andzia..........hm...moze potrzymam go w niepewnosci.......
sadystka;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
andzia..........hm...moze potrzymam go w niepewnosci.......
a masz na kompie ta fotke??? bo jaesli tak to łatwo ja wrzucic... wrzucasz w zarzadzaj zalacznikami pod postem ktory sie pisze...... ale nie bede dokladnie tlumaczyc bo nawet nie wiem czy na komputerze masz to zdjecie...on dopiero za 4 tyg wraca......chyba 15 sierpnia.........
chcialam wstawic zdjecie...no ale ja stara i nie umie....moze wy ja lepiej byscie widziały
a co..........zostawia mnie na 6 tyg,.......niech tez troche pocierpi
moze sie uda
Hej!
U mnie samochód sprzedany kasa jest!
Już po wizycie i za miesiąc zaczynam stymulację do IVF!!!!
Jestem taka szczęśliwa!
Pozdrawiam!
hmmmm........powtorze tesciora w sobote....bo jak to mowiłyscie.......cien cienia jest.........chociaz nigdy tak nie wychodziło......no ale po tylu poronieniach to jakos.........
moze sie uda..............sorki za jakosc,ale trzesły mi sie rece...foto z telefonu i poszla mi zarowka w łazience...jak na złosc