reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

reklama
nie pije kochana bo w czasie staranek nie chciałam ryzykować ale może teraz zacznę skoro mówisz ż pomaga
a tak z innej beczki gdzie byłaś Kropko jak Cię nie było???

Tajski masaz?? A cos tam o lodach wspominalas:-p
bo to był taki zestaw:-D:-D:-D
Dzien Dobry wszystkim!!!
czy ktos o cos pytal??? moze serniczek dla kogos???...a w sumie mam 2...:confused::-) Oba pyyyyszne-Badaicka-dziękuje za przepis:-) Cholerka, ze tez zepuslam ten aparat...wstawilabym Wam zdjecie....
Zajaczku-Ty wiesz co:-)
Wiem wiem Kropeczko, wzajemnie:-) ALe Ty mi się nie podlizuj!!! Ja tu na sernik czekam!!!!!!!!!!!!!:-D
Jak zdróweczko?? NO i M. namówił Cie na staranka czy nie??
No i zrobiłam żeberka na obiadek takie pikantne:-DPierwszy raz w życiu robiłam, ciekawe czy wyszły:zawstydzona/y::tak:
Oczywiście z przepisu bo jakby że inaczej:):-D
Miało byc leczo a wyszły żeberka... mniami..:-D Takie pikantne:tak:
MMMMM mięsko...daj trochę

No mnie ta kapusta tutaj nie wychodzi za cholere. Ja mam niestety tylko ocet winny w domu. No i dodalam go troszke i generalnie bez smaku. Ale tutaj to wszystko co z supermarketu jest bez smaku, nawet ta glupia kapusta (nawet golabki nie wyszly takie superowe jak zwykle, cale szczescie ze nawalilam duzo miecha hehe) jest jakas taka mdla. A do domu jade dopiero na swieta. wez mi kropka wyslij troche tej kapustki:blink:

O ile dobrze kojarzę, to chyba Olicy branża.

Dzieki kochana, fajnie ze mnie ktos zauwazyl :-( bo tylko Ty mi odpisalas czy cos wiesz czy nie...ok napisze do Olci...okropny dzien, upal, do tego w pracy zrobili mnie wlasnie w ch....

poszly nerwy oczywiscie :-( od mc czekalam na wyrownanie (dostali wszyscy pracownicy administracji po 720zl za 6 mc) wiec sie jak glupia cieszylam bo kasa b. teraz potrzebna, a dzis sprawdzam konto i 210 zl i co jest grane...dzwonie i co slysze ze mi sie nie nalezy :-( bo poszlam w marcu na l4 i jestem do dzis...wiec pytam ze jak to (placili od stycznia do czerwca) dostalam podwyzke (wyrownanie) w styczniu, lutym a w marcu juz nagle nie itd...to ze takie przepisy :-( obudzilam sie z reka w nocniku, pierd...przepisy, tylko dlatego ze jestem w ciazy i to zagrozonej nie dostane kasy ani za te 4 mc, ani wyzszej pensji jaka dostaja wszyscy pracownicy ani na macierzynskim....kurna no

I idz tu w polsce dzieci rodzic, badz w ciazy....nie dosc ze wypieprz...z pracy po 3 latach harowania jak wol to teraz to, urlop tez chca mi zabrac zalegly z tego i tamtego roku,..

Cześć Kochane,

Ja nie mogę - księżna zaliczyła forum 2 razy w ciągu 12 godzin:szok: a co to się stało???
Jak Hanka pojawisz się jeszcze jutro to padnę z wrażenia:-D:-D:-D

Ja mięsa nie jadłam przed ciążą, tzn trochę jadłam, ale nie lubiłam. Po ciąży zaczęłam jeść dość dużo i w sumie tak mi zostało. Morfologia mi się bardzo poprawiłam bo wcześniej miałam nieustającą anemię... A teraz w ciąży znowu jem mniej, jakoś ochoty nie mam...

Dzeni - trzymam kciuki

Badaicka właśnie wyciągam ciasto z piekarnika z Twojego przepisu, wrzuciłam maliny i brzoskwinie - oby było dobre!!!! :-):-D

Dzieki kochana, fajnie ze mnie ktos zauwazyl :-( bo tylko Ty mi odpisalas czy cos wiesz czy nie...ok napisze do Olci...okropny dzien, upal, do tego w pracy zrobili mnie wlasnie w ch....

poszly nerwy oczywiscie :-( od mc czekalam na wyrownanie (dostali wszyscy pracownicy administracji po 720zl za 6 mc) wiec sie jak glupia cieszylam bo kasa b. teraz potrzebna, a dzis sprawdzam konto i 210 zl i co jest grane...dzwonie i co slysze ze mi sie nie nalezy :-( bo poszlam w marcu na l4 i jestem do dzis...wiec pytam ze jak to (placili od stycznia do czerwca) dostalam podwyzke (wyrownanie) w styczniu, lutym a w marcu juz nagle nie itd...to ze takie przepisy :-( obudzilam sie z reka w nocniku, pierd...przepisy, tylko dlatego ze jestem w ciazy i to zagrozonej nie dostane kasy ani za te 4 mc, ani wyzszej pensji jaka dostaja wszyscy pracownicy ani na macierzynskim....kurna no

I idz tu w polsce dzieci rodzic, badz w ciazy....nie dosc ze wypieprz...z pracy po 3 latach harowania jak wol to teraz to, urlop tez chca mi zabrac zalegly z tego i tamtego roku,..
Boże jakie te Polskie przepisy są do d*** a tak strasznie chcą prowadzić politykę prorodzinna a tu takie numery ciężarnym robią szlak człowieka może trafić:angry::angry::angry:
nie denerwuj sie kochana bo tylko może Ci to zaszkodzić :tak:

normalnie zglupialam... ostatnio kipilam sobie taki elektroniczny termometr co niby mierzy temp do 2 miesjc po przecinku z dokladnosci +/- 0,01... i jakos mu nie wierze... dlatego meirzylam temp 2 termometrami... ten drugi to z dokladnoscia do jednego miejsca po przecinku i w sumie jemu bardziej ufam...
spojrzcie na moje wykresy, prosze... jakies dziwne :baffled::confused:

to jest wykres temp z termometrem do 1 miejsca po przecinku:
chartgraph_module.php

Ostatnia edycja:
reklama
cholera nie wiem dlaczego nie moge wkleic 2 roznych wykresow... jak wkleje to i tak sie zmieniaja na 2 takie same!!!!! buuuuuuuuuu
tak wiec napisze... temp mierzone termometrem z 2 miejscami po przecinku:
1dc 36.40

4dc 36.47
5dc 36.45
6dc 36.46
7dc 36.45
8dc 36.32
9dc 36.29
10dc 36.41
11dc 36.29

Ostatnia edycja:
Do góry