Nektarynka
Fanka BB :)
DUPA!!!!!!
Mam strasznego doła... płaczę i mam dość..
hej Martynka.. tule mocno.. przytulam:---(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DUPA!!!!!!
DUPA!!!!!!
cześć dziewczynki ja tylko na chwilkę nie jestem w stanie przeczytać tego co napisałyscie przez te pare dni nawet nie wiem ile mnie tu nie było nie mam czasu ciaglę jestem w rozjazdach między szpitalem a domem a to różnica 60km tak że rozumiecie.
pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i proszę o trzymanie kciuków za moja mamę bo czeka ja operacja ciężka!!
to tego ci zycze - zebys od razu po pierwszym cyklu zobaczyla dwie kreski...Ale fajnie bo ja tez zaczynam od nastepnego cyklu. To sie bedzie dzialo. Kochana Ty sie teraz to rozgladaj za sokowirowkami . Mam pytanko jak dlugo staraliscie sie w poprzedniej ciazy? Bo ja bym chciala tak za pierwszym razem zajsc w ciaze. Co tam zamierzam zajsc za pierwszym razem.
Pozdrawiam wszystkie kobietki.
no mnie tez te torty polaskotaly podniebienie...Badaicka - super - ja jestem pod wrażeniem
nie trac nadziei - jeszcze trzy czy cztery dni szansy jest...wiesz pewnie to oslabienie z sil to jest chwilowe.. po prostu jakos tak juz nie wierze.. jeszcze 2-3 dni temu bylam pelna nadziei ze sie udało.. a teraz jakos w nic nie wierze.. po @ pewnie znow nabiore sił do kolejnych staranek..
no ja tez pracuje w szkole ale sredniej i pytalam tak z czystego skrzywienia zawodowego:-):-) a czego uczysz??Hej Wam :-) Wpadłam z wczesnopopołudniową kawką ;-)
Tak mi radośnie, bo mój małż od wczoraj w domku, też ma długi weekend i wreszcie mamy trochę czasu dla siebie. Bo tak normalnie to widzę go dopiero późnym wieczorem no i pada na twarz jak wraca, więc pożytku z niego większego nie ma na co dzień;-);-);-);-)
Bal na zakończenie gimnazjum. Pracuję w szkole i dzisiaj nasza młodzież świętuje Przyznaje, że pierwszy raz od tej drugiej strony jestem :-) A w czwartek żegnam moje przedszkolaki (bo przedszkolanką też jestem;-)) i pewnie będę beczeć jak dziecko, tak jak w zeszłym roku, kiedy część odchodziła do zerówki ;-)
ja tez usypiam, moj Szymonek poszedl spac bo dalam mu zyrtec bo znow jakies paskudztwo lata i tez poszed spac a ja chyba zaraz walne sie kolo niegoA mnie się spać chce i kurcze tu jeszcze obiad zrobic a ja wolałabym iść spaćnic mi się nie chce
nie idz sobie - co zle ci tu z nami?? wpadaj do nas!!!Cześć Wszystkim, z którymi się nie witałam
W sumie to weszłam żeby się pożegnać. W pracy takie nudy że masakra. K* mać po co my dzisiaj przychodziliśmy to nie wiem. Moi bossowie są popieprzeni
Jutro tez przychodzę, pewnie pies z kulawa noga nie zawita.
Mam jakiś dół...Chyba Was opuszczę na jakiś czas, bo i starać się nie staram...nawet nie mam o czym pisać...
Dopiero jak zacznę nowy cykl i będę się umawiać na HSG to zajrzę. M. nie ma, cierpię na chroniczny brak faceta
Zajrzę pewnie jutro ale na chwile.
Martynko Kochanie, trzymam za Ciebie Kciuki!!!
Trzymajcie się cieplutko!
oczywiscie ze trzymamy kciuki - i pozdrow mame od nascześć dziewczynki ja tylko na chwilkę nie jestem w stanie przeczytać tego co napisałyscie przez te pare dni nawet nie wiem ile mnie tu nie było nie mam czasu ciaglę jestem w rozjazdach między szpitalem a domem a to różnica 60km tak że rozumiecie.
pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i proszę o trzymanie kciuków za moja mamę bo czeka ja operacja ciężka!!
przykro mi skarbie - ale wiem, ze i tak sie nie poddasz...DUPA!!!!!!
Cześć Wszystkim, z którymi się nie witałam
W sumie to weszłam żeby się pożegnać. W pracy takie nudy że masakra. K* mać po co my dzisiaj przychodziliśmy to nie wiem. Moi bossowie są popieprzeni
Jutro tez przychodzę, pewnie pies z kulawa noga nie zawita.
Mam jakiś dół...Chyba Was opuszczę na jakiś czas, bo i starać się nie staram...nawet nie mam o czym pisać...
Dopiero jak zacznę nowy cykl i będę się umawiać na HSG to zajrzę. M. nie ma, cierpię na chroniczny brak faceta
Zajrzę pewnie jutro ale na chwile.
cześć dziewczynki ja tylko na chwilkę nie jestem w stanie przeczytać tego co napisałyscie przez te pare dni nawet nie wiem ile mnie tu nie było nie mam czasu ciaglę jestem w rozjazdach między szpitalem a domem a to różnica 60km tak że rozumiecie.
Hey Dziewczynki pytalyscie wiec jestem w domu w standardowym dwupaku ale leze bo leje sie ze mnie, bylam znow na kontroli czy to nie wody bo bylo niepokojaco duzo jak to mowi gin "ponad pol szklanki wylane na spodnie wiec..."
DUPA!!!!!!
DUPA!!!!!!