reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

reklama
A ja mam pytanko tak troche z innej beczki:tak:
Bo jeśli mi jest lepiej tzn.nie brudze i to już długo i nie boli brzuch itd.to i tak podejrzewam że będe brała dalej dupka i ten do niego folik ale teraz biore tego 3 razy dziennie i myślicie że jak mi lepiej to zmniejszy mi ginekolog dawke czy nadal tak będe brała bo ja wole mniej ja nie lubie tabletek :zawstydzona/y:

sabina617

wiec ja cos od siebie...beta jest betą - ten hormon sam z siebie bez ciazy nie szaleje.proponuje zrobic bete jeszcze raz i zmienic lekarza. testy masz pozytywne, beta wskazuje na wczesna ciaze - a lekarz mowi ze jej brak - czasami jest tak ze usg nie pokaze tak wczesnej ciazy jeszcze. zrob bete i sprawdz czy przyrosla w porownaniu do poprzedniej i idz do innego lekarza.
a w miedzy czasie nie denerwuj sie nie potrzebnie.

kobitki oszalałyscie prawie 25 tysiecy postów.. pogieło nas totalnie... do konca roku jak tak dalej pojdzie to bedzie z 50-60 tysiecy.. a propo w niedziele mam urodzinki:) ale bede dopiero wieczorem w sobote na wesele idziemy:)

reklama
Do góry