reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

reklama
kobietki jednak wam napisze, choc nie chciałam zapeszac, ale bardzo wielka mam nadzieje ze w tym cuklu mi sie udało

ehh dziewczyny to chyba wszystkie objawy i mowie wam ze jak dostane @ to bede bardzo rozczarowana
elfa - ja tam myślę, że to wszystko skończy sie II kreskami i to grubymi
hmm zachcieawej raczej nie, ale w druga strone odpcyha mnie od wielu rzeczy które wczesniej lubiłam

Hanka własnie obiecałam sobie ze w tym cyklu nie zatestuje zbyt wczesnie choćby niewiem co, dopiero po 7 dniach opóznienia, tak że jak do Soboty do 14 nie dostane @ to dopiero zatestuje
ja też nie zamierzam testować. nawet nie wezmę duphastonu po owu i zaczekam co natura sama sprawi...
Wkleiłam zdjęcie testu.
Hania dobrze gada jak nie ma małpy to jest nadzieja i mi ten drugi test nie wyszedł z drugiego sikania.Więc głowa do góry Olesia.
Ja jutro dla pewności walne jeszcze jeden test rano. Ten mój to się najeżdził dzisiaj po aptekach:-D:-D
tylko daj od razu znać, trzeba powtórzyć tylko nie dajmy się zwariować - Hanka ma racje, że nas opieprza...
Osłabić może spermę ale antybiotyk w spermie nie ma możliwości się przedostać do twojego organizmu.
Po prostu sperma będzie gorszej jakości, czyli mniejsza ilość żołnierzyków.
O szkodliwościach dla fasolki można by było mówić jak to ty byś brała antybiotyki.
też mi się tak wydaje...
Dokąd tak daleko jechałaś:-D To jak na filmie Lejdis:-DMarzenix poleć nam dobry kalkulator jak znasz.
Muszę sie zapisać do lekarza czyli mówicie żeby iśc w 6 tyg.
Termin porodu - Wiek dziecka - Ciąża - Dziecko to kolejny kalkulator też fajny:-)
Widzę że sporo z was nam stąd ucieknie? Ale im więcej tym lepiej ,człek ma nadzieję że też juz niedługo:tak:
nas tu nie powinno być wogóle - powinnyśmy siedzieć na forach o dzieciach a nie o ciążach czy ich braku:nerd::nerd::nerd:

Gratuluje wszystkim, ktorym sie udalo!!! Ja juz nie moge sie doczekac, az bede mogla zaczac, ale jeszcze @ mi sie nie skonczyla:((( tak bardzo bym chciala, zebysmy trafili od razu, ale wiem, ze to raczej niemozliwe, chociaz....mojej siostrze udalo sie za 1. razem, praktycznie w 1. cyklu po odtawieniu tabsow...no i teraz ma sliczna coreczke:) takze moze i nam sie poszczesci. Ok, nie przynudzam i spadam na razie do mycia garow:( nie lubie!!! Ale ktos musi to robic, prawda? papa
oby, oby, żebyście nie musieli przeżywać comiesięcznej nerwówki...

A co do przytulanek i innych form poczecia - wyglada na to że nam udało się za 1 razem w 1 cyklu (tfu tfu na psa urok a kysz a kysz @)
Pozdawiam
toż by to było piękne

oki, żmykam oglądać National Geographic o bliźniętach:-):-)
Hanka oglądaj bo któż tam wie ile komórek zafasolkowaliście - co prawda to o jednojajowych ale zawsze:-D:-D

Czesc Dziewczęta..

Gratulacje wszystkim zafasolkowanym.. spokojnych dziewięciu miesięcy życze.. jeszcze raz wielkie gratulacje..

Ja jutro ide do lekarza na wizyte zobaczyc co clo zdzialalo.. najgorsze jest to ze jak brałam clo to zaczął pojawiać sie śluż i tak jakby na dniu wczorajszym sie urwal ale był tylko szklisty.. nie było rozciągliwego.. i albo sie znow pojawi albo nie wiem.. dzis miałam spadek tempki..
oto mój wykresik, ja juz naprawde nic nie wiem, jutro jade takze z rana odebrać wyniki meza z krwi i moczu i krewkarty.. potem do lekarza zobaczymy co powie.. szczerze mam w sobie jakąś obawe.. ale nie wiem czemu i przed czym..

Pozdrawiam Laseczki..
Dobrej nocki (chociaz pewnie jeszcze sie pojawie)

reklama
Do góry