reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

DOSTAŁAM NAJPIĘKNIEJSZY PREZENT NA DZIEŃ KOBIET.
Zrobiłam test w 12 dfl i są II kreski !!!!

Nie mogę uwierzyć w to co się wydarzyło. W to, że się udało w końcu w 4 cyklu starań !!!

Wg moich obliczeń termin mam na połowę listopada.
Do gina już wcześniej się zapisałam na 01.04 (w prima aprillis)- mam nadzieję, że moja ciąża to nie żart :)

Druga kreska jest słaba , ale teraz ją widać bardziej :)
Test zrobiłam o 5 20 po zmierzeniu tempki. Wówczas kreska była ledwo widoczna i pomyślałam, że siłą woli chyba ją widzę,a tak naprawdę jej nie ma :-D

Cudem zasnęłam i wstałam po 7 00 i patrzę na ten test i szok !!
Jak pasek testowy wysechł to kreska zrobiła się wyraźniejsza :))

Na betę nie idę, bo nie mogę się zabardzo już zwalniać z pracy rano. Musiałabym znaleźć gdzies betę popołudniu, ale już chyba sobie ją podaruję i pójdę poprostu do gina 01.04.
To będzie 9tc :-)
Od męża dostałam kolczyki na dzien kobiet,a on dostał teścik :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam niedzielnie!:-)
Witam po przerwie trochę mnie nie było i nawet nie mogłam Was czytać bo miałam chore oko :angry:

Oj - to nie za ciekawie:-( - zdrowiej szybko:tak:
Witam o ile któraś z was tu jeszze jest.

Na katar i gorączkę te naturalne specyfiki pomogły ale brałam antybiotyki i to całe ACC max które tak reklamują w tv że wszytko niby z płuc ci schodzi ale to nic nie działa, mam zapalenie oskrzeli i to mało co mi pomogło.

A ja mam doła, jak człowiek nic nie robie to się rozleniwia i jeszcze bardziej nic mu się nie chce, przez pierwsze 3 dni to tęskniłam za pracą a teraz nie chce mi się nic a na jutro wymyśliłam sobie sprzątanie. Tak sobie myślę że powinnam iść w poniedziałek do lekarza i jeszcze ze 3 dni poleżeć bo płuca mam nadal zawalone ale ... sama nie wiem, zobacze jak się w pracy będe czuła.
Ma któaś dobry sposób na pozbycie sięglutów z gardła wiem że to mało smaczne ale strasznie mnie to wkurza.
To może idź do lekarza i poleż sobie jeszcze w domku, leniuchowanie zawsze wyjdzie na dobre;-)

Wrocilam jeszcze dzisiaj,
No to masz pierwsze symptomy uzależnienia:-):tak::-)

hej, hej.. ufff. udało mi się. Pięknie, pięknie - 35 stron musiałam nadrobić. Chyba będę musiała rzucić pracę żeby być z Wami na bieżąco:-D:-D:-D
Ja też się zastanawiam, jak nadrobię zaległości, gdy wrócę do pracy po L4:tak:
WITAJCIE KOCHANE!!!
Dawno mnie tutaj nie było. Chyba jestem w ciąży!!!

Lęć na betę:tak: cichutkie gratulacje:-)
Kaprycha, na Ciebie zawsze można liczyć, jak Ty coś opowiesz to boki zrywać:-):-) :-D:-DCo do moich planów ze sprzątaniem, to okazało sie że muszę je szybko zmienić. Mąż przyszedł z pracy, były długie przytulanki;-)i spaliśmy do 19:00:-D Na szczęście nie spodziewam się gości więc posprzątam jutro, no chyba że znów będę musiała zmienić plany;-)
sprzątanie nie zając:-)

we wtorek... boję się mam nadzieję ze zobacze serduszko....
Będzie na pewno - nie na darmo my tu wszystkie kciuki trzymamy:tak: Katarzynko - a Ty pamiętaj, żeby dużo odpoczywać
Dziewczynki jutro na kanale National Geografik o godzinie 21.00 będzie film dokumentalny "W łonie matki"
nie mam tego kanału niestety:-(
jak ja wam zazdroszczę - ja jeszcze ze trzy tyg muszę czekać do testowania:-(
Ale owulka i przytulanka jeszcze przed Tobą;-)
A ja wlasnie z kreglow wrocilam. I se 2 piwka zapodalam. Jest gitara.
ja też lubię kręgle - a tak dawno nie grałam;-)
Naprawde strasznie maly, jakos nie przyszlo mi na mysl ze moze tu ktos byc z oich okolic :-)

Laski, do tych co sobie lubia poplakac na filmie zobaczcie "siedem dush" z Willem Smithe piekny.

tego filmu jeszcze nie widziałam - muszę zapamiętać, żeby obejrzeć:tak:

U mnie wczoraj była koleżanka w ciąży i zrobiłam wszystko to, co pisałyście - tzn. głaskałam brzuszek, żeby przesąd zadziałał:tak:

Olica graaaaaaaaaatulacje 4 cykl to szybciutko Ci sie udalo masz jakies objawy? Pozdrowienia dla Ciebie i malenstwa

Wiesz co ? W sumie to od tygodnia poprostu muszę iść siku w nocy, nawet jak wieczorem unikam picia czegokolwiek.

I ciągnie mnie od wczoraj na dole-tak jak na okres.

Pozatym moja tempka cały czas utrzmywała się na wysokim poziomie.

A pozostałych objawów narazie nie mam.

Właściwie tylko przez to sikanie i tempkę pomyślałam, a może się udało ? :-)

Zobaczymy co będzie dalej, boję się wymiotów w pracy, bo nie chcę narazie nic mówić....

Dziękuję Wam dziewczynki :-)

Oczywiście moją radość przesłania strach :-)

Myślicie , że wizyta u gina w 9 tygodniu to zapoźno trochę ?

Witajcie Kochane Kobietki!

Dzisiaj Nasze święto. Więc na samym początku chciałabym złorzyć Wam najserdeczniejsze życzonka z tej okazji :tak:To więc tak życzę Wam szybkich 2 kreseczek na teścikach, pociechy z męża, narzeczonego, chłopaka. Dużo miłości, samych optymistycznych dni, wylanych łez ale tylko ze szczęścia, dużo cierpliwości, wiary, nadzieji. Powodzenia w pracy, na studiach, w szkole. Żeby każda z Was (i może ja, jak okaże się, że nie jestem w ciąży) za rok o tej porze trzymała w swoich ramionach śliczne dzieciątko a jak się uda to dużo wcześniej :tak:!!!!

OLCIA ale jak się czujesz tak fyzycznie jakies mrowienie brzuszka czy cos takiego?
Cukiereczku piekne zyczenia ja równiez zyczę Tobie tego co najpiekniejsze, a szczególnie spełnienia marzeń

Ostatnia edycja:
reklama
OLcia - gratulacje!!!!!!!!!! :-):-):-) szczęściara:-):-):-) obym i ja i cała reszta staraczek ujrzała jak najszybciej II krechy na testach...

A my dziś mamy 12 rocznicę poznania z moim K... No i czas staranek zacząć bo to już 10 dc... będzie się działo. Mam nadzieję, że na rocznicę ślubu w sierpniu będziemy już we czworo:-):-)

Do góry