reklama
olka11135
Fanka BB :)
Stosunek był 12 i 13 grudnia owulację mam 19 grudnia mogło dojść do zapłodnienia ?
Nie
jak nie ? ja do końca nie rozumiem tego wsumie może rozwiniesz
olka11135
jak nie ? ja do końca nie rozumiem tego wsumie może rozwiniesz
Jeżeli seks był 12 i 13 grudnia to do zapłodnienia nie mogło dość 19.12 ponieważ mamy 17.12
Żeby doszło do zapłodnienia musi być owulacja. Bardzo polecam:
kurcze nie zrozumiałaś mnie....chodzi mi o to że miałam stosunek 12 i 13 grudnia a owulację mam 19 grudnia i czy może dojść do zapłodnienia ( czy może się tam coś zadziać)Jeżeli seks był 12 i 13 grudnia to do zapłodnienia nie mogło dość 19.12 ponieważ mamy 17.12
Żeby doszło do zapłodnienia musi być owulacja. Bardzo polecam:
olka11135
kurcze nie zrozumiałaś mnie....chodzi mi o to że miałam stosunek 12 i 13 grudnia a owulację mam 19 grudnia i czy może dojść do zapłodnienia ( czy może się tam coś zadziać)
Jest na to bardzo mała szansa. Do zapłodnienia dochodzi w owulację. Plemniki żyją 2-3 dni, w skrajnych przypadkach 5 dni. Tutaj musiałby przeżyć 7 dni - jest na to jakiś 1% (a może nawet mniej)
kurcze...szkodaJest na to bardzo mała szansa. Do zapłodnienia dochodzi w owulację. Plemniki żyją 2-3 dni, w skrajnych przypadkach 5 dni. Tutaj musiałby przeżyć 7 dni - jest na to jakiś 1% (a może nawet mniej)
kurcze...szkoda
ale patrząc na to z innej strony to mam dni płodne wysokie dzisiaj więc może tam coś się dostałokurcze nie zrozumiałaś mnie....chodzi mi o to że miałam stosunek 12 i 13 grudnia a owulację mam 19 grudnia i czy może dojść do zapłodnienia ( czy może się tam coś zadziać)
olka11135
ale patrząc na to z innej strony to mam dni płodne wysokie dzisiaj więc może tam coś się dostało
Pytanie jeszcze na jakiej podstawie obliczyłaś sobie te owulację. Bo oczywiście mogła byś wcześniej, albo jeszcze później
reklama
olka11135
ale patrząc na to z innej strony to mam dni płodne wysokie dzisiaj więc może tam coś się dostało
To że kalendarzyk Ci tak pisze to nie znaczy, że żywotność plemników nagle złapie powera i zostaną mocarzami co będą żyć 2 tygodnie. Po prostu jeżeli kalendarzyk wyznaczy owulację na dzień X to 5 dni przed oznaczy dni jako wysokie, bo w teorii tyle plemniki potrafią przeżyć. Więc to że się plemniki do dzisiaj dostały to nic nie zmienia bo umrą do poniedziałku (o ile nie zdechły już po tych 2-3 dniach)