reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

Ja Mojego wyślę na badania, ale jeszcze nie teraz. Jeszcze mam siły. Bo przypuszczam, że u mnie problem tkwił w psychice. Badania mam super, więc u mnie problem byłby tylko w psychice. A Mojego zbadamy jak się (odpukać) nie będzie udawało do pewnego czasu. Na razie granicy nie robię bo sama daję na luz na razie.

A to Twoje badanie drogie?

Pewnie ,,,stres to wszystko blokuje..moze u nas tez jest..sama nie wiem..staramy sie wyluzowac ale to nie jest takie proste..to jest u wszystkich dziewczyn...kazda w wiekszej czy w mniejszej stresuje sie!My bylismy tylko u gina prywatnie..za wizyte ok 200 zl na polskie i zbadal nasienie ale nie wiem ile jest ruchliwych..a ze mna wszystko ok..mam wszystko jak w zagarku:-).skierowal nas do kliniki..tam jest wszystko za darmo..3 razy mozemy probowac:-)

reklama
...przy testach owulacyjnych właśnie pod wieczór wzrasta poziom hormonu luteinizującego (stąd zalecenie by testów owu nie robić rano, tylko np. późnym południem). To przy ciążowych rano jest więcej gonadotropiny kosmówkowej... :)

to dziwne bo te testy co ja kupuje jest napisane robic rankiem lub 4 g nie sikac i robic..a ciazowy.. mozna rano ale tez o kazdej porze dnia..jak nie ma dlugo @

Cześć dziewczyny, właśnie dotarłam do pracy. to mój 33 dc koresu dalej nie mam, dziś tempke rano miałam 36.9 taką samą jak wczoraj. Brzuszek mnie trochę boli, ale tylko chwilami.

Cześć dziewczyny, właśnie dotarłam do pracy. to mój 33 dc koresu dalej nie mam, dziś tempke rano miałam 36.9 taką samą jak wczoraj. Brzuszek mnie trochę boli, ale tylko chwilami.

No to trzeba byc dobrej mysli
:tak: Ja uwazam, ze dzis lub jutro powinnas dostac @ - tak wg mnie wynika z Twojego wykresu. Jesli jutro rano nie bedzie spadku tempki, to mozesz testowac :tak:

No to trzeba byc dobrej mysli :tak: Ja uwazam, ze dzis lub jutro powinnas dostac @ - tak wg mnie wynika z Twojego wykresu. Jesli jutro rano nie bedzie spadku tempki, to mozesz testowac :tak:
Hm.. to ja już nic nie rozumie. Ogólnie wynika, że okres powinnam dostać w 30dc czyli w tamtą sobote.(21,03,09) Jedna z Was mi mówiła, że dziś, a teraz Ty, że dopiero jutro.hm.... Kiedy ja się naucze czytać wykres :///

Suwaczek pokazuje, ze masz jeszcze 2 dni do dnia spodziewanej @... wiec nie denerwuj sie jeszcze kochana, za wczesnie testujesz, zrob test we czwartek i juz powinny te kreski nie byc tylko cieniami :tak:
:-( Dzięki kochana za te słowa... Ale mój entuzjazm i nadzieja minęły... Teraz to mam przeczucie że okaże się, że mam torbiel. Napewno nie mialam go wcześniej, bo mialam robione 21 lutego USG dopochwowe i lekarz nic nie widział. Wszystko było wtedy w porządku. A dziś.. Co jakiś czas kłuje mnie prawy jajnik. Zresztą to już od kilku dni tak mam. Nie jest to mocny ból, ale odczuwalny, więc napewno coś oznacza...:-(
Dziwi mnie tylko czemu wcześniej jak robilam pre-test robił się cień kreseczki a dziś nie było nawet cienia...:-:)-:)-(
Wiem, ze za wcześnie wystartowalam z tymi testami... Ale tak bardzo chcialam już wiedzieć. A jak zobaczyłam ten pierwszy raz cień kreseczki to już się tak nakręcilam, że zaczęłam wierzyć, że może się udało...
Ogólnie to doła mam dziś okropnego...

reklama
Hm.. to ja już nic nie rozumie. Ogólnie wynika, że okres powinnam dostać w 30dc czyli w tamtą sobote.(21,03,09) Jedna z Was mi mówiła, że dziś, a teraz Ty, że dopiero jutro.hm.... Kiedy ja się naucze czytać wykres :///

Ja twierdze, ze dzisiaj, no ale to przeciez rzadko jest tak, ze ma sie okres jak w zegarku. Dlatego mowie, ze jesli jutro nie przyjdzie, to mozesz zalozyc, ze pora testowac
;-) A jutro nie powinien przyjsc jesli rano nie bedzie spadku temperatury. Masz mozliwosc zamieszczenia aktualnego wykresu tutaj na forum? :tak:

Do góry