reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranie sie, wczesne objawy

Też zaczęłam dziwnie czuć brzuch ale zero plamienia. A ja nieraz mam przed takie mini brązowe upławy i czekam na rozkrecenie się @
Mam nadzieję że będziemy Ci niebawem gratulowac dwóch pięknych wyraźnych kresek!

Dziewczyny, dziwna sprawa z tą temp i nie wiem czy zwracać na nią uwagę. Jeśli dzisiaj miałby być @ to już wczoraj powinna spaść. Jeśli jutro @ to dzisiaj powinna być niższa a tu wczoraj i dzisiaj 37,1. Czyżby jakieś rozregulowanie i przyjdzie znacznie później?

reklama
Bliźniaki i to najlepiej dwujajowe chłopczyk i dziewczynka za jednym razem! W takim razie trzymam kciuki [emoji16]

Niezły zapasik będzie [emoji7] ale wiesz co, miejmy nadzieję że nie będą te testy owu w ogóle już potrzebne!
Ja właśnie mam taką nadzieję. A zwłaszcza jak pojadę do gin 18 czerwca i on mi powie "JAK NIE UMIE PANI ZAJSC W CIĄŻĘ JAK PANI W CIĄŻY JEST"[emoji23]

Mam nadzieję że będziemy Ci niebawem gratulowac dwóch pięknych wyraźnych kresek!

Dziewczyny, dziwna sprawa z tą temp i nie wiem czy zwracać na nią uwagę. Jeśli dzisiaj miałby być @ to już wczoraj powinna spaść. Jeśli jutro @ to dzisiaj powinna być niższa a tu wczoraj i dzisiaj 37,1. Czyżby jakieś rozregulowanie i przyjdzie znacznie później?
Albo nie przyjdzie wogule. Mierz nadal i zobaczysz jaka będzie jutro i we wtorek. A w środę test.

Miałabyś niezłą niespodziankę! Przyjdziesz z problemem A problem będzie już rozwiązany [emoji23][emoji23][emoji23] mina gina byłaby bezcenna!

Tak właśnie będę robić ale coraz bardziej czuje się jak na @ i to mi się nie podoba :(

Hej dziewczyny ja dziś nadal zero Oznak na okres ale znowu zob kropelke jakąś różowa rano na papierze, pewnie się zaczyna okres.... [emoji58]

A. Mam jeszcze pytanie jak jadlyscie dupka czy luteine to ile dni? Bo ja ma od 17-26 brać włącznie czyli 9 dni dziwnie czy nie dziwnie?

Miałabyś niezłą niespodziankę! Przyjdziesz z problemem A problem będzie już rozwiązany [emoji23][emoji23][emoji23] mina gina byłaby bezcenna!

Tak właśnie będę robić ale coraz bardziej czuje się jak na @ i to mi się nie podoba :(
[emoji23][emoji23] już sobie wyobrażam jaka mina by była gin.

Kochana może te bóle są na ciążę bo nie które kobiety cierpią na ból brzucha w ciąży.

Póki nie ma @ jest szansa.

Hej dziewczyny ja dziś nadal zero Oznak na okres ale znowu zob kropelke jakąś różowa rano na papierze, pewnie się zaczyna okres.... [emoji58]
A może to plamienie implantacyjne? W końcu występuje w okolicach spodziewanej @!!! I jak to twierdzą lekarze, często jest mylne z @ ale z moim to raczej nie da się pomylić bo jest bardzo obfity zazwyczaj. Ale powiem Ci że u Ciebie jest duża nadzieja! [emoji7]

Co do luteiny nie pomogę nie miałam jeszcze okazji brać :(

U mnie w sensie że jak się czuję? Obudziłam się dosyć wcześnie całkiem wyspana, ale po 20 minutach jak już zdążyłam się ubrać i ogólnie ogarnąć to tak mnie zmoglo że zasnęłam na kanapie [emoji54] dopóki leżałam brzuch mnie pobolewal i w ogóle takie uczucie napięcia jak przed @ ale odkąd wstałam żeby się zabrać za obiad tak nagle boleści ustały jak ręką odjąl. No i temp. powyżej 37 więc albo to To albo się spóźnia :/

reklama
[emoji23][emoji23] już sobie wyobrażam jaka mina by była gin.

Kochana może te bóle są na ciążę bo nie które kobiety cierpią na ból brzucha w ciąży.

Póki nie ma @ jest szansa.

Nie chcę się tak nakręcać bo ja może siłą woli i chęcią posiadania dziecka tak wstrzymuje @.... Ale masz rację dopóki nie ma @ jest szansa więc każda z nas jeszcze może żyć nadzieją że się udało [emoji7]

Do góry