reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

reklama
on dopiero za 4 tyg wraca......chyba 15 sierpnia.........

chcialam wstawic zdjecie...no ale ja stara i nie umie....moze wy ja lepiej byscie widziały
a masz na kompie ta fotke??? bo jaesli tak to łatwo ja wrzucic... wrzucasz w zarzadzaj zalacznikami pod postem ktory sie pisze...... ale nie bede dokladnie tlumaczyc bo nawet nie wiem czy na komputerze masz to zdjecie...

moze sie uda..............sorki za jakosc,ale trzesły mi sie rece...foto z telefonu i poszla mi zarowka w łazience...jak na złosc

Załączniki

• Zdjęcia-0039.jpg
    Zdjęcia-0039.jpg
    9 KB · Wyświetleń: 58
Ostatnia edycja:
reklama
Hej!
U mnie samochód sprzedany kasa jest!
Już po wizycie i za miesiąc zaczynam stymulację do IVF!!!!
Jestem taka szczęśliwa!
Pozdrawiam!
EXTRA!!:tak::tak::-D:-D

hmmmm........powtorze tesciora w sobote....bo jak to mowiłyscie.......cien cienia jest.........chociaz nigdy tak nie wychodziło......no ale po tylu poronieniach to jakos.........

moze sie uda..............sorki za jakosc,ale trzesły mi sie rece...foto z telefonu i poszla mi zarowka w łazience...jak na złosc

Mega gratulacje!! Kochana to nie cień tylko druga gruba krecha!!:-DU mnie to był cień:-) Jeszcze raz gratuluję:tak:

Do góry