reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Jestem wieczorkiem i witam piękne Panie:tak:
[/COLOR][/B]
Yo Andzia !!!! Fajowo, ze juz wrocilas
No Kochana w końcu - wczoraj jak Lolitka napisała, że się odezwałaś to poczytałam sobie co pisałaś i wyczytałam, że Cię na pieszczoty zebrało:tak: ale ponieważ mnie nie wymieniłaś to fochem rzuciłam i stwierdziłam - o nie, nie ma targania za włosy:wściekła/y:
za to dziś się zrehabilitowałaś i już moge Cię wytargać;-) nastawiaj głowę:tak::-D:-D:-D
a tak poważnie - trzymam kciuki maleńka i nie płacz więcej bo i ja się popłaczę:szok:
Zapomniałam to my wczoraj 31 tc
Kinguś - ślicznie wyglądacie:tak:
i wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy:tak::tak::tak:
Eve dlatego ja teraz mierze tą tempkę, ale jak widać na załączonym obrazku tempka dziwnie wysoka :-), ale mnie to nie zdziwi jak za dwa dni zalicze jakis spadek:-D jedyne co to możliwe, że mam podwyższony progesteron stąd tempka, a moze mam taką wysoką kto wie. W poprzednich cyklach mierzonych miałam zawsze niską i 36,8 to była moja jedna z wyższych tempek.cuda powtarzam cuda :-)jak uda mi się zajsc to będzie cudo z cudów :-D
Pajkaa - pamietaj, że cuda się zdarzają - sprawdź, co Ci Eve sugerowała, bo te Twoje tempki sa naprawdę zakręcone:tak: trzymam kciuki
nie wiem czy zauwazyłyscie ża wracamy z M do staranek i dziś mam pierwsze podgladanko i zobaczymy jak mi te pecherzyki urosły od poniedziałku
M dzis zrobił badania wyniki beda w poniedziałek bardzo sie stresowałam a teraz to nie moge sie doczekać żeby juz odebrać te wyniki :tak:
Bernadko - super, że się dogadaliście z M - gratuluję i bardzo się cieszę - powodzenia:tak:
dzisiaj mnie bab masakrycznie wkurzyła w sklepie. Nie przyjeła mi banknota o wartości 50 zł, bo miał lekko naderwany róg, co za głupia pipa, wmawiała mi, że ją próbuję oszukać... szok...już nigdy do tego sklepu nie pójde, awanturę zrobiłam, zostawiłam wszystkie zakupy i poszłam do innego sklepu.
i dobrze, że zrobiłas awanturę - należało się babie:szok:
Uciekam - burza się u mnie zaczyna..chyba @ sie rozkręca bo zaczyna mnie krzyż boleć..
Ola - i co z @? jest czy nie????

Kropeczko - miłego wypoczywania z M:tak:

do mnie zaraz kolezanka przylezie i bede chlac wino..... chyba wezme sobie wasze rady i bede je chlac chyba codziennie do owulki:-)
Marzenko - ja pije tak jak Martynka kazała - ja grzeczna jestem więc się słucham;-)
a co to za bomba:szok::szok::szok:
Ja dzisiaj plany miesięczne tworzę i już nie mam siły ;-)
Dziś robiłam 4 test owu. Pierwsze dwa wątpliwe, wczorajszy już prawie, prawie, a dziś piękna tłuściuchna krecha, więc trzeba koniecznie pomęczyć małża :-):-):-)
Asiq - podziwiam za te plany - ja w poniedziałek wracam do pracy - straszne:szok:
a M pomęcz koniecznie - i efektywnie:tak:
Hej!
Melduję się po wizycie...papiery podpisne, pierwsze leki odebrane...od 3 dc zaczynam.
Niech ta @ przychodzi!
Powodzenia:tak::tak::tak:
Marzenixx i Pajka dajcie troche tego winczacha, bo tu oszaleje z mojej matki pomyslami :dry:
Co za obsrany dzien dzis mam, dziewczyny ratunku:no:
Kaprycha - ja co prawda swój przydział na dziś juz wypiłam, ale dla Ciebie zawsze mam - zapraszam:tak:
przykro mi z powodu Mamy - a nie da sie tego odpuścić?
no coz ...przez cały dzien ok,ale wieczorek brzuch troche boli.....no i we wtorek juz zaliczyłam plamienia......takze standard......
Dzeni - uważaj na siebie:szok: nie przemęczaj sie na tym rynku - sa tam jacyś usłużni znajomi do pomocy chyba???
a robilas ze slodka smietanka czy trzepalas z kwasnej??
Nie pytajcie co mi sie skojarzyło:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::szok:

Siemacie lachony wieczorową porą.

Ja dopiero wróciłam - qrwa ja nie wiem na jaką cholere oni godziny ustalają szybciej bym wlazła gdyby według przyjścia badali.
2 godziny poślizgu - szlak mnie trafił.

Zaraz poczytam co się działo.

kochana.....moj synus nie pozwala mi samej jezdzic....niedotykam skrzynek i prawie nic nie sprzedaje ....tylko on.............czuje sie niepotrzebna.....gdyby miał juz prawojazdy pewnie by mnie nawet nie zabrał

Wróciłam od babci, urodziny dzisiaj miała - więc trzeba było ją odwiedzić...
Ta kobieta jest nie ziemska. Ma 79 lat i właśnie pomagam jej załatwić wizę do Stanów, bo ona się tam wybiera do koleżanki, której z 20 lat nie widziała. Ona nigdy nie latała samolotem, za granicę jeździła tylko w czasach komuny na węgry i do bułgarii (na handel), a teraz decyduje się na taką podróż, tak daleko i to sama...Podziwiam ją, ale też się o nią martwimy, bo to jednak starsza osoba i nei wiadomo, jak to wszystko zniesie...

Siemacie lachony wieczorową porą.

Ja dopiero wróciłam - qrwa ja nie wiem na jaką cholere oni godziny ustalają szybciej bym wlazła gdyby według przyjścia badali.
2 godziny poślizgu - szlak mnie trafił.

Zaraz poczytam co się działo.
Hanka - Ty nie czytaj tylko pisz!!!!:tak::tak::tak:
kochana.....moj synus nie pozwala mi samej jezdzic....niedotykam skrzynek i prawie nic nie sprzedaje ....tylko on.............czuje sie niepotrzebna.....gdyby miał juz prawojazdy pewnie by mnie nawet nie zabrał
I dobrze - a Ty tylko nadzoruj :tak:- jaka niepotrzebna :szok:- a fasolce kto cieplutki domek daje???

Wróciłam od babci, urodziny dzisiaj miała - więc trzeba było ją odwiedzić...
Ta kobieta jest nie ziemska. Ma 79 lat i właśnie pomagam jej załatwić wizę do Stanów, bo ona się tam wybiera do koleżanki, której z 20 lat nie widziała. Ona nigdy nie latała samolotem, za granicę jeździła tylko w czasach komuny na węgry i do bułgarii (na handel), a teraz decyduje się na taką podróż, tak daleko i to sama...Podziwiam ją, ale też się o nią martwimy, bo to jednak starsza osoba i nei wiadomo, jak to wszystko zniesie...

To rzeczywiście odważne - ale myślę, że babcia sobie poradzi nawet lepiej niż niejedna młoda osoba:tak:
ja też dziś byłam u babci - ma 86 lat, ale raczej sama by już nie poleciała:no:

reklama
ostatnio sie smiałam z niego bo zwazył babce ogorki i było ponad kilo...babka miała zapłacic 3.30 a ona na to ....a niemoze byc 3 ....a on-a wie pani ile kosztuje wyprodukowanie jednego ogorka.....???....baba spojrzała na niego jak ja marsjana i zostawiła te ogorki

Do góry