olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
Jedna ma głodówkę, druga proponuje ciasto! Ale kokosowe to aj chętnie, pomimo mojej dietki MŻ! A kawka to tylko z ciśnieniowego!
Ty malpo jedna rogata...ja sie odchudzic chce a Ty tak kusisz....no Olesia masz minusa jak stad do Heatrow!
zartuje....;-)
No nawet nie gadaj ze zas zimno w uK...co za kraj...a ja tam za tydzxien cw czwartek lece...a tu tak ladnie u nas dzisiaj...
Jak odbierzesz wyniki daj znac! Gdzie robiliscie-w ktorym szpitalu/przychodni? Moj M mowil wlasnie wczoraj ze te kolejne chyab tez w UK sprawdzi...a potem raz jeszcze w Pl dla porownania...Olesiu czy skierowanie mialas od GP dla meza?
U mnie pięknie świeci słońce i jest gorąco! Lato normalnie! A wieczorkiem mam wizytę u gina. Oby tylko moje przeczucie co do niego mnie nie zawiodły!
przepraszam jak napisalam o kawie i ciasteczku a potem zobaczylam przepisy diet to se pomyslalam "no Olka ale pojechalas... bedzie oper"No widzisz...i jak tu mozna liczyc na wsparcie??? ech te ciasteczka...ale ja bede nieugieta!
A co do kawki-popieram-z cisnieniowego musi byc i ze spienionym mleczkiem...mniam...
Ja nie bylam nigdy smakoszem kawy...w sumie mogla dla mnie nie istniec...ale jak kupilismy ekspres taki fajowski to polubima od czasu do czasu mala kawusie...i teraz to raz na jakis czas sie skusze i pije -kilka razy na tydzien...najczesciej w weekendy z moim m i wchodzi mi z wielkim smakiem...
Za tydzien mnie czkea pycha kawusia u boku meza rano w sobote....
Pogoda wczoraj zaczelo wiac a dzis obudzilam sie z deszczem i troszku zimno, wiosna sobie posla.
Badania skierowanie od GP na badania moje i M, a ze moje wyniki w normie to GP wyslal list do kliniki (szpitala) by sprawdzili co powuduje nie zachdzenie w ciaze (droznosc jajowodu itp) wizyta 28.05. Na wszystko trzeba dlugo czekac ale bezplatnie, jesli bedzie taka potrzeba to 1 IVF jest na NHS.