reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranie się o dziecko

Kompletnie to nie ma znaczenia. Ja obserwuję swój cykl od mniej więcej roku. Oprócz samej obserwacji zdarza mi się poprawianie mierzyć temperaturę i robić testy owulacyjne. I zauważyłam np. że bóle owulacyjne to ja mam sporo przed owulacją i czasem po. Nigdy w trakcie.

To że masz wyliczone przez apkę to tak jak mówię nic nie znaczy bo jest to typowe wyliczenie aplikacji. Podrzucam screen z randomowej z neta.

Zobacz załącznik 1476071

Tak jak już Ci napisano jeżeli nie masz możliwości regularnych stosunków to polecam monitoring owulacji u lekarza ginekologa. Będziesz wiedziała kiedy mniej więcej powinnaś uprawiać seks. Choć osobiście uważam, że seks powinien być przyjemny a nie mechaniczny ustawiony pod datę
nie był uprawiany pod datę ,pytam z ciekawości bo chcemy dziecko a jak zobaczyłam na ten kalendarzyk to się zdziwiłam

reklama
Do góry