Eijf bo to są subiektywne oceny i czasem łatwo nie jest, ja po latach obserwacji też miewam wątpliwości, ale też nie takie, żeby zaburzyły całą interpretację wykresu. generalnie śluz E no to wygląda jak klasyczne białko jaja, u mnie jest identyczny. niepłodny wg mnie też może się ciągnąć, po owu bywa tak że śluz jajkowy się jakby 'ścina' (efekt działania progesteronu i temperatury) i robi się bialuteńki a jeszcze trochę ciągnący- wg mnie to niepłodny. ale głowy nie dam! :-)
reklama
Czesc dziewczyny Ja z mężem staramy się o dzidziusia juz 5 miesiąc i nic Mamy już 5 letniego synka. Lekarz mówi, że wszystko jest ok i trzeba czekac.... Od 6 miesięcy biorę Folik, a mąż witaminy i je dużo jogurtów
Może się uda i w 2010 bedę mamą małej Tatianki
(Synek chce siostrzyczke), każe mi sypać cukier na parapet i mówi, że rano bocian przyniesie siostre
Pozdrawiam:-):-)
Witaj,zycze powodzenia(nie dziekuj zeby nie zapeszyc;-))pozdrawiam
biedroneczka1980
Fanka BB :)
A ja sie dzis jakos dziwnie czuje. Kochany zrobil dzis na obiad kurczaka a ja tak jak zawsze lubie mieso z piersi tak dzis jakos mnie mulilo przy jedzeniu, ale to pewnie mieso bylo nie takie tak sobie tlumacze, dzis 24 dc i sama nie wiem jak to bedzie. No nic jak sie nie udalo to nic nie zrobie, jakos mi to dzis zobojetnialo
reklama
Noukie
Majowa mama 2007
a w ogole fajnie imie dala ta moja szwagieraka.kurcze tak bym chciala miec dziewczynke,glownie z powodu takiego ze kompletnie nie wiem jak mialabym nazwac chlopaca.od kilku lat jak sie nad tym zastanawiam to nie wiem!a dla dziewczyn nawet dwa
Eijf ja tez tylko dla dziewczynek mam
Eijf 12 dni spokojnie wystarczy.
U mnie tez 12 dniowa zazwyczaj, wieczorem wkleje ten wykres z FF to spojrzysz Emma prosze na niego ok?
No i nie wiem jak sie zarejestrować na ff wiec wpiszę wam tu moje temp. z tego miesiąca jeśli macie czas i ochotę to powiedzcie mi co o tym myślicie -proszę.
1dc.- krwawienie
2dc.-krwawienie
3 dc.-krwawienie
4dc.-krwawienie
5dc.-krwawienie 36,7
6 dc.-krwawienie 36,7
7 dc.- 36,6
8 dc.-36,6
9 dc.-36,7
10dc,-36,5
11dc.-36,6 współżycie
12dc.-36,5
13dc.-36,5
14dc.-36,4 współżycie
15dc.-36,7 współżycie
16dc.-36,8 współżycie
17dc.-36,9
18dc.-37
19dc.-37
20dc.-37,05
21dc.-37,1
22dc.-37,1
23dc.-37,3
24dc.-37,15
Najbardziej mnie interesuje wasze zdanie kiedy była owulacja
Z samych tempek co nie jest adekwatne to owu wedlug mnie mogla byc 14 dc
Czesc dziewczyny Ja z mężem staramy się o dzidziusia juz 5 miesiąc i nic Mamy już 5 letniego synka. Lekarz mówi, że wszystko jest ok i trzeba czekac.... Od 6 miesięcy biorę Folik, a mąż witaminy i je dużo jogurtów
Może się uda i w 2010 bedę mamą małej Tatianki
(Synek chce siostrzyczke), każe mi sypać cukier na parapet i mówi, że rano bocian przyniesie siostre
Pozdrawiam:-):-)
Witamy i zyczymy powodzenia
mnie też boli brzuch tak nisko ... ale nie tak jak na @ , mam nadzieję ,że się nie mylę ...
Mnie tak boli od owu dzis nie moge juz wytrzymac:---(
Podziel się: