Nektarynka
Fanka BB :)
zboczenie informatyczne nie doczytalam a w informatyce jest termin implementacja.. teraz bede pamietac implantacja od plantacji fasoli.. a chodzilo mi o olipolap spadek nie u mnie.. u mnie to wiem ze owu..:-)
Buhahahaha nie implementacja tylko implantacja kochana ale sie usmialam z tych literowek :-) i juz zgupialam myslisz ze u Ciebie byla implantacja ??? taki spadek oznaczea czesto owu i nie musi byc bledny
smierdzi mi to strasznie... a na te byki to nie moge patrzec..[FONT="]
On Ci zrobil bete?
Hmm, cos mi tu nie pasuje w tej historii :
1. Skoro wynik zabral, to jakim cudem z taka dokladnoscia pamietasz wynik bety?
2. Skad mialas te normy [/FONT][FONT="] "9-130"[/FONT][FONT="] ?
3. Czy to zbieg okolicznosci, czy o co chodzi ale dzis Florydka podala swoj wynik bety " 629,7 " (gratuluje) a Tobie wyszedl [/FONT][FONT="]"67.29". Jak widac takie same cyfry, tylko w troszke innej konfiguracji. Czy to przypadek?
4. No i oczywiscie bardzo watpie, ze przy takiej becie lekarz Ci powiedzial, ze masz problemy hormonalne.
Dla mnie sie nic nie trzyma kupy, chyba ze slowa pisanego nie rozumiem.
[/FONT][FONT="][/FONT]
kaprycha :-)
pytam sie bo robiłam szybciej test ciozowe nie jeden ale asz 3 i robiłam dzien po dniu wzsystkie pokazywały mi dwie grube krechy poszłam do gin i stwierdził ze niema ciozy wiec wczoraj zrobiłam betke i dzisiaj lekarz znowu wyszło mi 67.29 i dzisiaj stwierdsził ze mam zaburzenia chormonalne i to niejest cioza co otym myslicie bo ja jusz ogłupiałam
z innego wątku
sabina617 pisze:Black_Opal dziekuje zw miłe słowa ale itak jakos niemoge w to uwierzy spuznial mi sie okres prawie miesioc zrobiłam 3 testy z pszerwami oczywiscie wszystkie pokazały dwie grube krechy poszłam do gin zrobił mi usg dopochwowo chociasz muwił ze to zaszybko bo niebedzie widac po usg zaczełam plamic dodam jeszcze ze wczoraj tesz zrobiłam 4 test i wyszedł ale jusz słabsze kreski wiec od czego to niemyslałam wogle o dziecku miałam cos innego na głowie
zaczelam poprawiac twoje błedy ortograficzne bo nie moglam na nie patrzec ale po pierwszym poscie mi sie odechcialo.. i sama juz zgłupiałam jak co niektore wyrazy sie pisze..
czegos nie rozumiem.. @ spozniał sie miesiac a niby beta pokazała 3 tydzien ciąży..
Ostatnia edycja: