DOSTAŁAM NAJPIĘKNIEJSZY PREZENT NA DZIEŃ KOBIET.
Zrobiłam test w 12 dfl i są II kreski !!!!
Nie mogę uwierzyć w to co się wydarzyło. W to, że się udało w końcu w 4 cyklu starań !!!
Wg moich obliczeń termin mam na połowę listopada.
Do gina już wcześniej się zapisałam na 01.04 (w prima aprillis)- mam nadzieję, że moja ciąża to nie żart
Druga kreska jest słaba , ale teraz ją widać bardziej
Test zrobiłam o 5 20 po zmierzeniu tempki. Wówczas kreska była ledwo widoczna i pomyślałam, że siłą woli chyba ją widzę,a tak naprawdę jej nie ma
Cudem zasnęłam i wstałam po 7 00 i patrzę na ten test i szok !!
Jak pasek testowy wysechł to kreska zrobiła się wyraźniejsza )
Na betę nie idę, bo nie mogę się zabardzo już zwalniać z pracy rano. Musiałabym znaleźć gdzies betę popołudniu, ale już chyba sobie ją podaruję i pójdę poprostu do gina 01.04.
To będzie 9tc :-)
Od męża dostałam kolczyki na dzien kobiet,a on dostał teścik :-)
Zrobiłam test w 12 dfl i są II kreski !!!!
Nie mogę uwierzyć w to co się wydarzyło. W to, że się udało w końcu w 4 cyklu starań !!!
Wg moich obliczeń termin mam na połowę listopada.
Do gina już wcześniej się zapisałam na 01.04 (w prima aprillis)- mam nadzieję, że moja ciąża to nie żart
Druga kreska jest słaba , ale teraz ją widać bardziej
Test zrobiłam o 5 20 po zmierzeniu tempki. Wówczas kreska była ledwo widoczna i pomyślałam, że siłą woli chyba ją widzę,a tak naprawdę jej nie ma
Cudem zasnęłam i wstałam po 7 00 i patrzę na ten test i szok !!
Jak pasek testowy wysechł to kreska zrobiła się wyraźniejsza )
Na betę nie idę, bo nie mogę się zabardzo już zwalniać z pracy rano. Musiałabym znaleźć gdzies betę popołudniu, ale już chyba sobie ją podaruję i pójdę poprostu do gina 01.04.
To będzie 9tc :-)
Od męża dostałam kolczyki na dzien kobiet,a on dostał teścik :-)
Ostatnia edycja: