jagodka1231
Fanka BB :)
To ile liczy ta starosc:-)
Doczytalam no taka starosc ze szok rok mlodsza ode mnie
no to ile 27?28?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zdarza się,że codziennie....to przez hormony,niestety!
ale raczej stosuje zasadę ze co drugi dzień,szczególnie w tym okresie płodnym!
na początku nie mierzyłam tempki, ale mam nieregularne cykle z powodu tego jajnkia, czasami 30 dni, czasami 44, a jak mierzę tempkę, wiem że owulacja była, i nie nakręcak sie na fasolke, wtedy gdy owulacja się przesunęła
no podziwiam!!! hhohoho:-)
Spadam Kochane do domku!!! Życzę miłego i owocnego weekendziku!!! no i do usłyszonka w poniedziałek!!!!
nanusia- oj to faktycznie stara jestes... I Ty sie w tym wieku o dziecko starasz? hihi
Oczywiscie , ze marzy mi sie dziewczynka ( bo chlopcow juz mam) , ale to tylko marzenie a nie chorobliwa obsesja. Wiem co pisze, poniewaz obsesje na tym punkcie przerobilam w drugiej ciazy ( staranka byly spontaniczne) ale jak sie dowiedzialam o ciazy to przez caly czas myslalam o dziewczynce. Kiedy urodzil sie moj mlodszy synus i spojrzalam w jego cudne oczka zakochalam sie w nim po uszy i tak jest do dzisiaj dlatego madrzejsza o to doswiadczenie bede na prawde szczesliwa czy to bedzie chlopczyk czy dziewczynka. Planowanie plci traktuje jako ciekawostke i na zasadzie "czemu nie sprobowac ". Pragnienie trzeciego dziecka jest we mnie naprawde silne i kiedy ktos pyta czy wiedzac, ze to bylby trzeci chlopiec zdecydowalabym sie na trzecie bez wahania odpowiem TAK.dziewczynki jak wy wstawiacie zdjecia i suwaczki itp.? Dzieki za dodanie mnie na liste staraczekNaprawde rozumiem twoje pragnienie posiadania corki ale nie ma 100 % metody.Gdzies tu jedna dziewczyna pisala ze chlopca udalo jej sie splodzic przed owulacja a dziewczynke w same owulacje.Oczywiscie mozesz probowac i zasada ogolnie jest taka ze np.robiac testy owu (bo trudno jest z samych obliczen wywnioskowac kiedy bedzie) poprzestac na przytulaniach w momencie kiedy jeden wyjdzie pozytywny bo oznacza to ze mozesz spodziewac sie owu w przeciagu 24-48 godzin.Tak tez chyba robila pati.Mozesz jej oczywiscie spytac ale ona dopiero co dowiedziala sie ze jest w ciazy a przeciez nie wie jaka to plec.Nie ma patentu.
Poza tym radzilabym psychicznie nie nastawiac sie na dziewczynke bo przeciez rownie dobrze moze urodzic sie chlopiec i chyba tez bedziesz go kochac.No ale powodzenia w staraniach (skroc sobie moze do 3 dni bo choc plemniki potrafia 5 przezyc to wydaje mi sie to bardzo optymistyczna wersja)