DarkAsterR
Fanka BB :)
Witam dziewczyny. Krótko i mam nadzieje zwięzle. Chciałam zasiegnac waszych złotych rad. Jesteśmy z mężem od 8 lat staramy się od pol roku o dzidziusia bez efektu. Znam swój cykl, śledzę swój organizm, kontroluje się u lekarza niby wszystko ok no ale...zaczynam fisiowac. Obecnie jestem za granica i nie mam możliwości konsultacji z lekarzem. W tym miesiącu starania zakończyły się oczywiście niczym. Nie dodałam ze cykle regularne. Ile trwały wasze starania? Może mnie jakoś wesprzecie. Pozdrawiam. Joanna.
To tak samo jak my.
Siedem lat starań, za granica. Porobiliśmy badania i wszystko wyszło w normie. A ciazy jak nie było tak nie było.
W końcu zupełnie z zaskoczenia zaszłam w ciąże. Szybko ja straciłam, w 9 tygodniu. Potem kolejna, już udana. Zdrowa dziewczynka. W sześć miesięcy później kolejna ciąża, znowu stracona. Po siedmiu miesiącach kolejna. Tym razem dobijam 39 tydzień.
Nie wiem czemu zajęło nam siedem lat to zajście w ciąże. Tak samo jak nie wiem czemu później zachodziłam w ciąże równo co sześć miesięcy.
Druga ciąża jest wynikiem stosowania testow owulacyjnych. Jeśli masz możliwość zainwestuj w Clearblue, one są najlepsze. Okazało się, ze niektóre okresy mam bezowulacyjne a niektóre maja poprzesuwana owulacje. Spróbuj bo może się okazać, ze masz regularne okresy a owulacje raz tak raz inaczej.
Moje okresy tez zawsze były regularne co jednak nic nie znaczyło w praktyce.