reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

:-)
Buhahahaha nie implementacja tylko implantacja kochana ale sie usmialam z tych literowek :-) i juz zgupialam myslisz ze u Ciebie byla implantacja ??? taki spadek oznaczea czesto owu :-p i nie musi byc bledny
zboczenie informatyczne nie doczytalam a w informatyce jest termin implementacja.. teraz bede pamietac implantacja od plantacji fasoli.. a chodzilo mi o olipolap spadek nie u mnie.. u mnie to wiem ze owu..
[FONT=&quot]

On Ci zrobil bete?

Hmm, cos mi tu nie pasuje w tej historii :

1. Skoro wynik zabral, to jakim cudem z taka dokladnoscia pamietasz wynik bety?
2. Skad mialas te normy
[/FONT][FONT=&quot] "9-130"[/FONT][FONT=&quot] ?
3. Czy to zbieg okolicznosci, czy o co chodzi ale dzis Florydka podala swoj wynik bety "
629,7 " (gratuluje) a Tobie wyszedl
[/FONT][FONT=&quot]"67.29". Jak widac takie same cyfry, tylko w troszke innej konfiguracji. Czy to przypadek?
4. No i oczywiscie bardzo watpie, ze przy takiej becie lekarz Ci powiedzial, ze masz problemy hormonalne.

Dla mnie sie nic nie trzyma kupy, chyba ze slowa pisanego nie rozumiem.
[/FONT]
[FONT=&quot][/FONT]
smierdzi mi to strasznie... a na te byki to nie moge patrzec..
kaprycha :-)
pytam sie bo robiłam szybciej test ciozowe nie jeden ale asz 3 i robiłam dzien po dniu wzsystkie pokazywały mi dwie grube krechy poszłam do gin i stwierdził ze niema ciozy wiec wczoraj zrobiłam betke i dzisiaj lekarz znowu wyszło mi 67.29 i dzisiaj stwierdsził ze mam zaburzenia chormonalne i to niejest cioza co otym myslicie bo ja jusz ogłupiałam

z innego wątku
sabina617 pisze:
Black_Opal dziekuje zw miłe słowa ale itak jakos niemoge w to uwierzy spuznial mi sie okres prawie miesioc zrobiłam 3 testy z pszerwami oczywiscie wszystkie pokazały dwie grube krechy poszłam do gin zrobił mi usg dopochwowo chociasz muwił ze to zaszybko bo niebedzie widac po usg zaczełam plamic dodam jeszcze ze wczoraj tesz zrobiłam 4 test i wyszedł ale jusz słabsze kreski wiec od czego to niemyslałam wogle o dziecku miałam cos innego na głowie

zaczelam poprawiac twoje błedy ortograficzne bo nie moglam na nie patrzec ale po pierwszym poscie mi sie odechcialo.. i sama juz zgłupiałam jak co niektore wyrazy sie pisze..

czegos nie rozumiem.. @ spozniał sie miesiac a niby beta pokazała 3 tydzien ciąży..

Ostatnia edycja:
reklama
A my z M wróciliśmy z mega zakupów spozywczych i M robi teraz kolacyjkę:tak::-D:-D Dziś będziemy oglądac Dr Housea i moment prawdy:tak::-)
A @ zbliża się wielkim krokiem..:) Jak wróciliśmy z zakupów to myslałam,że przyszła i biegusiem do łazieneczki a tam tylko śluzik przedmałpowy:) Niech ona wreszcie przyjdzie a nie tak.. w ciuciu babke sie bawi;P​

No i Nektarynka pojechala po calosci :szok:

A ostatnio nam sciemniala, ze ona to taka "cicha myszka". No to macie teraz cicha myszke:laugh2:

Noooo robi się ciekawie, ale na dziś już znikam , bo mąż krzyczy, że siedzę na BB już chyba 2 godziny :-)

Poczytam jutro z rańca w pracy :-)

A my z M wróciliśmy z mega zakupów spozywczych i M robi teraz kolacyjkę:tak::-D:-D Dziś będziemy oglądac Dr Housea i moment prawdy:tak::-)

A @ zbliża się wielkim krokiem..:) Jak wróciliśmy z zakupów to myslałam,że przyszła i biegusiem do łazieneczki a tam tylko śluzik przedmałpowy:) Niech ona wreszcie przyjdzie a nie tak.. w ciuciu babke sie bawi;P​

zakupy fajnie kiedy ja pójde pewnie narazie mogę pomarzyc:sorry:

reklama
Kaprycha - prawda ?? Nasza dzielna Nektarynka :-)

No dzielna i w bawelne nie owija :-D:-):-D

A tobie co hormony buzują???? Ściągnij troche lejce bo nie mam ochoty podnosić sobie ciśnienia. A wierz mi potrafie być niemiła.

Pytam się o zamieszkanie bo różne są widełki wyników.

A twój lekarz to debil.

Tyle.

No Sabinka ja bym dzis Hanki nie podqrwiala. Ona ma i tak dzis kiepski dzien a jak sie w kurzy to bywa ostro.... :-D

każdemu mogą się zdarzyć byki

Spoko, spoko tylko ta historia sie jakos nie klei. Albo zle wytlumaczylas albo nie umiesz klamac :eek:

Do góry