reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

reklama
ja mam zacny plan :) jak wreszcie dostane @ i bede brała leki nie bedzie mnie na forum troszku , bede sie relaksowala i przytulala z mezem :-D tak zeby te blizniaki na swieta juz sie zadomowiły :-D:-D

ja mam zacny plan :) jak wreszcie dostane @ i bede brała leki nie bedzie mnie na forum troszku , bede sie relaksowala i przytulala z mezem :-D tak zeby te blizniaki na swieta juz sie zadomowiły :-D:-D
Oh to swietny plan!:tak:
Ja mam podobny:-) Teraz w piatek wyjezdzamy , nie mierze tempki, nie licze dni i bede sie bzykac z małżem przez caly tydzien codziennie !!:-D Tak zeby na swieta fasolek juz był w brzusiu:sorry::-)

wiesz co bo ogolnie mam wysoką tempke cały czas sie utrzymywała pow 37 st ale ostatnio nie miałam przez 3 dni czasu mierzyc no i bolą mnie te piersi no i wychodzi na to, ze wysoki mam progesteron!

wiesz co bo ogolnie mam wysoką tempke cały czas sie utrzymywała pow 37 st ale ostatnio nie miałam przez 3 dni czasu mierzyc no i bolą mnie te piersi no i wychodzi na to, ze wysoki mam progesteron!
Albo wychodzi na to ze ta tempka i piersi to oznaki fasolki:-)
Ja tez musze sobie progesteron zrobic jakos jak wroce...... no zobaczymy......

no zobaczymy moze faktycznie zrobie testa jutro z ranca. Chociaz nie wiem czy jest sens ale zawsze mozna spróbowac
jak oczywiscie @ sie nie rozkręci

Pajka plan super masz!:tak:;-) ale może juz nie bedzie takiej konieczności... :-) powodzenia
marzenixx za ciebie również 3mam cały czas kciuki!!! :tak:

a u nas misja cały czas trwa.... okaże sie na koniec miesiący czy bedzie zakończona:sorry:;-)

Miłego wieczorku życzę!

Kinga dzięki, ale ważne żeby sie sprawdził :-)
Zobacztmy moze napisze maila do mojej lekarki bo mamy taką opcję, ze mozna się lekarza mailowo pytac wiec moze sie jej zapytam. Bo w sumie sama nie wiem czy jak mi się @ rozkręci to czy mam od jutra brac ten clo czy nie gdzies kiedys czytałam, ze plamienia nie zalicza sie do cyklu - eraz to sama głupia jestem juz

reklama
Pajka nie marudź tylko rób testa... przynieś dobre wieści :tak:
U mnie cholera coś owulka nie chce się jeszcze pojawić, a miało być już po :-D już myślałam, że sobie chłopaka zrobiliśmy, a tu dupa - tempka nie chce skoczyć, kłucie się skończyło, tylko brzuch boli masakrycznie :eek: Prawdę mówiąc byłam pewna, że to wczoraj, tak się ogólnie źle czułam, i taki miałam dziwny nastrój... ale dzisiaj tempka w dół. No nic, zobaczymy co będzie jutro.
Niestety łapię doła i jak M każe mi nie myśleć o tym i się nie stresować to mogę tylko pokiwać głową, że ok. A tak naprawdę to chętnie bym sobie popłakała. Staram się czymś zająć, żeby nie myśleć, ale to nie takie proste ;-)
Zaraz chyba pójdę zrobić sałatkę na kolację...

Do góry