reklama
Lady Loka
Fanka BB :)
Owulacja występuje ok 14 dni przed kolejną miesiączką. Policz sobie jak długie masz cykle i kiedy powinna być kolejna miesiączka, odejmij od tego 2 tygodnie i zobacz, kiedy masz szanse.Witam, dostałam okres 30 lipca, współżyliśmy z mężem 3 sierpnia dzień po skończeniu okresu, czy jest szansa na zajście w ciążę? Kiedy mamy największe szanse?
Jest szansa bo plemniki moga przezyc kilka dni w drogach rodnych jednakze dni plodne ma sie conajmniej tydzien lub 5dni po okresie a wiec najlepue byloby gdyby pani uprawiala stosunek np jutro potem za dwa dni np kilka raxy z rzedu, Gdy ktos kocha sie raz lub raz w ten dzien plodny to szanse na ciaze sa bardzo male . Stosunek 4razy na tydzien przez caly miesiac w kazdy tydzien i wyedy pani zobaczy w dniu nastepnego okresu czy zaszla czy sa szanseWitam, dostałam okres 30 lipca, współżyliśmy z mężem 3 sierpnia dzień po skończeniu okresu, czy jest szansa na zajście w ciążę? Kiedy mamy największe szanse?
agu77
Moderator
Jesteś w ciążyCześć, mam wynik beta 72.86 i nie bardzo wiem co on oznacza, pomożecie ?
Super a wiesz może czy progesteron 36.81 to dobry wynik czy za wysoki?Jesteś w ciąży
agu77
Moderator
Nie mam pojęcia bo ja go w ogóle nie badałam wiem, że dużo dziewczyn tu bada ale ja nie sprawdzałam.Super a wiesz może czy progesteron 36.81 to dobry wynik czy za wysoki?
Ok. DziękiNie mam pojęcia bo ja go w ogóle nie badałam wiem, że dużo dziewczyn tu bada ale ja nie sprawdzałam.
reklama
A wiesz może jak długo mogę mieć takie uczucie jakbym zaraz miała dostać okres?Jesteś w ciąży