reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

Ja tylko na sekundeczke, bo znajoma wpadla i nie moze wyjsc;-)

Na razie, jakies prawie 2 tyg. temu zaczelam brac kwas foliowy z roznymi witaminkami, ponad 2 miesiace temu rzucilam palenie i ogolnie staram sie zdrowo odzywiac, cwiczyc, plywac itp. I tak sie zastanawiam, co jeszcze powinnam zrobic, zeby bylo latwiej fasolce sie pojawic...? Pozdrawiam Was i milego weekendu!
Witam Cie kochana:-) Ja ze swojej strony moge jeszcze doradzic, zebys nie zapomniala o sexie :-p:-p:-p

Mialam kiedys kolege, ktory hodowal chomiki. Koles uwielbial te przebrzydle gryzonie ale cos nie mial do nich reki bo ciagle mu zdychaly. Chodzil do weta i kupowal nowe odzywki i pierdoly. Nic nie pomagalo, chomiki zdychaly. Postanowil zmienic weterynarza. Bardzo mily starszy pan, pyta " Czym karmisz gryzonie i co im dajesz pic? "
Moj kolega zrobil wielkie oczy i pyta " To chomiki pija??????" :-D

Bede wpadala Was podczytywac. Buzka

reklama
Wrocilam jeszcze dzisiaj, ciagle siedze jeszcze w pracy, ale troszke mi nudno:) Dzieki za mile przywitanie, fajne z Was laseczki:) Tak sobie wlasnie myslalam, ze razniej bedzie z Wami czekac na fasoleczke, tym bardziej, ze to bylaby moja pierwsza i mam pelno watpliwosci, pytan i w ogole zielona jestem w tym temacie:))) Na razie, jakies prawie 2 tyg. temu zaczelam brac kwas foliowy z roznymi witaminkami, ponad 2 miesiace temu rzucilam palenie i ogolnie staram sie zdrowo odzywiac, cwiczyc, plywac itp. I tak sie zastanawiam, co jeszcze powinnam zrobic, zeby bylo latwiej fasolce sie pojawic...? Pozdrawiam Was i milego weekendu!
Witaj na forum:tak: Kaprycha ma rację sex sex i jeszcze raz sex.
Pozdrawiam

hihi, dzieki laseczki za tak trafne podpowiedzi:-D Ten sex to naprawde wazna sprawa:tak:cos nie moge przestac do Was zagladac:blink:juz sie uzaleznilam chyba...zreszta juz od dawna tutaj zagladam dosc regularnie! Dobra, zmykam na razie, jutro po poludniu wpadne na pogaduchy! Trzymajcie sie cieplutko:tak:

hej, hej.. ufff. udało mi się. Pięknie, pięknie - 35 stron musiałam nadrobić. Chyba będę musiała rzucić pracę żeby być z Wami na bieżąco:-D:-D:-D u mnie już powoli będzie owulka i zaczynam czuć jajniki i to o dziwo w tym miesiącu czuję i lewy i prawy - bez clo. Z clo czułam tylko z prawej strony i z prawej była tylko owu. Ale w tym miesiącu nie kontroluję owu. Muszę dać na luz bo bym zwariowała. Już mi niedobrze było jak czekałam w kolejce na wizytę, żeby zrobić usg... Może jak odreaguję ze dwa cykle to będę miała więcej siły na ponowne poddanie się leczeniu - no chyba, że stanie się cud i fasolka się pojawi:happy::happy::happy:
Pozdrawiam wszystkie staraczki, te nowe i te znajome... Buziaki dla wszystkich...

WITAJCIE KOCHANE!!!
Dawno mnie tutaj nie było. Chyba jestem w ciąży!!! Opowiem Wam Skarby od początku dlaczego mam takie podejrzenia. Więc tak: ostatnio okres skończył mi się 31 stycznia i przez cały luty 28 dni nie miałam okresu. Zaczął się marzec i dziś jest 7 marca i w dalszym ciągu nie mam miesiączki... Zrobiłam 5 testów ciążowych i na każdym z nich wyszły mi 2 kreseczki. Najpierw druga była taka blada a teraz są obie mocno czerwone. Jednak mam wątpliwości do tego czy jestem w ciąży bo od urodzenia mam straszne bakterie w moczu, które mogły sfałszować wynik testu...;-( Jak myślicie czy mogę być w ciąży patrząc po dacie ostatniej miesiączki? Podobno jak jest się w ciąży to się to czuje a ja tak naprawdę nic nie czuje ;-(

PROSZĘ O JAKĄŚ PORADĘ.... ANIA

Cukiereczku a jak dlugi masz cykl? Dziewczyny by pewnie poradzily isc na bete, to powinno wyjasnic tak dluga przerwe :szok: ale jak testy wychodza + to pewnie fasola :-) Ciche gratulacje sie naleza.

reklama
Do góry