reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

No to dzisiaj pewnie masz owu. Skoro wczoraj juz testowa byla mocniejsze od kontrolnej - to znaczy 9-36 godzin i jest owu. Dzisiaj masz juz 24 godziny po, bol jajnika wiec owu jak lala malowana. Skok tempki jutro lub pojutrze (zalezy jak reagujeszna progesteron)
no mam nadzieje ze dzis bo dzis sie malz jeszcze da zgwalcic hehehe
dzieki lolitko za info :) ale zdziiona jestem ze mi owulka tak pozno wypadla ....

reklama
Sandrahaha...

Owu mozesz miec dzisiaj, tak jak Marzenixx. Z tymi 2 dniami jest tak, ze moze masz test gdzie czulosc jest niska - i od razu jak LH zaczyna Ci rosnac to pokazuje pozytywny test. Ale u Ciebie to wcale nie musi oznaczac pozytywu - bo Twoj pik moze byc wyzszy niz producenta stad masz 2 dni pozytywnego testu

A mogłabyś powiedzieć mi dokładnie coś o tym badaniu beta na czym ono polega bo niestety nie orientuje się

Kochana
Idz do laboratorium i powiedz ze chcesz bete zrobic (pobiora Ci krew). Beda wiedziec o co chodzi. Beta ci pokaze czy masz HCG (hormon ciazowy) na poziomie ktory wskazuje ciaze. USG moze ciazy wczesnej nic pokazywac, a beta pokazuje natychmiast

Dziękuję. Chciałabym żeby to była ciąża o którą się staramy z mężem od jakiegoś czasu. Szczerze mówiąc oprócz tego że spóźnia mi się okres i te upławy nie mam żadnych innych objawów i boję się że znowu się zawiodę.

Sandrahaha...

Owu mozesz miec dzisiaj, tak jak Marzenixx. Z tymi 2 dniami jest tak, ze moze masz test gdzie czulosc jest niska - i od razu jak LH zaczyna Ci rosnac to pokazuje pozytywny test. Ale u Ciebie to wcale nie musi oznaczac pozytywu - bo Twoj pik moze byc wyzszy niz producenta stad masz 2 dni pozytywnego testu

dzieki kochana... moje testy owulacyjne sa czulosci 20 mIU...czyli bardzo czule... moze dlatego... powiedz mi kochana ile dni po skoku temp sie przytulac jeszcze zeby byla pewnosc??

Ja WAs prosze o litosc.

Musze isc do ogrodu roslinki podlac a dopeiro jestem na 3325 jejku
Lece raz dwa bo jak nie to mnie zasypiecie stronami i komary mnie zmasakruja. U mnie tyle komarow co w Polsce nigdyyyy nie widzialam. Nie dosc ze mieszkamy blisko parku z rzeka, to jeszcze za plotem kanal a dookola pola ryzowe czytajcie wylegarnia komarow bo tam roslinki sa zatopione w odzie, ktora stoi sobie tak miesiacami. Maaaaaaasakra. Biegne i wracam

reklama
Witamdzis czuje sie troche lepiej choc wciaz taka BARDZO zmeczon​
Hej Sloneczka!!!
:-):-):-):-):-):-):-)
witam sie i czestuje kawka i serniczkiem na zimno (wczoraj w nocy majstrowalam)
ale cudo to twoje ciach hmmm musi byc pyszne

u nas tak jest albo razem się kąpiemy albo np.on się kapie a ja myje ząbki albo razem myjemy ząbki u nas to normalka:tak:
z sikaniem tez tak macie?:-D:-D
moja szwagierka i szwagie robia WSZYSTKO razem, sorry ale tyle lat co ja jestem z M nigdy mnie nie widzial na sroczu ani ja jego:eek: to taka intymna sytuacja. Ale jak bylam w technikum i jakac sie zaduzyla bez wzajemnosci to zawsze mowilysmy by wyobrazila sobie amanta jak "wyciska" na WC :-D:-)

Olesia najlepsze zyczonka,by wszystkie sprawy potoczyly sie,tak jakbys chciala,byscie mieli duzo sily i wytrwalosci,bo napewno bedzie Wam nagrodzona!!!By sprawy zawodowe,nie kolidowaly z marzeniami :tak: no i duzo cierpliwosci dla przyszlej dzidzi :-)
dziekuje ci Kochana za mile slowo

Ostatnia edycja:
Do góry