HankaM
Fanka BB :)
ja własnie jestem po okresie tak że jutro pobiegne skontrolować prolatynę, i też stosuje pól tabletki na noc. a dlaczego bierzesz teraz 2 tabletki?? ja jakieś 5 lat temu miałam stwierdzone pcos ale teraz inny lekarz mnie badal i stwierdził że jest wszystko ok, ale to moze dlatego ze przez jakiś czas brałam tabletki antykoncepcyjna.
Tabletki anty na pewno chronią przed pcos.
Biorę 2 tabletki bo mialam dużo wyższą prolaktynę od ciebie i to jest normalna dawka. Pół brałam, żeby organizm przyzwyczaić do Bro. Jak mi lekarz przepisał po raz pierwszy kazał mi zapodać sobie jedną całą na noc i zadzwonić na drugi dzień jak się czuję.
Po tej tabletce myślalam, że się przekręcę. W chałupie 20 stopni a ja w 2 bluzach polarowych, pod dwoma kołdrami, pod kocem zamarzałam. Było mi tak niedobrze, że ciążowe mdłości będą relaksem. Dlatego kazał mi zmienić dawki aż dojdę do 2 dziennie (trwało to 3 tygodnie). Skutki uboczne odeszły dopiero po 3 miesiącach - ale za to schudłam bo nic nie mogłam jeść.
Po Clo zaczełam mieć owu. Dziewczyny nabijają się ze mnie, że nie dziwota że nie mogę zaciążyć nawet przy 3 pęcherzach bo przez tyle czasu nie mialam owu że teraz strzelałam starymi jajami. Teraz mi się uda bo napewno się pozbyłam starych jaj i same dorodne i młode będą. Jasne.