reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

U mnie nie za różowo, katar coraz większy na domiar złego wczoraj w kąpieli zobaczyłam kawowy śluz piersi dziś mniej bolą i nie ukrywam że coraz mniej nadziei na lepsze jutro. Niestety na usg czekam jak na wyrok:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
CZasami zdarza sie taki śluz i to naprawdę nie są wyjątki :tak: Więc głowa do góry wszystko bedzie dobrze:-):-)

reklama
kingus nie zalamuj sie poczekaj i rozluznij sie troche :) nie nakrecaj sie co ma byc to bedzie wiem ze latwo powiedzie sama zawsze panikuje :) ale zobacz ile teraz fasolinek sie posypalo wiec na pewno !!!!!! na nas tez przyjdzie pora

Witajcie :-)

Witajcie!!! niestety nie tym razem beta negatywna...:-( trudno będzie inseminacja!!!
jakoś się za bardzo nie przejełam chociaż miałam malutką malutką nadzieję i M. też.
przynajmniej wiem że ten śluz to tylko przypadek!:baffled:
:tak:

Szkoda, że się nie udało, ale dobrze, że się nie przejmujesz - przy inseminacji już musi się udać :-D

Cześć dziewczynki.
Czuję że w tym miesiącu fasolki nie będzie:wściekła/y: Wyskoczył mi wielki syf na czole a ta menda pojawia się zawsze przed małpą,rano go jeszcze nie było a teraz dioda taka że szok:no:
Byłam dzisiaj u koleżanki jej pies wąchał mnie i napastował:szok: Powiedziała mi że on się tak zachowuje jak ona ma dostać okres.
No załamka:-D po co mi testy kupować będę chodzić do koleżanki ciekawe czy owulacje też wyczówa:-D:-D

Ty najlepiej znasz swoje cialo, wiesz kiedy co wyskakuje ;-) Ale jeszcze nie wszystko stracone, dopoki nie przyjdzie @ to nie ma sie co zalamywac! A historia z psem - super :-D

dzieki za rady i szkoda ze nie jestescie jedno myslne :) ja juz sama nie wiem co robic w ostatnim cyklu przytulalismy sie 10 12 14 dc i nic ;(

Widzisz, moze masz tak jak u mnie - dopiero w 15 dc pecherzyk byl w miare duzy (17mm). Wczoraj byly przytulanki (16 dc) i planujemy do weekendu codziennie... Zobaczymy
:happy:

hej dziewczyny moge sie dolaczyc do waszego watku...tez staramy sie z mezem o drugie dziecko...ale na poczatku stycznie odstawilam tab antykonc. i tak do koncanie wiem kiedy uda nam sie zmajstrowac bobaska...od wczoraj zaczelismy starania oby owocne w tym mcu:-)

Witaj!
Powodzenia!

a tak w ogole to dzien dobry:-) mam pytanie ja mam dzisiaj 11dc owu +/- za 2 dni @ wredniota powinna sie pojawic 28 .02 testuje moze ktoras z waas podobnie to zawsze razniej w wiekszej grupie siusiac na tescik:-):-)

Ja testuje 21 lutego - w moje urodzinki... :baffled:

O dziewczynki...................

Poszlam do toalety zrobić siusiu, podtarlam sie, patrze, a tam taaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkiiiiiiiii rozciąąąąąąąąągliwy sluz (wybaczcie opis ;-))!!! Coraz bardziej jestem przekonana o tym, ze ja nie mialam owulki przez te ostatnie 2.5 roku, bo bralam luteine ZA WCZESNIE (16-25dc)! :szok: Pamietam, ze jak zdarzalo mi sie zapomniec o niej i bralam ja tydzien pozniej, to zdarzal mi sie wlasnie taki rozciagliwy plodny sluz... kurde... :crazy:

Witam wszystkie dziewczynki
Miałam gości przez ostatnie 2 dni i ani sekundy czasu na wejście na forum. :crazy:
A poza tym zaraz by były pytania, a co to, a co piszesz.

Mam nadzieję, że większość przeczytałam bo wenę do pisania to miałyście niezłą.

Gratulacje dla Catedry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) Jakoś tak mi się optymistycznie na sercu zrobiło, że udało Ci się. Wprowadziłaś trochę optymizmu i radości!!!!
Kingus z tego co zrozumiałam to na spokojnie podchodzisz do tematu i czekasz na bicie serduszka?? (popraw jak się mylę). Ja wierze, że wszystko będzie dobrze - musi być i nie ma innego wyjścia.
Julitka - z tym BRO nie zauważyłam czy ktoś już pisał. U mnie Bro trochę namieszał z długością cyklu i co miesiąc inny termin więc nieraz czasami nie wiem kiedy powinnam dostać @. Plamień nigdy nie miałam (biorę już 4 opakowanie).
Eve84 - co do strachu przed autem. Powiem ci szczerze auto trzeba kilka razy przerysować, zaliczyć kilka stłuczek, żeby na zawsze odszedł strach. Jeździć i jeździć i jeszcze raz jeździć!!!!!
Gie-oska - witamy serdecznie (ja też jestem nowa)

Ja czekam na @ i cholera jasna jajniki tradycyjnie napierdzielają i chyba w tym miesiącu znów porażka.

Miłego dnia.

Miałam gości przez ostatnie 2 dni i ani sekundy czasu na wejście na forum. :crazy:

Ja czekam na @ i cholera jasna jajniki tradycyjnie napierdzielają i chyba w tym miesiącu znów porażka.

Miłego dnia.

Hehe co to goscie robia z czlowiekiem ;-) a ja sie juz martwilam, ze cos sie stalo, bo cos sie nie odzywalas... My kobiety mamy przewalone - ciagle cos nas tam w brzusiu boli...:baffled:

reklama

Ja czekam na @ i cholera jasna jajniki tradycyjnie napierdzielają i chyba w tym miesiącu znów porażka
No co ty nie ma reguły to ze bola nie znaczy ze nie ma fasolki:-) Mnie zawsze bola wdzien kiedy dostaje@ a wtym cyklu bolały mnie już tydzień przed. :baffled:

Do góry