reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
reklama
Witam nocną porą!

ja tylko na słowek kilka:

MARZENIXX-POWODZENIA!!!!!!!!! TRZYMAM MOCNO KCIUKI A WIEC TY SIE LUZUJ :-) I JUTRO ZAKASUJ ICH MAKSYMALNIE....CI LUDZIE TO TYLKO KOMISJA-PAMIETAJ, TY JESTES SUPER PRZYGOTOWANA, TEMAT MASZ OPANOWANY I NIE SA W STANIE ZAGIAC CIĘ ZADNYM PYTANIEM:tak:
TY JESTEŚ MARZENIXXXXXXXXXXXXX I W ZWIĄZKU Z TYM: OBRONA BĘDZIE CYCUS, GLANC I GITES!
POWODZENIA KOCHANIE!!!!

KINGUŚ-CIESZE SIE ZE WIZYTA OK I WSZYSTKO JEST DOBRZE-BUZIAKI DLA CIEBIE I KINGUSI!

BADAICKA - PRZYKRO MI Z POWODU @....

ZAJĄCZKU-JAK BYLO NA HSG???????? ODEZWIJ SIE JAK TYLKO DORWIESZ KOMPUTER!!!!!! JESTEM MYŚLAMI Z TOBĄ!

Madziu-nie smuc sie prawkiem, to sie bardzo czesto zdarza i wcae nie weryfikuje zdolnosci za kolkiem, czasem zalezy od przypadku, czasem od glupiego egazminatora.....ja zdalam jazde za 2im podejsciem a piratuje jak malo kto, hehe:-)

buziaki dla wszystkich dziewczynek!!!!!Zmykam do spania bo juz późno:-)...albo wczesnie...jesli przyjmiemy ze juz sobota, hehe

Olesia-masz super tą fryzurke, bardzo Ci ładnie...wpatrywalam sie w Twoje fotki na nk.

ok zmykam...

Do góry