Kaprycha
Fanka BB :)
Jasne, ze moze!!!Czyli co? że kłucie jajnika może być objawem fasolki???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jasne, ze moze!!!Czyli co? że kłucie jajnika może być objawem fasolki???
pewnie że tak... wiele dziewczyn pisze że ma bóle jajników i brzucha!Czyli co? że kłucie jajnika może być objawem fasolki???
tak, lekarka wie - ale ja tak jużú 4 m-c się męczę z tymi chorobami zatokami i gardłem bo nie chciałam leków brać. Muszę się w końcu doprowadzić do pionu bo tak to ani nie będę zdrowa ani nie zajdę w ciążę. W tym cyklu nie daję sobie szans...a mowilas lekarzowi ze moze byc ciąża????? wtedy daje leki ktore nie zaszkodzą! a taki spadek tempki to zaden spadek! wiec tu nie kracz jeszcze !!!!
u mnie też ciągle pruszy...jakby nie wiosna byłahej dziewczeta!! u mnie normalnie zima!! pada snieg i biala jest jak w gorach!!
Teraz już wiadomo pre testy są do dupy nie kupujcie ich dziewczyny.Ja miałam taką samą sytuację z tym testem wklejałam nawet zdjęcie cienia kreseczki.Na drugi dzień test innej firmy nic nie pokazał.Witam dziewczyny :-)
Jaki wynik?? Bo pewnie wszyscy są ciekawi...
A jeśli chodzi o mnie, to zbaraniałam konkretnie... dwa dni temu na pre-teście był piekny cień kreseczki w miejscu T, a dziś zrobiłam Quick-vue i nie ma nawet cienia...
Nic juz nie rozumiem... Byłam zrobić dziś HCG, ale niewiem kiedy będą wyniki, mam jutro dzwonić. Pani w recepcji stwierdziła, że tak rzadko robią te badanie, że nie jest w stanie mi obiecac, ze jutro będą wyniki. Może za dwa, trzy dni...
Mega gratulację jejku jakie piękne tłuściutkie kreseczkitrudno mi w to uwierzyć dlatego w piątek idę do gina. Dzisiaj robie cytologię, jutro mocz, morfologie i cukier. Bo chodzę prywatnie do gina a jak będzie to fasolka to każe sobie przyjść znowu z wynikami, a tak to będę już miała.
Przytulam ja też czuję się podobnie szkoda cyklu i tez mam już dość tego czekania i tych badań ginów itp.Dziewczynki, nie mam dobrych wiadomosci. Bylam dzis u gin i okazalo sie, ze ona konczy przyjmowac Teraz tylko bedzie przyjmowac 2x w tygodniu prywatnie, nie wiem ile kosztuje wizyta Poszlam do niej z wynikami progesteronu i estradiolu z 20dc (owu 11dc) i powiedziala, ze estradiol ok, natomiast progesteron duuuzo za niski (1.64 przy normie okolo 2-22) - wiec moze nie ma sie co dziwic, ze @ przyszla tak szybko niespodziewanie... Powiedziala, ze owu byla potwierdzona przez usg, ale hormonalnie jest zle, wiec moze owu jednak nie bylo (ale jak moglo nie byc owu, skoro gin od usg widzial, ze pecherzyk pekl i bylo cialko zolte???) Powiedziala tez, ze w tym cyklu nie robimy stymulacji, ale ja jakos nie wierze zeby bez stymulacji moglo mi sie udac, skoro bez niej mam cykle bezowulacyjne Wiec pozostaje mi tylko mierzenie tempki i moze kupie sobie testy owu... Wlasnie, dzisiaj mam juz tylko lekkie plamienie, a temperatura przez cala @ baaaaardzo wysoka - 36.9! Czy ktoras z Was tak miala? Chociaz moze nikt normalny nie mierzy w czasie @ ;-) No wiec jak widzicie humor raczej nie za dobry u mnie, szkoda mi tego cyklu Chcialabym miec wszystko dobrze z tymi hormonami, nie musiec chodzic co chwila do lekarza, po prostu pojsc do lozka, wyseksic M i miec sliczny brzuszek........... ale ktora z nas by tak nie chciala?
No kurde ja miałam identycznie wszystko.Ale nie martw się u ciebie wcale nie musi to być torbiel naprawdę. Znam ten smutek jak okazało się że ten porąbany test mnie zrobił w konia.Trzymaj się dzielnie.:-( Dzięki kochana za te słowa... Ale mój entuzjazm i nadzieja minęły... Teraz to mam przeczucie że okaże się, że mam torbiel. Napewno nie mialam go wcześniej, bo mialam robione 21 lutego USG dopochwowe i lekarz nic nie widział. Wszystko było wtedy w porządku. A dziś.. Co jakiś czas kłuje mnie prawy jajnik. Zresztą to już od kilku dni tak mam. Nie jest to mocny ból, ale odczuwalny, więc napewno coś oznacza...:-(
Dziwi mnie tylko czemu wcześniej jak robilam pre-test robił się cień kreseczki a dziś nie było nawet cienia...:---(
Wiem, ze za wcześnie wystartowalam z tymi testami... Ale tak bardzo chcialam już wiedzieć. A jak zobaczyłam ten pierwszy raz cień kreseczki to już się tak nakręcilam, że zaczęłam wierzyć, że może się udało...
Ogólnie to doła mam dziś okropnego...
Jasne, ze moze!!!
pewnie że tak... wiele dziewczyn pisze że ma bóle jajników i brzucha!
No kurde ja miałam identycznie wszystko.Ale nie martw się u ciebie wcale nie musi to być torbiel naprawdę. Znam ten smutek jak okazało się że ten porąbany test mnie zrobił w konia.Trzymaj się dzielnie.
Czekamy do jutra na wyniki.dobra, kończę ten temat, bo sie znów nakręcę..
mam nadzieje, że to objaw fasolki
może jutro jednak będą wyniki mojego HCG to sie wyjaśni...
Miałam kłucia z lewej strony i nawet mnie tam bolało.Ale żeś mnie teraz przeraziła... Tez miałas na poczatku takie lekkie kłucia, a potem okazało się ze to torbiel?