie się zdrowo!!
My wzięliśmy cywilny jak byłam w ciąży z małą... 'żeby dziecko miało porządek w papierach', więc doskonale rozumiem 'podstęp' skorpioniczki :sorry: ;-)

Mleko z czosnkiem - mniam... tylko potem ten oddech :eek:
ale czego się nie robi dla zdrowia;-)

A tak w ogóle to ja też klikam zamiast pracować, wywalą mnie jak nic:zawstydzona/y:
Oj tak mleko z czosnkiem bardzo dobre na infekcje, no coz oddech o objaw uboczny;-)

Ja tez z Wami i Marzi;-)

to kiedy testujemy w niedzielę czy w poniedziałek???:-) ja już się nie mogę doczekać!!!!:tak:

Kochane a wiecie co... ja mam na piatek umówione usg (bo to jeszcze w ramach sprawdzenia tych bolących po wypoczynku nad morzem jajników... choć z badań nic strasznego nie wyszło...), ale chyba jak dostanę @ to nie pódę, bo gdzie w takim stanie, nie? niby to będzie 25 dc, ale w zesżłym cyklu właśnie tego dnia dostałam...

Ostatnia edycja:
agast Kochana, przepraszam, pomyliłam... hihihi:tak: to jak to było u Was? po prostu super wstrzeliliście się w owu??? tym większe gratulacje!!!:happy:
U nas to wogóle cud jakis, bo śluz płodny miałam 11 dnia i wtedy zaszaleliśmy a potem dopiero 15dc bo tak sie złożyło ze wczesniej nie dało rady i myslelismy ze pewnie juz po ptakach a tu taka niespodzianka :) Albo "chłopaki" przetrwały albo dopiero w 15dc byla owu. Nie wiem sama :-D:szok:

reklama
U nas to wogóle cud jakis, bo śluz płodny miałam 11 dnia i wtedy zaszaleliśmy a potem dopiero 15dc bo tak sie złożyło ze wczesniej nie dało rady i myslelismy ze pewnie juz po ptakach a tu taka niespodzianka :) Albo "chłopaki" przetrwały albo dopiero w 15dc byla owu. Nie wiem sama :-D:szok:

Tak miało być, tak było pisane... superowo!!!!:ninja2:

Do góry