reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

Siema, mnie tez niestety czekaja swieta bez fasokli. W piatek mialam miec transfer ale niestety maluchy stracily za duzo komorek, wiec sie nie odbyl :( Na szczescie sie okazalo, ze dostalam refundacje kolejnej proby, czyli wszystko zaczynam od nowa. Juz sie nie moge doczekac.
Kiedys sie uda, prawda?

Buzka dla Was wszystkich

reklama
Siema, mnie tez niestety czekaja swieta bez fasokli. W piatek mialam miec transfer ale niestety maluchy stracily za duzo komorek, wiec sie nie odbyl :( Na szczescie sie okazalo, ze dostalam refundacje kolejnej proby, czyli wszystko zaczynam od nowa. Juz sie nie moge doczekac.
Kiedys sie uda, prawda?

Buzka dla Was wszystkich
A co to znaczy ze maluchy stracily za duzo komórek ???:sorry::eek:
buziam cie slonce :***;-)

Kiedys sie uda, prawda?

Buzka dla Was wszystkich
Refundację jakiej próby? Na pisz cos więcej- nie chcę szukać po wątku bo już chyba sie pogubiłam a i tak się już mi mylicie.

A co to znaczy ze maluchy stracily za duzo komórek ???:sorry::eek:
buziam cie slonce :***;-)
Jak odmrazaja embriony, to kiedy one traca za duzo komorek to znaczy ze przestaja sie rozwijac :/ Czasem tez ebmrion w ogole sie nie przezywa odmrazania. To wszystko to loteria. Moje byly 8 komorkowe i podobno najwyzszej klasy w momencie zamrazania i im sie nie udalo, a czesto duzo slabsze pozornie embrioniki pieknie sie po rozmrozeniu dziela. No coz, trudno.

Refundację jakiej próby? Na pisz cos więcej- nie chcę szukać po wątku bo już chyba sie pogubiłam a i tak się już mi mylicie.
Kochana, chodzilo mi o refundacje kolejnej proby In Vitro. Mieszkam w UK i tu w zaleznosci od tego gdzie mieszkasz, refunduja jedna, dwie lub trzy proby.

Pozdrawiam

Olica - uda się , uda :-D Grudzień to magiczny miesiąc dla testujących :tak::tak::tak::-D

cóż ja tutaj widze?? Gratuluje :)

Pajeczko

Serdecznie GRATULUJE kochana....w koncu:-)
Spokojnych i radosnych 9 miesiecy Ci zycze...

Oj miałam stresika, ale dzisiaj byłam u lekarza kruszynka rosnie i serduszko dąło sie juz usłyszec :tak: Kochana trzymam za Ciebie bardzo mocno kciuku :tak:

Kiedys sie uda, prawda?

Buzka dla Was wszystkich

Pewnie, ze sie uda :tak:

reklama
Krzynka wreszcie mogę Tobie pogratulować- super- cudownych dni związanych z ciążą.

Oczywiście, że sie uda- tylko nie wiem czy tylko wytrzymam to czekanie:-(.

Do góry