reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
równie z tym terminem - tak od 28 października do 1 listopada:) a totaka smutna data.
Mąż się ucieszył ale myslałam ze bardziej sie ucieszy.... ale cóż...mysle ze jak brzuch urosnie to do faceta jakos bardziej dociera ze to ciąza. ;-)

Ja chlopaczka chciałabym OLAFKA (chociaz mą z tak średnio) a dziewczynka NADIA - ale nie przejdzie...więc może OLIWKA albo EMILIA ale takie oklepane trochę.

no no ładne imionka a u mnie jak będzie chłopiec to Sebastian a jak dziewczynka to Amelia chodź mój chce Patrycję ale jestem bliska przekonania go do Amelusi:-) mam jeszcze na to jakieś 7 miesięcy:-D

Dziewczynki mam do Was pytanko :-) jak to jest z szyjką i śluzem?? bo ja mam taki biały i gęsty i nie wiem czy to przed @ czy jak ??

biały i gęsty może oznaczać też ciąże, ale to ciężko wyczuć ja nic takiego nie mam..
a szyjki nie potrafie juz ocenic, ale racze twarda nie jest..i otwarta też nie...a czy wysoko..też juz się pogubiłam. wiem ze w sobote była mega wysoko az sie zdziwlam ze jej dotknąć nie moge, ale za jakiś czas się obniżyła. Ale generalnie miękka taka

no no ładne imionka a u mnie jak będzie chłopiec to Sebastian a jak dziewczynka to Amelia chodź mój chce Patrycję ale jestem bliska przekonania go do Amelusi:-) mam jeszcze na to jakieś 7 miesięcy:-D

też ładne - Seba i Amelka . Ami\elcia tez mi się podoba, ale tyle Amelek ostatnio. Ale z drugiej strony sama mampopularne imie i nie mam z tym problemu:):-p

biały i gęsty może oznaczać też ciąże, ale to ciężko wyczuć ja nic takiego nie mam..
a szyjki nie potrafie juz ocenic, ale racze twarda nie jest..i otwarta też nie...a czy wysoko..też juz się pogubiłam. wiem ze w sobote była mega wysoko az sie zdziwlam ze jej dotknąć nie moge, ale za jakiś czas się obniżyła. Ale generalnie miękka taka
Dziekuję Ci kochana za odpowiedź :-)

też ładne - Seba i Amelka . Ami\elcia tez mi się podoba, ale tyle Amelek ostatnio. Ale z drugiej strony sama mampopularne imie i nie mam z tym problemu:):-p
A to z tymi imionami jest różnie niedawno na topie była Oliwia i Julia wcześniej Wiktoria jak mnie chrzcili to Sylwia i tak w kółko trzeba brać które się podoba.

DOBRANOC DZIEWCZYNKI, KOLOROWYCH SNÓW I CIEPLUTKIEJ NOCKI;-)

katarzynak 1979- no gratulacje.. super:) kurcze rzeczywiscie ten luty obrodzil//

przypomnijscie dziewczynki ile to dziewczynek zaciazylo w lutym????:confused::-D

katarzynak 1979- no gratulacje.. super:) kurcze rzeczywiscie ten luty obrodzil//

przypomnijscie dziewczynki ile to dziewczynek zaciazylo w lutym????:confused::-D

dzięki tikanis!!!
a jak u Ciebie na początku z objawami? mialas takie lekkie skurcze jak na @..bo sie martwie
elizabeth, catedra, ja, LauraOna, KINGUS, a nie pamietam czy na początku lutego coś się działo bo mnie nie było:sorry2:

reklama
Do góry