olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
Ja zrobilam dzis na 2 dni przed @ i tez mam wielkie NIC, a uzylam 10.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja cierpię z powodu @. zaraz ide usypiac moją małą ale wpadne jeszcze:-)
Ja tez tak robiłam ,wiec kochana w pierwszej ciązy to test mi wyszedł dopiero tydzien po planowanej@ nie ma reguły.Ja zrobilam dzis na 2 dni przed @ i tez mam wielkie NIC, a uzylam 10.
Coś ty ja to ją zakneblowac muszę żeby usnęła zaśpiewała by nas wszystkieA moze mamy jej zaspiewac kolysanke :-):-) ?
Coś ty ja to ją zakneblowac muszę żeby usnęła zaśpiewała by nas wszystkie
elfa - ja tam myślę, że to wszystko skończy sie II kreskami i to grubymikobietki jednak wam napisze, choc nie chciałam zapeszac, ale bardzo wielka mam nadzieje ze w tym cuklu mi sie udało
ehh dziewczyny to chyba wszystkie objawy i mowie wam ze jak dostane @ to bede bardzo rozczarowana
ja też nie zamierzam testować. nawet nie wezmę duphastonu po owu i zaczekam co natura sama sprawi...hmm zachcieawej raczej nie, ale w druga strone odpcyha mnie od wielu rzeczy które wczesniej lubiłam
Hanka własnie obiecałam sobie ze w tym cyklu nie zatestuje zbyt wczesnie choćby niewiem co, dopiero po 7 dniach opóznienia, tak że jak do Soboty do 14 nie dostane @ to dopiero zatestuje
tylko daj od razu znać, trzeba powtórzyć tylko nie dajmy się zwariować - Hanka ma racje, że nas opieprza...Wkleiłam zdjęcie testu.
Hania dobrze gada jak nie ma małpy to jest nadzieja i mi ten drugi test nie wyszedł z drugiego sikania.Więc głowa do góry Olesia.
Ja jutro dla pewności walne jeszcze jeden test rano. Ten mój to się najeżdził dzisiaj po aptekach
też mi się tak wydaje...Osłabić może spermę ale antybiotyk w spermie nie ma możliwości się przedostać do twojego organizmu.
Po prostu sperma będzie gorszej jakości, czyli mniejsza ilość żołnierzyków.
O szkodliwościach dla fasolki można by było mówić jak to ty byś brała antybiotyki.
Termin porodu - Wiek dziecka - Ciąża - Dziecko to kolejny kalkulator też fajny:-)Dokąd tak daleko jechałaś To jak na filmie LejdisMarzenix poleć nam dobry kalkulator jak znasz.
Muszę sie zapisać do lekarza czyli mówicie żeby iśc w 6 tyg.
nas tu nie powinno być wogóle - powinnyśmy siedzieć na forach o dzieciach a nie o ciążach czy ich brakuWidzę że sporo z was nam stąd ucieknie? Ale im więcej tym lepiej ,człek ma nadzieję że też juz niedługo
oby, oby, żebyście nie musieli przeżywać comiesięcznej nerwówki...Gratuluje wszystkim, ktorym sie udalo!!! Ja juz nie moge sie doczekac, az bede mogla zaczac, ale jeszcze @ mi sie nie skonczyla(( tak bardzo bym chciala, zebysmy trafili od razu, ale wiem, ze to raczej niemozliwe, chociaz....mojej siostrze udalo sie za 1. razem, praktycznie w 1. cyklu po odtawieniu tabsow...no i teraz ma sliczna coreczke takze moze i nam sie poszczesci. Ok, nie przynudzam i spadam na razie do mycia garow nie lubie!!! Ale ktos musi to robic, prawda? papa
toż by to było piękneA co do przytulanek i innych form poczecia - wyglada na to że nam udało się za 1 razem w 1 cyklu (tfu tfu na psa urok a kysz a kysz @)
Pozdawiam